Kadınlar İlişkilerde Nasıl Mutlu Olur?

Tamamen kendi tecrübelerime ve çevremdeki ilişkileri analiz edip, 19 yaşımdan beri kullandığım taktikdir ve 19 yaşımdan beri erkek konusunda bir kez üzülmedim. Öncelikle kızlar avdır erkekler ise avcı, kızlar kendi segmentinden üzeri erkekler ile birlikte olmamalıdırlar, kendine denk mümkünse daha aşağı bir erkek ile birlikte olmaları lazım, bu da av ve avcı ilişkisine dayanıyor, siz hiç bir ceylanın beni sırtlan yemesinde aslan yesin dediğini duydunuz mu? o yüzden kızlar kendisine talip olan erkekleri beklemeliler ve ancak onların içerisinden seçim yapabilirler öbür türlü sizden her açıdan üstün erkeğe kendinizi kaptırıp üzülüyorsunuz, 185+ esmer/sarışın bmw si olan işinde gücünde adam sizi ne yapsın, o adamlar her gece sarışın platin barbie kızlarla takılıyorlar evlenmek için ise namuslu kız görünce evleniyorlar. Kızların Kabul Etmesi gereken diğer bir konu kendilerini çok güzel sanmaları, bir sürü erkek yazınca öyle düşünüyorlar fakat o yazan erkeklerin %99.9 tek gecelik ilişki için yazıyor, emin ol sana yazdığı cümleleri takip ettiği diğer kızlarada aynısını yazıyor. Bu maddeleri daha fazla detaylandırırım ama çok uzatmak istemiyorum.
1- Kızlar kesinlikle Kendisine Talip Olan Erkekler Arasında Seçim Yapmalılar(instadan tek gecelik yazan erkekler bu kategoride değil ! harbiden talip olup sizden baya hoşlanmış çocuklar arasında seçim yapmanız lazım)

2-Kendi Segmentlerinden yukarı değiş, aşağı veya aynı erkekleri tercih etmeliler (mesela sen 6 puanlık kızsan 7 puanlık erkek ile birlikte olamaz çünkü gün sonunda aldatılma ihtimalin çok yüksek)

3- Erkekler ciddi düşünüyorsa sizinle geçmişiniz gerçekten çok önemli temiz tutmaya bakın (sırf bu yüzden çok sevdiği halde birbirinden evlilik aşamasında ayrılan çiftler biliyorum, iş evliliğe veya sevgililiğe gelince erkekler özellikle kaportada patlak var mı meselesini çok sorun ederler)

bu temel 3 maddeyi hayatınıza uygularsanız gayet mutlu olursunuz, atıyorum senin tipin 7, ve 6 lık bir erkekle birliktesin ama çocuğun boyu uzun değilde arabası var veya sosyal ortamı iyi v. s

Kadınlar İlişkilerde Nasıl Mutlu Olur?