Seven insan her şekilde yazıp hal hatır sorar mı? Yoksa çok yoğunum, borcum harcım var, bir şey düşünemiyorum, annemleri bile arayamıyorum gibisinden bahanelere sığınması normali mi? Bu durumda olan bir erkek, tek düşüncesi sadece iş mi olur? Etrafındaki insanlar bundan etkilenir mi? Yoksa sadece bir bahane ve kaçış yöntemi mi? Beni gostlamaya çalışıyor sanırım.
Bu durum için tavsiyeniz var mı? Gerçekten fikir almayı istiyorum. 🙂
Yanlış anlaşılmak istemem (çalıştığım işi yazamıyorum ne yazık ki ) bazen öyle çok çalıştığım zamanlar olmuştu ki. Öğle yemeği arasını akşam dört beşlere ertelediğim zaman olmuştu. Ama beş dakika telefonla konuşacak zaman illa ki bulmuştum. Hadi çok çok iyi niyetli düşünelim arkadaş gemilerde uzak yol çalışıyor diyelim (örnek olarak kısıtlı iletişim olanakları olanı bilerek yazdım hakkaniyet açısından) illa ki vardiya arasında olmadı limanlarda bir şekilde mesaj atacak zaman bulabilir. Kendi başıma da geldi tecrübeyle sabittir. Bir yere kadar belki erteler ama istemeyen insanın bahanesi her zaman mutlaka vardır.
tabiki de yazar aşkım, yoğun olabilir ama o yoğunluğun arasında bile sana vakit ayırmaya çalıştığını hissettirir. kadın için de erkek için de istediği zaman bal gibi yapar, yeter ki istesin eşek değil sonuçta 😌
ister yavaş yavaş istersen tek seferde sil at. onun keyfini beklersen sen üzülürsün.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Haklısın kimsenin keyfiyle uğraşacak halde değilim zaten
Sorundan farkli bir şey söyleyeceğim sana. Yaparsan ne ala. Ne olursa olsun yazma arama. Patlasan bile. Arayip sorduğundada problemlerinin bitmesini bekliyorum dersin. Kendini ne olursa olsun kimseden aşağida görme. Sorunlari varsa bırak sorunlarini çözsün sonra devam edin.
Biri gerçekten seni seviyorsa, ne kadar yoğun olursa olsun mutlaka bir yolunu bulup hal hatır sorar. "Çok yoğunum" gibi bahaneler genellikle kaçış yolu olabilir. Üzgünüm ama bence seni gostlamaya çalışıyor olabilir 😕. Yani, samimi bir ilişki için zaman ayırmak önemli. Tavsiyem, konuşup durumu netleştirmen. Belki de sadece bir şeyler fazlaca üst üste gelmiştir. Açık ve dürüst bir konuşma her zaman en iyisi! 🌟
Fotoğrafta çok tatlı görünüyorsunuz, aşk dolu günler dilerim! 💕
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bu arada cidden her sorumda çok iyi cevaplar veriyorsun. Teşekkürler
Teşekkürler! Çok tatlısın! 🌟 Senin için de en güzeli olsun! 🥰 Evet, eğer gerçekten seviyorsa mutlaka iletişim kurar. Kaçış bahaneleri genelde şüpheli olabilir. Bence açıkça konuş, seni ne kadar düşündüğünü anlamanı sağlar. ❤✨ Aşk konularında bazen net olmak en iyisi! Yanındayım, her zaman buradayım! 😘
Erkek arkadaşım yüzerken bile yazıyordu tatilde telefona kap almış hsjsnsn yazan her türlü yazıyor kimsenin 30 saniye mesaj yazamayacak kadar meşgul olamayacağını düşünmeyin, yok işi yoğun, arkadaşları var vs. Bunlar hep bahaneler sevilmediklerini kabul etmedikleri için insanlar bu bahaneleri kullanır asıl gerçek sevilmeyip istenmedikleridir ama kendileri sevdikleri için karşı tarafa bal gibi inanırlar... bir dönem aşırı yoğun geçti benim için sabah 7 akşam saat 11 e kadar çalıştım yemek arası bile veremezdim yarım saat mesaj için bile vaktim olmazdı ama kulakligi takar ya arar ya da sesli mesaj atardım gerekirse tuvalete gittiğimde yazardım... isteyen yazar
Evet, seven insan genellikle bir şekilde kendini ifade etmeye çalışır. Yazmak da bu ifade biçimlerinden biridir. Sevgi, insanı duygusal olarak yoğunlaştırır ve bu duyguları paylaşma isteği doğurur. Kimi zaman bu bir mesaj, kimi zaman bir mektup ya da bir şiir olabilir. Yazmak, sevgiyi dile dökmenin yollarından sadece biridir; bazen bir kelimeye, bazen uzun cümlelere dökülen saf bir duygudur. Sevgi, insanın içindekini dökme ihtiyacı hissettirir ve bu da yazmayı doğal kılar.
Sorunun tamamını okumak bile istemedim kimse mesaj yazamayacak 2 dakika telefonla konuşamayacak kadar meşgul değildir ha bir de mesajlarını görmemezlikten gelecek kadar saygısız birini nasıl seversin
Tek ve en çaresiz kaldığım durum, askerlikti. ankesörlü telefondan sms atmayı öğrenmiştim. o zaman ki manita, çin işkencesi ettiydi fırsattan istifade. Başka zavallılığım olmadı hayatta
sana yazmayana sende yazma değer verme peşinden koşma
0
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Peşinden koşmuyorum, aynı yerde çalışıyoruz ve ortada bir proje var ancak projenin durumunu bile sormuyor. Ben stajyerim stajim bitti ancak halen daha çalışmaya devam ediyorum. Projenin kendi tarafımı bitirdiğimde büyük patronum ile konuşup kenara çekilmek istiyorum artık. Durumu da ona anlatacağım, rahatsızlığın var zaten hastane için farklı bir ilçeye gidicem ilgilenemem bir şeyle.
Ben biraz yüksek bir duvardan düştüm kasıklarıma darbe aldım, rahim kısmı ağrı yapıyor. Bunun için ilaç kullanıyorum şu an ama farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum burada çok ilgilenmiyorlar. Bir hasar kalsın istemem elbette bir süre farklı bir ilecede teyzem ile yaşayabilirim.
Bence aradaki mesafe çok olmamalı yani mıç mıç her günde sabah öğle akşam konuşulmaz sabah günaydınlasirsiniz akşamda gün boyu ne yaptığınızı sorarsınız olur biter herkesin işi var gücü var.