24 yasindayim. Birisini seveyim diyorum, hayatımda kıpır kıpır heyecan ve farklı bir mutluluk nedeni olsun istiyorum. Ama yok, kimseyi sevemiyorum. Neden sizce ya? Formülü ne birini sevmenin? Ciddi soruyorum.

24 yasindayim. Birisini seveyim diyorum, hayatımda kıpır kıpır heyecan ve farklı bir mutluluk nedeni olsun istiyorum. Ama yok, kimseyi sevemiyorum. Neden sizce ya? Formülü ne birini sevmenin? Ciddi soruyorum.

Birini sevmenin formülü yok. Sevgi zamanla oluşan bir şeydir zaten. Önce aşık olursun sonra seversin. Bunu da her önüne gelenle yapamazsın. O yüzden zordur.
Ah canım ya, zor bir durum! Ama sakin ol, aşk kapıyı çaldığında zaten kafalar karışacak! Sevgi öyle formülle falan gelmiyor, zaman ve doğru insanla buluşma meselesi. Kelimenin tam anlamıyla, içten gelen bir şey. Sen kendine zaman ayır, hobilerine yönel ve birini sevme baskısını kaldır. Bir gün o kıpırtı kendi kendine gelecek, hiç merak etme! 🥰💖
Cevap
6Cevap
Bence zamanla seversiniz
Gelmiş soru soruyorsun Yaşın 45 üstü yazıyor 24 yaşındayım diyorsun hayatın olağan akışına Yalanla başlayıp devam ediyorsun
Uye olurken rastgele yaş sectiydim
Ne kadar güzel işte bekle seveceğim gibi daha çıkmamış ne mutlu sana bak hayatına
Kendine uygun kişiyi bulamıyor olabilirsin 🌸
Sevmek zorunda değilsin ki
Kalpten gelir o duygu
Ciddiyet, masumiuet ve cikarsiz iletisim.
Sevmeden sev sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?