Alışmak sevince bir başka oluyoğooor Ben bu şarkıyı senelerdir böyle bi nakarata sahip sanıyordum. Geçenlerde öğrendim böyle bi nakaratı yokmuş kimseye rezil olmadım inşallah 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Güncellemeler
1 yıl
Soru da soru oldu he 😂😂
Zamanın alıştırdığı hangi şeye yenilginiz hâlâ devam ediyor?
Çok sağ ol ya 🤍🥺🍀🌸 Evli olan eski sevgilim bana ulaştı sohbet aralarında bana hatırlıyor musun bana yok olmaz dediğin günleri dürüst ol pişman oldun mu sen bana o şansı vermedin çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin vb. Sonra kaybolan moddu acip dedi seninle olabilirdik 🥺 özledim seni falan sizce bu karısını alldatmaya girmiyor mu
Şimdi bi'saniye okuyup üfliycem dedim mevki sormadım bizim bodrum kat diyorum aydınlatma sıkıntı ama olsun Ben bir şey sorabilir miyim? Peçeteye sümkürse biri onu alıp kullanır mısın? Kullanmazsın Her gece kokusu başkasının kusuna karışan bi adamı oturup kafaya takıyorsun
Romantizm yok ki kaybolon moodu açtı kendisi dedi özledim seninle olabilirdik öpücük bilmem ne attı ben de karşılık vermedim ozlenecek bir şey yoktu dedim o dedi akışına bırak dedim akış nedir akislik durum yok çünkü sen evlisin sonra dedim sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şeyim yok daha fazla konuşmayalım.
Kendisi bana ulaştı başta normal şekilde deprem falan hakkında merak ettiğim şeyleri sordum o da aynı şekilde birden kendisi eskileri açtı normal sohbette devam ederken kaybolan moodu açıp şeytanlık yaptı
Yok yavvvv ne işim var onla kdkddke soruda yazdığım kişi başka onu unutmaya çalışıyorum sadece üzüldüm yani herkes direnç göstermeyebilir benim gibi çünkü çok ısrar etmişti çok istemişti üzüldüm artık yani
Sonu olmayan uçsuz bucaksız bir şey evli adamla konuşmak görüşmek ilişki kurmak. Karısını boşayıp seninle evlenmesini bekliyorsan hiçbir erkek düzenini bozmuyor
Sen galiba iyi değilsin? Düşüncede birini oldurmeyi düşünüyorum diye nasıl ki eyleme gecmiyorsam. Burada bir anımi da anlatabilirim daha fazla seninle konuşmak istemiyorum çünkü saçmalıyorsun.
Sıkıntı evli eski sevgilini dinlemen değil karşındakiyle yani benimle nasıl konuşman gerektiğini bilmemen. Bu yüzden devam etmek istemiyorum tartışmaya iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Soru güzelmiş inşallah unutma evresindeyim
Şımarırım 😂😂
Sorunun başlığı güzel beğendim baya
Çalarlarsa başlığı telif hakkı benim izin mizin vermiyorum 😂😂
Ahahhaa. Size bir şey danisabilir miyim
Psikölög değilim sizi tedavi edemem ama sevabına bi okuyup üflerim buyur tatlım
Çok sağ ol ya 🤍🥺🍀🌸 Evli olan eski sevgilim bana ulaştı sohbet aralarında bana hatırlıyor musun bana yok olmaz dediğin günleri dürüst ol pişman oldun mu sen bana o şansı vermedin çok zorladim ama ısrarla başkasını seviyorum dedin vb. Sonra kaybolan moddu acip dedi seninle olabilirdik 🥺 özledim seni falan sizce bu karısını alldatmaya girmiyor mu
Şimdi bi'saniye okuyup üfliycem dedim mevki sormadım bizim bodrum kat diyorum aydınlatma sıkıntı ama olsun
Ben bir şey sorabilir miyim? Peçeteye sümkürse biri onu alıp kullanır mısın? Kullanmazsın Her gece kokusu başkasının kusuna karışan bi adamı oturup kafaya takıyorsun
Kusuna ne kız kokusuna***
Sana sinirlenince yazamadım düzgün offf iyelik ekleri bana dava açacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kafaya takmak değil? Bana neden sinirlendin? Ben sadece merak ettim bu aldatmadir diye
Değildir dersem gömmeye devam mı edeceksin
Vicdan soğutucusu değilim hayatım vicdanını susturmamı bekliyorsan. Üzgünüm aldatma bu
Çok arsız bir şekilde anlattığın için tavrım değişti şu an
Sadece dedim aldatmaya giriyorsa eğer izin vermem artık bana ulaşmasını
Ben bir şey yapmadım ki arsız olayım beni ilgilendiren tek şey yok
Anlatış şeklin.
Ne anlatmisim ki?
Ya adrenalinsiz evliliğine seni de dahil ederek heyecan aramış işte Başkasının kocasıyla yaşadığın romantizmi anlatıyn bana sinir oldum
Romantizm yok ki kaybolon moodu açtı kendisi dedi özledim seninle olabilirdik öpücük bilmem ne attı ben de karşılık vermedim ozlenecek bir şey yoktu dedim o dedi akışına bırak dedim akış nedir akislik durum yok çünkü sen evlisin sonra dedim sen evlisin evli bir insanla konuşacak bir şeyim yok daha fazla konuşmayalım.
Kendisi bana ulaştı başta normal şekilde deprem falan hakkında merak ettiğim şeyleri sordum o da aynı şekilde birden kendisi eskileri açtı normal sohbette devam ederken kaybolan moodu açıp şeytanlık yaptı
Tamam engelle o zaman Başkasına ait adamdan sana anca hayal kırıklığı olur güzelim. Hayallerini teslim etme ona çünkü değmez
Yok yavvvv ne işim var onla kdkddke soruda yazdığım kişi başka onu unutmaya çalışıyorum sadece üzüldüm yani herkes direnç göstermeyebilir benim gibi çünkü çok ısrar etmişti çok istemişti üzüldüm artık yani
Sonu olmayan uçsuz bucaksız bir şey evli adamla konuşmak görüşmek ilişki kurmak. Karısını boşayıp seninle evlenmesini bekliyorsan hiçbir erkek düzenini bozmuyor
Ne işim var diyn ama anlatıyorsun adamı onu n'apcaz :))) sözlerini hareketlerin eş dengede olsun
Sözlerinle hareketlerin**
Yav yok aaaa🤣🤣🤣 klasik hikayelere çok kapılma benim işim yok çocukla sadece üzüldüm bu duruma çocuğun karisi olduğu hâlde yazmasi falan hoş degildi
Ben mi kapılıyorum sen anlattın kızım 😂😂 komedisin ya
Sen galiba iyi değilsin? Düşüncede birini oldurmeyi düşünüyorum diye nasıl ki eyleme gecmiyorsam. Burada bir anımi da anlatabilirim daha fazla seninle konuşmak istemiyorum çünkü saçmalıyorsun.
Anlattimsa ne olmuş iyi misin sen? Anlattım ne oldu yani sosyolojik gözlem için bile insan anlatıyor laf arasında
Saçmalamıyorum umarım sen de heyecan aramazsın bir gün (!)
Benimle üslubunu koru konuşurken
İyi geceler ✋🏻✋🏻
Kimsin ki sen? Boş konuşma uzmanı falan galiba
Çocuk bana yazmış çocuk bana ulaşmış çocuk eskileri açmış ben karşılık vermemisim bitmiş gitmiş
Bana bak iletişim kurmaya dair en ufak bilgin görgün yok bas git şurdan açtırma ağzımı benim
Üslup bilenle tartışılır kapişto? Sen bilmiyorsun
Burada çok kişiye sordum hepsi senin suçun yok dedi arsız gibi anlatıyor diyemezsin ben gidip seni özledim demedim o dedi anladın mi
Sen kendi hayal alemine dal ben ne dedim benimle evlensin ne boşansin kendi kendine triplere giren sensin neyse daha seninle konuşmak istemiyorum
Sıkıntı evli eski sevgilini dinlemen değil karşındakiyle yani benimle nasıl konuşman gerektiğini bilmemen. Bu yüzden devam etmek istemiyorum tartışmaya iyi geceler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!