Arkadaşlar, ben bugün bir date e çiktim. Cocuk benim instadan fotoğraflarimi görmüştü ve baya da bikaç gün konuştuk. Ben ona 1.75 boyunda olduğumu belirtmiştim. O da bana 1.73 boyunda olduğunu. Boy hakkinda hala kuruntularim olsa da yine de çocukla bugün buluştum. İNANAMAZSİNİZZZ !!! Nasil bakimsiz, göbekli, çirkin bi şey😂 Ama benim anlamadiğim bu çocuk nasil cesaret edip yanima geldi? Bir de utanmadan bana: e çok bi boy farkimiz yokmuş kiii, sne öyle deyince ben seni daha uzun bekliyordum diyorrr😬 Abi, o halde bu ne cesaret? Bir de sanki bir şey yokmuş gibi benle saatlerce konuşuyor , en sonunda usanip tanidiğima memnun oldum, buluşmamiz iyi oldu demeseydim daha da oturmaya niyeti vardı. Iyyyyy gerçekten ıyyy yaniii. 😱 Bir de konuştuğumuzda şöyle dedi de ben biraz razi oldum: - boyum 1.73 ama sıska bir şey değilim , kalipliyim dedi bana 😄😄😄 Bir de bu ne biçim özgüvense, üniversite terk olduğunu söylüyor bana, ayyyy gerçekten kabus gibi böyle şeylere gelemem hiçç diyeceğim ama bizzat yaşadim maaleseff 🙄
1.75 boyunda bir kız , Paspal, Bodur, Peltek , Kötü giyimli Bir Erkekle Nasil Buluşabilir😅?
Nesin kanka sen İngiltere sarayında falan mı yetiştin tarihte senim boyunda kılıç sallıyorlardı insanlar makyaj olmasa suratına bakılmayacak insansın burada egonu tatmin ediyorsun :)
Kimseden özgüven alacak durumda değilim. Bi kere o bakimsiz erkolar önce kendilerine baksinlar. Biz kendi özgüvenimizi kendimiz oluştururuz , kimseye ihtiyaç yok 👍
Aynen. Yeni anladin olayi galiba. Diyorum ki çocuk cüce, bakimsiz, peltek ve üni okumamiş. Aferinnn, bunu geç de olsa anlayabildin. Bu da bi başari bravo. 👌👌👌
Sosyal medyadan ne bekliyorsunuz Robert downer Jr. mi? Yani çok normal gerçekliğini tamamlayamamış asosyal bireyler hep sosyal medyada olur çoğunlukla. İşi gücü olan insan dönem dönem girer. 🪁
Bak bu doğru Ben de 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom bak 😝
Fotoğrafi insatagramda tek tük 2 tane vardi. Ama öyle ne boydan, boyunu belli eden, ne de kötü bir kiyafetle... Kiyafetlerini seçemoyordum zaten fotodan. Bir de peltek bir konuşmasi var ama nasil da insana batiyor. E üni okumamis terkim ben dedi. E ne yapayim ki dengim olmayan seni ben? Birşeylerden bahsediyorum mesela konuşurken. Tam anlamiyor, biryerlerinden konuyla alakasiz başka bir şey anliyor falan
Sende biraz tansaydın ne diye koşa koşa buluşmaya gittin bi kamera açtır bak göbeğini göster de madem bu kadar takıyosun :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
buluşmadan önce keşke fotosunu isteseydin ya. bazı erkekler öyle hiç özenmiyorlar. bir saç sakal traşı olmadan geliyorlar resmen. yıkanmadan gelen bile var uff bari deodorant kullansalar
Sorma sorma sen ben öyle bir şey yasamadim bu kadar kötü olayin içinde ama. Şöyle bir şey var erkolar sanki kendileri bakimsiz kadinlara bakiyorlarmis gibi bir de bize siz bakimsiz erkeklerden, çirkin erkeklerden hoşlanmiyorsunuz diyorlar. E siz bakiyor musunuz ki çirkin veya nispeten bakimsizlara? Aksine dalga bile geçiyorlar yüzlerine yüzlerine... Yok kilolariyla, yok kendilerine göre çirkin bulduklariyla falan
aynı şeyi yaşadım. ilk buluşmaya gtmeden önce saçlarıma bakım yaptırdım boyadım sonra yüzüme bakım yapıp makyaj yaptım. tırnaklarıma pedikür yaptırdım yeni giysiler alıp yanına gittim. sonra ne göreyim sakalları saç gibi uzamış sigara kokuyor üstü pis. off pişmanım resmen. birde bana dedi ki fotoğraflardan biraz daha kilolu duruyorsun. ay kafayı yiyeceğim 55 kiloyum bana kilolu dueuyorsun demişti. boyum 170 oda 170. kilosu 80 bana kilolu dedi ya ıyy
Gerçekten bibde o var. Kendi hallerine bakmadan bizi eleştirmeye kalkiyor. Ama bunlarin hepsi aileden kötü yetişmiş olmalarindan kaynakli. Kendilerini erkek ve önemli kişilikler zannediyorlar. Bakimdan anladiklari yok ama bakimsiza da asla kendilerini layik bulmazlar. Telefonda bile konuşurken bana bakimli bir insan gibi gözüküyorsun onu fark ettim diyor. Ya ben senin bu kadar olduğunu bilseydim konuşur gelir mıydım acaba? Jssjsjsnsnsn😅
bundan sonra daha dikkatli olmalıyız ya. bakımlı erkeği gay olarak gördükleri için yüzlerini bile yıkamaz bunlar. tırnakklarını kesmeyen erkekler bile var. ayy düşünmek istemiyorum kusucağım
Ya ona uyum sağlasam sonuna kadar metroya gelecekti sjsjsjns Bir telefon etmem gerekiyor şuracikta dedim. Yollarimiz sonunda ayrildi koooca lanet buluşmanin ardindan
Ama problem o değil. Ben hadi görmüyorum önemsemiyorum. O da mı utanmiyor halinden? Her şeyinden. En sonunda bence biz hiç uygun olmayabiliriz dedim. Anladi gerçeği ve kalktik. Rezaletti