1.75 boyunda bir kız , Paspal, Bodur, Peltek , Kötü giyimli Bir Erkekle Nasil Buluşabilir😅?

Arkadaşlar, ben bugün bir date e çiktim. Cocuk benim instadan fotoğraflarimi görmüştü ve baya da bikaç gün konuştuk. Ben ona 1.75 boyunda olduğumu belirtmiştim. O da bana 1.73 boyunda olduğunu. Boy hakkinda hala kuruntularim olsa da yine de çocukla bugün buluştum.
İNANAMAZSİNİZZZ !!!
Nasil bakimsiz, göbekli, çirkin bi şey😂
Ama benim anlamadiğim bu çocuk nasil cesaret edip yanima geldi? Bir de utanmadan bana: e çok bi boy farkimiz yokmuş kiii, sne öyle deyince ben seni daha uzun bekliyordum diyorrr😬
Abi, o halde bu ne cesaret?
Bir de sanki bir şey yokmuş gibi benle saatlerce konuşuyor , en sonunda usanip tanidiğima memnun oldum, buluşmamiz iyi oldu demeseydim daha da oturmaya niyeti vardı. Iyyyyy gerçekten ıyyy yaniii. 😱
Bir de konuştuğumuzda şöyle dedi de ben biraz razi oldum: - boyum 1.73 ama sıska bir şey değilim , kalipliyim dedi bana 😄😄😄
Bir de bu ne biçim özgüvense, üniversite terk olduğunu söylüyor bana, ayyyy gerçekten kabus gibi böyle şeylere gelemem hiçç diyeceğim ama bizzat yaşadim maaleseff 🙄
1.75 boyunda bir kız , Paspal, Bodur, Peltek , Kötü giyimli Bir Erkekle Nasil Buluşabilir😅?