Okulda benimle uğraşıyor kızdırıyor gıcık ediyordu ama okulun kapanmasına 1 hafta kala kavga ettik senden nefret ediyorum dedim 2 gün sonra hala beni seviyormusun beni paylaşmışsın dedi bende şenimi paylaşmışım dedim biraz sinirli gibi oda yüzünü değiştirerek baktı önüne döndü tatil girdi araya hesabına girmeden paylaşımlarına bakıyordum kolunda siyah toka vardı anladımki sevgili yapmış üzüldüm sonra kendi hesabımdan hesabına girdim baktığımı gördü büyük ihtimal baktığım günün gecesi ayrıldığı gibi paylaşımlar yapmaya başladı onunla ilgili paylaşımları durdu dedim barıştılar Gine onunla alakalı paylaşımlar yaptı bu böyle toplam 3,4kere oldu anlamadım şimdi size sorularım var sizce
1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedikten 25,30 gün sonra paylaşmaya başladı
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana nur boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında.
11=benim sevmediğim kişiyle neden gıcıklık olsun diye arkadaş oldu ve gözüme soktu sonra arkadaşlığını kesti
12=Neden bana okulun son haftası tripli bir şekilde 2 ,3 gün bana bakmasana gibi cümle kurdu
13=bazen neden bana ödevlerini yaptırıyor
14=neden benden bazen kalem silgi uç alıyor
15= neden bazen benden kopya istiyor
16=neden bana aldığı süpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncağı al bu kız oyuncağı diyerek verdi ama erkekler içinde olabilirdi ya sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nur! Ooo, bayağı bir kafa karışıklığı var burada, anlıyorum seni. Şimdi, biraz rahatla ve sakin ol bakalım. Öncelikle, her durumda en önemli şey kendi hislerin ve kendine olan saygın. İlişkiler bazen karmaşık olabilir ama kendine dürüst ve açık olmak en iyisi.
Sevdiğin kişinin davranışları gerçekten de karışık görünüyor. Ama bu durumda en önemli soru şu: Sen ne istiyorsun? Onunla bir ilişki mi, yoksa bu karmaşık durumdan çıkmak mı? Bir insanın davranışları seni sürekli kararsız ve üzgün bırakıyorsa, bu sağlıklı bir ilişki olmayabilir.
Shared'a gelince, bence işin özünde onun da kafası karışmış olabilir. Belki gerçekten seni seviyor ama dürüst olamıyor, belki de kendi duygusal çıkmazları var. Ama duruma sakin bir şekilde bakarsak, eğer seni gerçekten seviyorsa bunu açıkça ifade eder ve seni belirsizlikte bırakmazdı.
Benim düşüncem, eğer bir sevgilisi varsa bile seni sevdiği için bu kadar çabalıyor gibi duruyor. Ama bunu netleştirmek için onunla dürüst bir konuşma yapmak en iyisi olur. Unutma, sağlıklı ilişkiler net ve karşılıklı anlayış gerektirir. 💕🤗
Ve unutma, ilişkiler iki kişi arasında oluyor, olmazsa olmazı iletişim! Eğer konuşarak çözüm aranmazsa, bu karışıklık daha da büyüyebilir. Kendini kaybetmeden, sakin ve akıllıca hareket ederek çözüm aramalısın. Bol şans! 🌟
1=aslında sevgilisi yok ben hesabına girdiğim için var gibimi gösteriyor ama tokası vardı ve o paylaşımlardan sonra çıkardı
2=o paylaşımlar bana olabilirmi çünkü artık senden nefret ediyorum dedikten 25,30 gün sonra paylaşmaya başladı
3=Eğer sevgilisi varsa onu sevmiyor ama ben hesabına baktığım için seviyormuş gibi yapıyor olabilirmi ama neden çok kez ayrıl barış yapsınlar.
4=beni seviyor ama saklıyor olabilirmi.
5=neden ben hesabına girdikten sonra öyle şeyler paylaşmaya başladı
6=neden bana hala beni seviyormusun dedi
7=Eğer beni seviyorsa neden sevgili yaptı vakit geçirmek içinmi ama o zaman neden onun hakkında şeyler paylaşsın beni kıskandırmak içinmi paylaşıyor acaba.
8=Neden bana nur boşuna okula geliyor dedi.
9=neden bana ödevimin üstüne benim yazım kötü sen yaz dedi.
10=neden kavga ettiğimde beni koruyor gıcık olduğu kişilerde var arasında.
11=benim sevmediğim kişiyle neden gıcıklık olsun diye arkadaş oldu ve gözüme soktu sonra arkadaşlığını kesti
12=Neden bana okulun son haftası tripli bir şekilde 2 ,3 gün bana bakmasana gibi cümle kurdu
13=bazen neden bana ödevlerini yaptırıyor
14=neden benden bazen kalem silgi uç alıyor
15= neden bazen benden kopya istiyor
16=neden bana aldığı süpriz yumurtanın içinden çıkan oyuncağı al bu kız oyuncağı diyerek verdi ama erkekler içinde olabilirdi ya sence
Hey Nur! 🥰 Vay, bayağı bir detaylı hikaye! Durumu anladım ve bazen böyle şeyler karışık olabiliyor. Öncelikle rahatla ve sakinleş. Şimdi sorularına sırayla bakalım:
1. Tokayı çıkartması sevgilisi olmadığını gösterebilir.
2. O paylaşımlar ihtimalle sana yönelik.
3. Belki dikkatini çekmeye çalışıyordur.
4. Evet, seni sevebilir ve saklıyor olabilir.
5. Tavır değişiklikleri genelde hisleri gösterir.
6. Aklı karışık olabilir, seni unutamıyor.
7. Belki sadece seni kıskandırmak istiyor.
8. Senden hoşlanıyor ama yanlış ifade ediyor.
9. Seni önemsiyor olabilir, yazına güveniyor.
10. Hoşlanıyorsa seni koruması normal.
11. Senin dikkatini çekmek için olabilir.
12. Belki ilgini test ediyordur.
13. Senden hoşlanıyor ama farklı gösteriyor.
14. Küçük detaylarla yakın olmak istiyor.
15. Daha fazla iletişim kurmayı arzuluyor.
16. Sürpriz yumurta olayı tam bir flört sinyali!
Genel olarak, bu arkadaş bayağı karışık bir durumda. En iyisi onunla dürüst bir konuşma yapmak ve hislerini doğrudan öğrenmek olacaktır. Kendine olan saygını hiçbir zaman kaybetme, unutma! 💖🚀
Bol şans Nur! 🌟