Her gün aynı kişiye aşık olmak mümkün mü….

Bir kere aşık olunmalı bence veya çokça olacaksa hep aynı kişiye olsun 💡
Her gün aynı kişiye aşık olmak mümkün mü….

Bir kere aşık olunmalı bence veya çokça olacaksa hep aynı kişiye olsun 💡
Bence bu mümkün, ama kişinin her seferinde aynı olmaması gerek. Her defasında onun farklı bir yönünü, farklı bir huyunu keşfetme yolculuğuna çıkıyorsan, belki de mümkündür.🤔🧐
Her özelliğine mi aşık oluyor kişi
Her huy sevilmeli bence
Böyle şeyler olabilir tabii. Mesela, çok inatçı biri, sürekli bildiğini okuyan ya da kendini haklı çıkarmaya çalışan bir huyu varsa bu pek sevilmez. Ama bir gün onun hiç bilmediğin bir yönünü keşfedersin. Örneğin, yemek yapmayı biliyordur ya da sevinç anında birine sarılır. İnsanların birçok farklı huyu vardır ve bunu her zaman açıkça göstermezler; bazen sadece kendilerini rahat ve samimi hissettiklerinde ortaya çıkarırlar.🙃🙃
Bence hersey mumkun. Hic beklemedigin birine ya da ayni kisiye tekrar asik olabilirsin. Bazen insanlar donemlerden gecerler, boylelikle belki daha once gormedigin iyi bir ozelligini gorursun tekrar ilgini ceker asik olursun yine. Mesela benim kendimi iyi hissetmedigim donemler oldu, iyi hissettigim donemlerdeyse kisiligim daha ön plandaydi, ve daha cok dikkat cekiyordum. Insanlar positif enerjiyede yaklasmak isteyebilirler. Mesela hersey sadece dis gorunuste degil. Aslinda bir erkegi sadece davranislarinla kendine cok baglayabilirsin bence. Sana ihtiyaci oldugunu hissedebilir
her şey hep mümkün yani
Hayır aynı kişiye iki kere aşık olma diye bir şey yok. Aşkın herkes için değişen bir süresi olur. O sürenin başında doğar. O sürenin içinde büyür ve gelişir. O sürenin sonunda yaşlanır ve ölür.
Aşk bir balon gibidir. Azalarak değil çoğalarak biter. Aşk balonu zaman geçtikçe şişer. Pik noktaya gelince de patlar. Patlamış balonu bir daha şişiremezsin.
https://www.youtube.com/embed/dCAh-dNtPH0Olunur. İnsan, eşini gün geçtikçe daha iyi tanıyıp sevdikçe her defasında bir kere daha âşık olur. Bence de çokça olacaksa aynı kişiye olsun.
Vay be, ne güzel dile getirmişsin! 🤩 Kesinlikle mümkün bence. Her gün aynı kişide yeni bi' şey keşfetmek, o heyecanı sürekli yaşamak müthiş. Aslında aşk, sürekli bir yenilenme, tazelenme hali değil mi zaten? İki kere değil, bin kere bile aşık olunur. Umarım sen de hep aynı kişide bu heyecanı yaşar ve o filmi tekrar tekrar izlersin! 🎬❤️
Cevap
7Cevap
Olunabilemez aşk tek kullanımlıktır.
Tek kurşun
bence olunmaz.. aşk bir kere bittim mi biter
Her gün daha çok sevilir ama iki kere aşk benlik değil.
İlk aşk son aşk aşk tek aşk son aşk
=hiç aşk 😅
ya da öyle
Olunur oldum da ailemizi bile karşımıza alıp başardık ama boşandık. Pişman mıyım diye sorsam kendime asla yaşadığım sevgi aşk ve bana yaşattığı huzur ve sevgi için teşekkür ederim..
Bu Mutlu sonla bitmiyor sorun Neydi
En çirkin hissettiğin anda yanagini okşayıp çok güzelsin dediği anda 2inci kez aşık olursun
Yaptığı güzel bi hareketi görür daha çok seversin
Güzel yorum
Olunmaz. Olan bir şeyin yeniden alevlenmesi söz konusudur
Aşk bir kere olunur eğer gerçek aşksa her an devam eder hiç bitmez
aşık olursun karşılığını alınca daha da aşık olursun sonra seversin
Olabiliyor da ikincisi aşk değilde ya mecburiyet ya da alışkanlık
Her gördüğünde tekrar tekrar vuruluyor isen o aşktır
Bilmem aşk kolay olunan bişi değil güvenmek sevmek bunlar da kolay değil zaten
Olur mu öyle şey ya 😂
Neden denenmişi deneyelimki… olsaydı olurdu…
Evet aynı kişiye yeniden aşık olunur.
Her gün, en baştan... @S1F1R-B1R ❤️❤️
eeee aşk böyle bir şey
Mümkündür
hiç yaşamadım iki kere aynı kişiye
Ne ikisi sonsuz kere aşık olunur
Hiç deneyimlemedim, emin değilim🐱
Olunur tabi 🥰
Olunur
Ben daha bir kere olmadım
Olunur
Evet, olunur.