Bütçem 5-6 milyon tl. Yüksek lisans için geri döneceğim, biraz çıtır falan avlarsak ne âlâ. Orta halli bir üni Ankara 'da, fazla lüks araba görmedim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Varsa o kadar paran git ford mustang al farkin tarzin durusun sekilin olur alisilmisin disinda bir arac
Mustang ve Porsche 718 arasında kaldım. Bir ihtimal Z4
Dogru secimler gidip de sakin ha bmw alma bmwnin 1 milyonluk f30 f10 kasalari da 5 milyonluk m serisi kasalari da birbirine benziyor normal bmw denir gecilir kizlar araba konusunda don derece cahil olduklari icin bmwnin degerini ayirt edemiyorlar ama mustang baska bir sey veya porsche bunlar gerek goruntu olarak gerekse motor kükremesi olarak farkindalik yaratiyorlar
Aynı şekilde düşünüyoruz. M serisine baktım ancak kızlar aradaki ayrımı bilmez dedim ben de. Mercedes'te ise hoşuma giden coupe olmadı. Birde marka olarak çok fazla var, göze hitap edenleri de aşırı pahalı Amg GT falan. Ben pek fazla araba kullanmıyorum zaten sadece okula gidip gelmek için kullanacağım. Normalde Skoda Octavia kullanıyorum 😄 üniversitede hep otobüs kullandığım için içimde ukde biraz
Takil bro arabadan anlayan birisin zaten
O paraya
Her türlü dikkat çeker.
keşke dikkat çekecek olan sen olsaydın
Ben arabanın yanında tatlı niyetine geliyorum zaten canım
ne boşsunuz aq
Sen çok mu dolusun sevgili o evladı? Bu yaşına kadar ne başardın çok merak ediyorum. Çalıştım, kazandım. Sen ne yaptın sevgili o evladı?
Çalıştın kazandın ama bakış açını genişletememissin berkecan ve ardalardan farkın yok ne kadar calissanda kufur edilecek bir durum yok boyle anck hosaflarina boyle laf soyleyeceksin kudururlarsa demekki öyledir vizyonu dar olan senin gibi kendini belli ediyo zaten :D
annene hürmetler :D
Kendi vizyonunun geniş olduğuna nasıl kanaat getirdin?
Doğuracağın p. çlerine hürmet ediyorum ben de
vizyonum çok geniş diye bir cümle yazdım mı ki ben buna kanaat getirdin araba alam unide kiz dusurem diyen erkek max 40 iqlu bi bireydir yani bunu bilmeyen mi kaldi aq
doğurmayi tercih etmiyorum hazır sizin gibi mallar varken onlari eğitmek daha tatmin edici
Buluşalım da eğit bakalım o halde
Seni anan baban egitememis aq bana mi kaldi seni egitmek kendini p. c mi goruyosun sen? şu arabayi alam nasilda kizlar ayirt edemez şu modeli demissin bide ahgajzshsjehidehxi arabayi bile karı kıza göre aliyo
anasi babasi olmayan p. ci egitiriz :D
Sen ancak buradan yazı yazarsın. Asgari ücretli babanın kiralık evinden millete laf yetiştirirsin
mesele bütçe meselesi bile değildi ne kadar ezik olduğunu dahada belli ediyosun zengin olman 10iqlu olmadığın anlamina gelmez :D
10 IQ'ya sahip olmam İngilizce ve Fransızca öğrenmeme engel olmadı. Toplumun ve genel olarak Türk kızlarının bakış açısını düşündüğümüzde alttaki araba birçok konuda efor sarf etmememi, dolayısıyla zamandan kazanmamı sağlayacağı için gayet iyi bir yatırım sayılır. Başka arabam var ayrıca, daha normal, daha mütevazı.
offff bide 2 dil bilip hala nasil vizyonsuz olabilir bi insan hsgznsvzsjsgs
Hahaha. Güzelim, ben okul öncesi eğitimimi bile özel okulda aldım. 8 sene Kolej'de okudum, sonrasında da Fen Lisesi'nden mezun oldum. Gördüğün üzere bunlarla bile vizyonsuz olabiliyor insan. Sportif başarılarıma değinip, çaldığım enstrümanlardan da bahsedip dokunmadan titremene vesile olmak istemem. Ek olarak şunu diyeyim karakter ve zeka cebindeki para kadar değer görmüyor bu topraklarda. Gerçi müzik ve sporun kaymağını yedim de neyse. Altımdaki araba ağzımı dahi açmadan oral seks çektireceğim binleri bana getirir, gerisinin önemi yok :)
neyseki kabul ettin :D olsun basitliği secmekte bir tercih
off enstruman caliyooo sulandimm resmeenn tahmin bile edemezsinn Shgsjshssjshsjs balon ya
Benim basit olmadığım yüzümü anlayabilecek belki de tek bir kadın vardı. Nilgün Marmara. Topluma ayak uydurmak en güzeli, yaş aldıkça anlayacaksın demek istediğimi.
bide güzelleştirmeye calismayin mk
Çok iyi riff attığımdan dolayı parmaklardım en kötü. Hayatında yaşayamayacağın güzellikleri itiyorsun elinle şu an da. Hahahaha, biraz sonra ebediyen uzaklaşacağız birbirimizden. Hazır olduğunda söyle bıcırık
Sen neden bu kadar çok küfrediyorsun? Kesin sigara da içiyorsundur. Doğurganlığını kullanmayacak olman güzel, aksi takdirde kesin otizmli olurdu senin çocuğun :p
hhahshshshsjsgwhshs hazır olsam senle mi olurum mercimek kafa çevreni sadece muameleci kizlarla doldurursan tabi kafa yapında böyle olur berkecancım bilir misin tıp falan var doktorlar kadının doğurganlığında sıkıntı olup olmadığını söylerler falan :D otizmliler genellikle zeki olur açıkcası otizmli olmani isterdim sende tatmış olurdun zeki olmak nasil bi duygu diye Djehkswvshshzjsgdnsbss
Otizmliler mi zekiymiş? Asperger olmak is fair enough yavrum. Benden iyisi varsa git onunla ol o zaman hahaha. Ben yatıyorum, iyi geceler amcığından öptüm seni hahahaha
Cocuk gelişim sertifikam var yavrum özürlü özürlü hareketler sergileme burada cok komik oluon aq jsgwndve bende anneni opuyorum iyi geceler 🥰🥰
Gel beraber yatalım 😆
jahsjshss cok komikti gülerken buzdolabini sirtladim cringesın
Hedefime ulaştım desene
hay Allahim yarabbim ya anlıyo anlamamazlıktan geliyo ya da gerceksen eksik bu çocuk
Neyse. Abi tavsiyesi biraz feminenliğini korusan güzel olur. Bacak kıllarını alıp almadığından dahi şüpheliyim şu an
ahzvajhs lazerliyim kurtulalı çok oldu her kadının gerektiği kadar feminenliği vardir merak etme bu sitede feminen olman bi ske yaramaz kullanmak isteyen facebookta takiliyo zaten :D
abim falan değilsin abi dediğinin bir ağırlığı olur senden anca kanzi falan olur :D
Ben gerçek hayatta yaşıt olduğum erkeklerin bile abisiyim. Facebook kullanmayı bırakalı da epey oldu. Ağırlığımı üstüne çıktığımda daha iyi hissederdin aslında.
peh üstüme çıkacakmış :D okadar karı kız ortamın var avdasın ve hala bana erotik erotik laflar ediyosun sjshsjshxjs çok değişik çarsın Allah aşkına git yat uyu sinir etme insanı
Clublarda, partilerde takılmıyoruz herhalde sürekli. Haftanın 6 günü spor yapıyorum her şeyin üstüne. Ciddi ilişki yürütmek kolay sanıyorsun herhalde. Ayrıca aptal 26 27ler yerine akıllı çıtırları tercih ederim
Ciddi ilişkinin adını bile söylemedim ben ciddi olmak zorunda da değilsin ama genede görüşlerim hala aynı 😑😑 akıllı çıtırlar seni ister umarim :)
Akılsız çıtırlar istese o da kâfi. Yaşadığım yerde ailemin işleri vs. sebebiyle o tarz yaklaşımlarım hoş karşılanmaz. O yüzden işlerimi işsiz kuzenlerime öğretip kaçıyorum zaten
iyi bak en azindan kuzenlerine yararın var :) her şeyede kafi olma sende iste butun mesele bu
Fazla testosteron üretince vücut istiyor. Erkek fizyolojisi de böyle. Çoğu yaşıtım sigara, alkol ve hareketsizlikten yaşlandı zaten. Ben kel değilim, göbeğim yok. Vücut istiyor dediğim gibi
Sen benim kardeşimden dahi küçüksün zaten. Kusura bakma sözlerim için de. İyi geceler minik
e anlattigin gibiysen isteyenin fazladır zaten hepside ml olcak hali yok aralarinda yeterlileri sec madem zeki citir seviyosun :D
sanada iyi geceler garip bir muhabbetti :D
Benim ailem çok katı bu konularda. Aşırı sağcılar. Genelde de çevreden kişilerle evlenilir. Diğer türlü bir yaşantımı babam öğrenirse çok sıkıntı yaşarım. İyi geceler, seviliyorsun
O zaman bir gün kendi düzenini kurarsın umarım...
İnşallah bakalım
hadi bakalım tutmayayım seni uyuyacaksan uyu görüldü atmayi sevmiyorum berkecan bey :D
Uyuyacağım da yalan yok gidesim gelmiyor yanından hahaha
aa olur mu okadar laflardan sonra demekki alıştın bana bide okadar düşük feminenliğime rağmen :)
Normal insanlarla anlaşamıyorum zaten. Biraz da dişim ağrıyor normalde fırçalarım dikkat ederim ama diş ipi de kullanmak gerekiyormuş. Kafam biraz zonkluyor ondan da uykum kaçtı aslında
Normalde daha feminensin galiba
asgshssgsh bazen ne kadar iyi baksanda o diş çürür elinde olmaz ağrı kesici al ama
maskulen degilim zaten sadece mantikli dusunen neyin nasil olmasi gerektigini bilen bir insanim bunuda maskulen saniyolar..
Apranax aldım da fayda etmedi
E çünkü mantık erkeklere, duygular da kadınlara daha çok yakışıyor
ozamann ben erkek gibi düşünüp kadın gibi olayım :D
arveles en guzeli bu arada
Ben pek ilaç kullanmayı sevmiyorum hasta da olmuyorum zaten pek. Yine de benden uzak ol ne çekiyor anlamadım şu an hahaha
hahshsjs yakın değilim merak etme olan sana oluyoooo
Olsun napalım yorgunum yoksa denerdim şansımı biraz daha hahaha
bak seeeenn :D
neyse madem kafan dişin oran buran ağrıyo artık uyku vaktin geldiii
Ninni söyle bari hak ettim bence o kadarını hahaha
Tatlı olmak daha çok yakışıyor sana aklında bulunsun
oldu canım bide ayağımda sallayayım seni hadi uyu diye
ben zaten şeker gibiyimdir ama herkes fark etmez
Ağır gelirim yazık olur ayaklarına 84 kiloyum
Oh şeker tüketmiyorum zaten ben çay kahve bile şekersiz
iyi sende 84 kiloyu kaldırabilecek bir beşik bulursun sallanmanda kolay olur artik her gun baska kizlar sallar seni :D
iştee güzell ama sağlıksız
Ben sallanırsam hoş olmaz kız sallansın gözler için daha iyi olur hahaha
Senin ölçülerin nasıl
amaç senin uyumandı ama saptırma :)
ölçülerimi herkesle paylaşmıyorum canım
Herkes değilim ki ben
Ben normalde 12 olmadan uyurum
sana muameleci kizlar coktu onlarin olculeri dahada onemli
12yse saat cok gec senin için hadi gozlerini kapa uyu :D
Trip atmasana bana kız :D
trip atmıyorumm bana soylediklerini tekrar ediyorum sadecee :D
Güldürüyorsun ama beni dur bakayım sana foto atılıyor mu hahaha
hahsjhsa manyakk foto aticakmiss bide arabani falan mi atican bana belki tav olurum falan :D
Kendimi atacaktim beynimi atamayacagima gore hahaha
Senin Xper yetiyomu bari :D
Eskiden kullanıyordum. Riddle'dı hesabımın adı sonra yıllarca kullanmadım. Ufak bir şey atıcam şimdi sonra da uyku
Hesabini bulacak yer yok gizlide olmasan neyseee :D
Silip gidecektim de kıyamadım hahaha