- s4 ay
Erkekler evet. Linç yok doğru.😌
Erkekler içten sevdiğini kendine itiraf edemez ve karşısındakine belli etmez. İstisnası çok az. Kadınlar duyguları daha dıştan belli edecek şekilde ifade ederler. Ama bir ayrılık olsa sonraki sürece daha çabuk alışırlar. Erkekler sonrasında o ayrılığı özlem artarak hissetmeye başlarlar. Bu ayrıma bakarak erkekler dedim. Belki de benim karşılaştıklarım öyleydi. Çünkü duygusal melankolik biri değilim yollar ayrılsa da her kim ise.
12 Yorumla- 4 ay
Biz daha zor atlatıyoruz ama gerçekten güzel anlatmışsın 😇
- 4 ay
Evet zor atlatıyorsunuz siz. Teşekkürler☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- m4 ay
Merhaba,
Güzel insanlar içten sever, cinsiyetin önemi yok! 🫡10 Yorumla - 4 ay
İçtenlik ve sevgi kişisel özelliklere ve bireysel deneyimlere bağlıdır ve cinsiyetle doğrudan ilişkilendirilemez. Hem erkekler hem de kadınlar derin ve içten bir sevgi gösterebilirler, ancak bu, bireyin karakteri, yaşam deneyimleri ve kişisel değerleriyle ilgilidir.
Genel olarak, cinsiyetler arası bu tür karşılaştırmaların yanıltıcı olabileceğini unutmamak önemlidir. İçtenlik, bir kişinin duygusal durumu, ilişki dinamikleri ve kişisel bağlılıklarıyla ilgili daha karmaşık bir meseledir. Her birey farklıdır ve her birinin sevgi ve içtenlik anlayışı kendine özgüdür.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum ya, erkekler sevdikleri zaman gayet içten seviyorlar yani hani karşıda ki kadın bile şaşırıyor nasıl bu şekilde sevildigine, dünyada başka kadın yok gibi davranıyorlar sadakatlarine şüphe olmuyor, o kadını mutlu etmek gözlerini parlatmak için dünyayı karşılarına alıyorlar, ve kadın hiç şüphe duymuyor yani iste onu takip etmiş, şuraya gitmiş, şöyle geç yazmış hiç bunlar sorun olmuyor çünkü adam öyle bi seviyor ki kadın şüphe etmiyor hiç bunların sorun olma sebebi sevgide eksiklik olması ama insanlar kendilerine bile itiraf edemiyor maalsef. Cinsi erkek olan birisinin bunları yapabilmesi inandırıcı gelmeyebiliyor ama gerçek bu yani ben gördüm bunu jsjdnd
10 Yorumla - 4 ay
Kadınlar. Erkeklerin sevgisi aşırı değişken, ilk anda sevdiği kadar hiçbir zaman sevmiyor kadinlarsa zamanla hayatinin merkezine koyacak kadar çok seviyor. O yüzden kadınlara hep diyorum erkolari o kadar seviyormuş gibi görünmeyin totolari kalkmasın ilgisi değişmesin.
20 Yorumla - 4 ay
Valla kendisi mücadeleci bir ruha sahipti benim depresif ve uykulu döneme geldi baya yazdı çabaladı sonunda anladık gitik bittik ümit var olabilir mi olabilir 😁
18 Yorumla- 4 ay
Eğer olacak olsaydı hiç bitmezdi. Seven asla gitmez 😇
- 4 ay
Yok bazen gider
- 4 ay
Anlaşılan sen de baya bi şey yaşamışsın duygusal olarak
- 4 ay
Depresyondan yaşayabildiysek
- 4 ay
Hepimiz iyi kötü bir şeyler geçiriyoruz bunlar da ders oluyor öyle bakalım 😇
- 4 ay
Aynen öyle
- 4 ay
O zaman güzel bir gün olsun günaydın 😇
- 4 ay
Günaydın sanada teşekkür ederim ☺️🙏🏻
- 4 ay
Erkekler aşık olunca çok daha derin seviyorlar çünkü onlar için aşk tek kullanımlık sonrasında geleni geçeni kullanıyorlar.
11 Yorumla- 4 ay
Bence gerçekten seven erkek en içten seven yüzeyselleri katmıyorum
- Gizli Üye(25-29)4 ay
Kadınlar daha içten sever. Emek verir.
Ama ne kadar severse sevsin ilişkilerde güven vermeyen adamdan soğur aynı zamanda. Acı çeker ama gene unutur. Bunu yapmak zorunda kalmıştır çünkü. Adam ise kalkıp ne kadar kolay unuttu diye kadınï suçlar. Ama bir kere de dönüp kendine bakmaz...
Kadın olmak yine her anlamda zor işte...20 Yorumla - u4 ay
Bugün bir tanıdığım söyledi
S@ktir et erkekleri hemsi benim gibi bilmem neresinin derdinde diye.
Bunu söyleyen bir erkek gerisini siz düşünün.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Kadınlar genellikle duygusal yapıları nedeniyle sevgilerini daha derin ve içten yaşarlar. Tabii istisnalar var, güzel seven erkeklerde var. Cinsiyet önemli değilde işte ben hormonlar açısından kadın dedim. 🙂
10 Yorumla- 4 ay
erkekler cidden sevince böyle ama gerçekten çok sevenler
11 Yorumla- 4 ay
İşte haklı bir yorum
- u4 ay
Karaktere göre değişir bu kim daha çok seviyorsa kim gerçekten aşkı biliyorsa o sever tabi ki de.. ama genelde bu zamanda bilen kalmadı sevgiyi.
10 Yorumla - 4 ay
Kim daha içten sever tartışılır. İlişkiden ilişkiye değişir. Fakat şu benim gözlemim, aşık olan bir erkek daha zor unutuyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınlar tabiiki de. Erkekler sevince: Seni seviyorum ama işte dilim varmıyor demeye, elim kolum bağlı sanki gösteremiyorumda sevgimi tüh😂
10 Yorumla- 4 ay
kızlar genelde daha derin duygularla severler. Erkekler de güçlü ve sahiplenici sever, ama kızların sevgisi daha ince detaylarda gizlidir
20 Yorumla Stabil olarak seven kızlar, sürekllik dahilinde değişkenlik göstererek seven erkekler. 🤷♀️
30 Yorumla- 4 ay
Şey ya o içtenlik değil, çok iyi rol yapma😂
10 Yorumla - m4 ay
Sevince kesinlikle erkekler ancak çok nadir seviyor gibiler
10 Yorumla - 4 ay
Cinsiyet değil yürek meselesi yüreği güzel olan içten sever
10 Yorumla - 4 ay
Biz erkekler seviyoruz sevmesine de düzenli sevemiyoruz
10 Yorumla Siz sevmeyi bilseydiniz erkek kadın aldatma oranlarında erkeklerin sayısı daha fazla çıkmazdı, tamam erkeklerin nüfusu daha fazla olabilir ama yine de en çok aldatan taraf erkekler, yani kadınlar daha içten sever
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
Erkekler , ama aynı zamanda iliskide daha fazla sorun çıkaran da aldatan da ayrılıkların sebebi de genellikle erkekler.
10 Yorumla - 4 ay
Sanırım onlar çünkü biz her fırsatta sevdiğimizi söylüyoruz bazıları sevse de bilerek beya bilmeyerek duygularını belli edemiyor veya söyleyemiyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkekler kaporta sever genelde😂
24 Yorumla- 4 ay
Yazıklar olsun 😂
- 4 ay
Kişiye göre değişir. Erkeklerden de var kızlardan da var. Fakat her erkek her kız içinde geçerli değil.
10 Yorumla- 4 ay
Tabi ki kızlar. Erkekler odun 😃
11 Yorumla- 4 ay
Ayıp ayıp 😂
- 4 ay
Sevmeyi bilmiyorsunuz ki siz..😂
14 Yorumla- 4 ay
Aaaa ben ne yaptım şimdi 😂
- 4 ay
Çünkü sen de erkeksin..😂
- 4 ay
Ben evimde çay içiyordum 😂
- 4 ay
Tabi tabi..😂
- 4 ay
kizlar, beni delirtmeyin rica ediyorum
13 Yorumla- 4 ay
Senle daha sakin olduğunda bunu konuşalım 😇
- 4 ay
cildirmaya musaitim bana erkek savunma lutfen 😂
- 4 ay
Sustum vala 🙏
Karakter olayları bunlar cinsiyete tek bağlanamaz.
10 Yorumla- 4 ay
Kadınlar ne anlar lan sevmekten
10 Yorumla - u4 ay
İçten seven erkek nerde... nerde bu erkek ya
10 Yorumla - 4 ay
Kim daha malsa o daha çok sever 😅
10 Yorumla - 4 ay
Kızlar içten sever bea..
10 Yorumla - 4 ay
kim daha çok duygusalsa
10 Yorumla - 4 ay
En çok seven taraf hangisiyse o
10 Yorumla - 4 ay
Öyle bir sevgi yalnız dizi karakterkerinde vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Erkek severse daha içten sever.
10 Yorumla- 4 ay
Bence değişiyor
Erkek kız ayırt etmeden10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)4 ay
Doğru ben seni sevdim de ne oldu
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)4 ay
Erkekler kızlar çok hesapci olur
10 Yorumla - 4 ay
Kızlarrrr
15 Yorumla- 4 ay
Niye ben belki sen içten damardan seviyorum olamaz mı😂
- 4 ay
Temsilci ben 😃
- 4 ay
Kadının seveceği varsa da korkar bu sözlerden sonra 😃
- 4 ay
Ahahah bencede
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. kişiye göre değişir
10 Yorumla- 4 ay
Kızlar
10 Yorumla Bilmiyorum
10 YorumlaKadınlar
10 YorumlaErkek sever
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Seven içten sever
10 Yorumla- 4 ay
Kadınlar
10 Yorumla - 4 ay
kadınlar bence
10 Yorumla Hiç kimse
10 Yorumla- 4 ay
Erkolarrrrr ama yigit olani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Ben 🤞🤞
10 Yorumla- 4 ay
Kişiye göre değişir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Erkekler
10 Yorumla- 4 ay
Kizlar
10 Yorumla - 4 ay
erkekler
10 Yorumla - 4 ay
Bence kızlar
10 Yorumla - 4 ay
Bu devirde kimse kimseyi sevmiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevilecez sandınız dimi sjjsjsjsjsjjsjsj
00 Yorumla- 4 ay
Hepsi
10 Yorumla - 4 ay
Kızlar
10 Yorumla
Detaylı bilgi