Bir kulunu cok sevdim O beni hic sevmiyor dediginiz. Oldu mu?

Kalbimi ona verdim artik geri vermiyor dediginiz oldu mu? devamli gittigim bir okulda calisan bir bayana bir sorunumu sormustum onu dikkatlice dinlerken onu gozleri beni meshetti? Bu nasilsa bir duyguydu ona ilgi duyuyordum. Okulda okuyan yegenimi sebep olarak gosterip ona sorular sorup cok dikkatlice gozlerimi hic oynatmadan onu gozlerine bakarak dinliyordum zamanla. o bakislarima kalbimide ekledim ona hayranlikla. bakiyordum Oda bu bakislarda ilgiyle sezdi " himm beni cok dikkatli dinliyorsunuz" dedi ama hissetti bazi duygularin oldugunu ona karsi benim duydugum neyse Ben her zaman bir konu bulup cozmesi ayagina yanina gidip cok dikkatli gozlerle her anlattigini dinliyordum Oda hissetmisti cok guzel dinliyorsunuz demisti. himm artik ona acilmanin zamani gelmisti o Kadar zamandan. sonra. gene bir sorup ve cevabini dinliyordum ve cevap bittikten. sonra. ona dimdirek bakan gozlerimde sevgi olusmustu ona " Size asigim sizi seviyorum" dedim.! Oda ne " Olabilir ama Ben sizi sevmiyorum!! " dedi. Yikilmistim disari cikinca. Allaha. Yalvardim. ". Bir kulunu. Cok sevdim! O. beni hic. Sevmiyor. Kalbimi ona verdim. Artik geri vermiyor". Dedim. O meshur sarkiyi resmen tahammuden. Yasamistim... Yikilmistim. kendi. kendime. " Yikilmak yok oyle hemen arkadas.! dedim. O kadini hala unutamiyorum 😭 bazen ". Kahretsin. Aklimdasin? dedigim. oluyor.. arkadaslar. Eger yikilmak istemiyorsaniz Asik olmayin!

Bir kulunu cok sevdim O beni hic sevmiyor dediginiz. Oldu mu?