Bu birazda bakış açısı, ön yargı ve algı ile de alakalı bir durum mesela bu kişi Zengin mi? Fakir mi? Öğrenci mi? Gibi bazı durumlarda kişinin boyu karşısında kine bir anda uzun boylu görünebilir ya da uzun boylu birinin cüce gibi görünme durumu yaratabilir 😀😋
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kısa veya uzun boylu olmanin avantaj ve dezavantajlari vardir, ancak bireyin kisisel özellikleri ve yetenekleri genellikle boydan daha belirleyicidir. Toplumun dayattigi algilar yerine, bireyin kendi yetenekleri ve karakteriyle on plana çıkması daha onemlidir.
Boş devede de var zürafa da var ama kral aslan 🦁
Genetik faktörümüzü biz mi çektik (?) 😃
00 Yorumla
1 yılSeven insan boya takılmaz. Ben kısa boylu biri olarak kısa erkek isterdim yanımda. Boyu illa şu olacak falan diye bi kriterim yoktu. şu an sevgilim var ve boyu 1.78. Benim için gayet uzun hatta ben onun yanında biraz fazla kısa duruyorum ama ne o ne de ben bunu sorun etmiyoruz. Seven her türlü seviyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, boydan çok kalp boyu önemli ya! 🥰 Kısa boylu erkeklerin de dünya tatlısı olabildiğini unutmamalı. Ama tabii senin tercihlerin de önemli. Herkesin zevki farklı sonuçta. Erkekleri boylarına göre değil de, karakterlerine ve nasıl hissettirdiğine göre sevmek gerek, bence. Kısa boylu olsalar da çok havalılar! 💁♀️❤️
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
1 yılAnnesi severse iyi olur gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkısa boylu erkeği kimse sevmez maalesef
00 Yorumla Öncelikle, bence herkes kendi boyuna orantılı insanlar seçmeli. 150 veya 160 bir insanın çok uzun istemesi bana biraz tuhaf geliyor. Biliyorsunuz ki Türkiye'de erkeklerin geneli orta/kısa boylu, (1,76) kızlar ise 1,61. Bence çok boy farkı güzel durmuyor. Ayrıca insanları seçemedikleri şeyler için yargılamayalım. Bunlar genetiktir. Ayrıca short kingleri unutmayalım. (Messi, Napoleon, Atatürk, Hitler vs.)
42 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yıl1.55 kızın 1.80 sevgilisi olurken sorun yok ama konu kısa erkekler olunca annesi mi sevsin o zaman minyon kızları da babası sevsin ama yok kısa boylu kızlar her zaman daha tatlıdır güzellemesi yapılır ülkemiz de... bir kadın olarak kısa erkeklerin bu denli aşağılanmasına ben bile tahammül edemiyorum üzücü...
92 Yorumla- 1 yıl
Senin için demedim. Çoğu kızlarda bu var o yüzden genel konuştum.
1 yılUzun Boylu Erkek Takıntısı Olan Hemcinslerimden Nefret Ediyorum Ahlaka Bakacağına - Zekaya Bakacağına - Eğitim Durumuna Bakacağına Boyuna Bazende Otomobili Olup Olmamasına Bakıyorlar Ki Bu Düşüncede Olan Pek Çok Kız Tanıdım Bir Ara *skortluk Yaptıklarını Gördüm Hayretler İçerisinde Kaldım 🤣😮 Demekki Zeka Ve Ahlak Birbirini Aşırı Etkiliyormuş , Küçüçük Bıldırcın Utanmadan Horoz İstiyor Şeref Yoksunu Horoz Manyağı Küçük Bıldırcınlar 😈
66 Yorumla- 1 yıl
Kısa Boylu Erkeği Annesi mi Sevsin ? / Sorusunu Soran Bir Kadın da Uzun Boylu Erkek Saplantısı Yok Yani ? 🤣
- 1 yıl
Tamam
1 yılSevsin anasını satayım onu da annesi sevsin
Parasızı da annesi sevsin
Diksiyonu kötü olanı da annesi sevsin
Yalnız olanı da annesi sevsin
Belediye de çalışanı da annesi sevsin
Kimseye kötülük yapmayanı da annesi sevsin
Saf olanı da annesi sevsin
Var mı başka anasının sevmek istediği erkek krakeri? 😃32 Yorumla- 1 yıl
Tipsizi unuttun reis 😂
- 1 yıl
Onu da ekleyin daa 😂😂
1 yıl165im, 170 boyunda birine de sans verdim 185 boyundaki birine de. Benim icin onemsiz, mizacimiz uyussun dengi dengineysek onemsemem, topuklu da giyerim yaninda aman
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlamadığım, kadınlarda boy ortalaması 160'ta seyrederken neden 20 cm uzun olsun diye tutturulur ki? Bu absürt furya nereden çıktı?
Hadi benim boyum uzun, haliyle 180 üstü diye ben desem normal çünkü topuklu giymeyi seviyorum. Ama çoğunlukta gördüğüm bu takıntıyı anlamış değilim.218 Yorumla- 1 yıl
Ben de itiraz ettim yorumda gördüğün üzere ama boyum 1.90 bu arada benim. Son tahlilde teferruat. Takılmamak lazım. 🤷♂️
- 1 yıl
Hani bence beyinlerini yıkıyorlar şu dizilerle falan...
- 1 yıl
Senin yorumun da sert oldu :-D
- 1 yıl
Güzel. Acıtmıyorsa yeterince doğru değil demektir.
- 1 yıl
👍
- 1 yıl
Hemen pes etme ya 😂
Şimdi benim beklentim gayet makul değil mi, en azından benden 5 cm uzun olsun diyorum. Peki birinin kendinden 20 cm uzun/kısa olanlara takıntılı olmasının sebebi, algı yönetimi değil de ne olabilir ki? - 1 yıl
Aslında herkes bir sürü şey isteyebilir. Ben o noktaya da takılmam. 1.50 bir kız, 1.90 sevgili istesin. Denk gelirse de birlikte olsunlar. Hiç yadırgamam da, şaşırmam da.
Sadece dalga geçilince üzülüyorum. Daha önce de söylemiştim, benim derdim üslup. 🤷♂️ - 1 yıl
Zaten derdim bunu isteyenler değil, isteme sebepleri ve buna yol açanlar. Diziler, sosyal medya vs. Türlü türlü yolla algı yönetimi yapanlara gıcığım.
- 1 yıl
Sebebi algı ama öyle sandığın gibi algı değil kadınlar uzun istiyor algısı daha fazla kadına uzun istetiyor mesela şu an atıyorum sosyal medyada kadınların isveç erkeği sevdiği gösterilsin yavaş yavaş onu sevmeye başlarlar çünkü istenen daha çok isteniyor kızlarda en iyisine ulaşmaya çalışıyor herkes. sevginin yalan olduğunu anlıyorum burdanda
- 1 yıl
Rus kadınları teranesi gibi... Bahsettiğimiz aynı şey.
- 1 yıl
aynen öyle mesela bana rus değil japon kızları çekici geliyor. çünkü kendi zevkim var toplumun peşine takılmadım
- 1 yıl
O da anime/manga kültüründen gelme.
- 1 yıl
yok ben direk çok minnak oldukları için ki ben hayatım boyunca aklımdan bir kız çirkinse ya da şöyleyse sevmem diye bir cümle kurmadım.
- 1 yıl
Türk kadınlarıyla Japon kadınlarının genel boy ortalaması farkı hepi topu 4 cm farkındasın değil mi?
- 1 yıl
farkındayım abla ben genelleme yaptım niye kızıyon ):
- 1 yıl
Kızgın değilim ki sinirli halini görmek istemeyeceğin insanlardanımdır, kızgın olsam emin ol anlardın 🙂
- 1 yıl
Sen çok baskın bir karaktersin.
- 1 yıl
Biliyorum. Sana katılıyorum yazan düzinelerce kişi olursa şaşırma. Anlaşılan bu konuda bir namım var.
1 yılKısa boylu erkeklere yazık öyle deme😅 aslında onların boyunu sevgi ve değer görme ölçütü olarak görmek anlamına gelir ki bu oldukça yanlış. Boy, insanın değerini belirlemez; aksine, bir insanın karakteri, kişiliği ve tavırları gerçek değerini oluşturur. Kısa boylu bir adamın, tüm dünyayı fethedecek kadar karizması, zekası ve yeteneği olabilir. Sonuçta, herkesin boyu farklı olabilir, ama tüm kalpler aynı boyutta sevgiyi taşıyabilir!
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEn iyisi sizin deyiminizle erkekler kapatılsın siz de rahatlayın biz de!
Bir erkek olarak sınıflara ayrılmak istemiyorum! Damgalanmak istemiyorum! Bir et parçası gibi görülmek istemiyorum! Bizler gerçekten sevilmek ve değer görmek istiyoruz.
10 Yorumla
1 yılNe biçim bi soru bu kısa boylu erkekleri rencide etmişsin. Buna hakkın var mı cidden minyon kızlar sevilirken erkekler neden sevilmesin
Minyon kızlar 180 boyda olan erkeklere bakacağına kendi boyunda kişilere baksa herkes sevilir.42 Yorumla- 1 yıl
@sabırliolmakgerekli herkesin karakteri aynı değil boş ver rencide etsin onun kendi kötülüğü bizi ilgilendirmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. hayır varya her iki cinsiyette de şu takıntılara sinir oluyorum herkesin güzellik algısı farklı sen beğenme başkası beğenebilir aynı zamanda sendeki bir şeyi de biri çok severken diğeri nefret edebilir
31 Yorumla- 1 yıl
O kadar güzel ifade ettin ki
1 yılBende 1.75 bir kız olarak 1.80 ve üstü erkekleri daha uygun buluyorum
31 Yorumla- 1 yıl
Uzun kızlar candır 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılRakamlar sadece sayilardir. Karakteri sağlam olsun yeter. Sevmek için değer ermek ve değerli hissetmek önemlidir. 180 olup karakteri oturmamış bir erkeği annesi sevsin.
40 Yorumla
1 yılErkeklerin her şeyi bitti şimdi de boyuna mı takıyoruz nxjdmxmd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,7b cevap paylaştı.
m 1 yılAga ben 1.78 im de bu boy kilo işleri boş. Nasip nasip..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılTüm erkeklerin hepsi belediye sevsin annesini babasını geçtim artık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılO öylr istememiş ki. Yapmayın lütfen. Çok kırıcı oluyo. Napsın adam kendini mi assın
20 Yorumla
1 yılBoyu bir metre hiç santim olan kızların uzun erkek istemesi çok anlamsız geliyor. Boyun 1.70 falansa uzun 1.80 istiyor olman çok normal ama 1.60 falansan çokta mantıklı değil.
13 Yorumla- 1 yıl
Aynı yorumu yapmışım görmedim bunu 🤣
- 1 yıl
Dkkfkfk hayır şunu anlamıyorum mesela ben 1.85im 1.60 kızla ne yapacam elinden tutup karşıya geçmeyi mi öğretecem, yanımda çocuğum gibi duracak. Sorsan 1.60lar 2 metre sevgili istiyor.
- 1 yıl
İyi güldüm 😂 😂 😂
1 yılBoyu uzunu da bence anneler daha çok sever. Çok iyi perde asıyoruz ve dolap üstlerine uzanabiliyoruz (180'im)
20 YorumlaKısa boylu kızlar yüzünden kambur kalacaksa annesinin dibinden ayrılmasın... Anlamış değilim, 1.60 lık kızdakş 190 lık takıntısını...
20 Yorumla
1 yılya şu boy meselelerinden nefret ediyorum
kime göre neye göre kısa?
150 olan birisine göre 160 uzundur ama 178 olan kıza kısadır
herkes dengi dengine02 Yorumla- 1 yıl
@ğepspslelmrmrkfkf helal olsun beeee👏👏👏
- 1 yıl
150 ler 160 ı beğenmiyor be kabul edeceğini söyleyen 150 görmedim daha.
1 yıl"Annesi sevsin" demek kırıci bir ifade olabilir erkek için tatlım:).
Bende kendimden uzun olsun isterim boyu. Çünkü fazla kısa değilim sırıtır.
00 YorumlaBen 1.71 bir ara bayan arkadaşım vardı 1.92 çokta güzel anlaşıyorduk 2 sene kadar çıktık yurt dısına gitmeseydi ciddi düşünüyorduk yani her şey boy da deyil
00 Yorumla
1 yılBöyle diyorsunda
Yaratılırken boyu seçemiyoruz
Allahtan sen kısa boylu değilsin yoksa görürdüm04 Yorumla- 1 yıl
1.50'im belki
1.70 ile 1.80 kısa diyorsan sen kısa görmemişsin - 1 yıl
175 ortalama boy değil kısa boy abi insanlara göre. 160 ım bende yalnız ölcem herhalde
1 yılKızlar demek ıstedıgımız boyu kıza ay çok kötü falan değil 1/70im 4yıl boyunca 1/60 bır erkekle bırlıkteydım onemlı tabıkde sevgı anlaşmak ama kız dıyorkı yanıma yakısmıcaksa ne anlamı var tabıkde her evladı annesı sever ama ben sokakta yürürken veya sarılırken rahat olamıyorsam veya yakıştırmıyorsa çevrem tabıkde beni ve karsımdakını etkıler konu kalp maddıyat sevgı anne degıl yakışmak … o yüzden herkes kendine göre bulmalı kı kafa karısmasın
07 Yorumla- 1 yıl
Abla bende 160 ım o erkek seni nasıl etkilemişti acaba
- 1 yıl
Ablacım sabah 6 da görüyorum ve hıc modum yokken kahkaha attım rabbımde seni güldürsün gerçekten çok iyi biriydi konunun boyla tıple alakası olmadığını anlattım kızlarıma ama yakışmak önemli sen de yaraya tuz basar gıbısın 😀sen yinede 1:50 /55lerle daha tatlı durursun emınım yakısklısındır kardeşim
- 1 yıl
maalesef yakışıklı değilim. 145 kız bile 160 birisine bakmazdım dedi ben ondan sonra ümidi kestim gibi. ben karşıdaki kişinin dış görünüşüne bakmıyorum zaten ama insanlar fazla acımasız. cevap için teşekkür ederim
- 1 yıl
Bence yanlış düşünüyorsun rabbımın yarattığı her şey güzel yaprak dalları bile güzel meyveler veriyor sadece kuru ağaç öyle düşün kendine haksızlık etme lütfen 🙏 ıstersen yazabılırsın kardeşm özgüvenının açıl gelmesi gerek.
- 1 yıl
Allahın bana işkence etmek için yarattığını düşünüyorum ben artık nasıl tüm yaşıtlarım arasında en kötü dış görünüşe sahip olan kişi benim. bu şekilde nasıl özgüvenli olabilirim ki ben özgüvenli olsamda başkaları bu yüzden beni sevmicek
- 1 yıl
mesaj atılmıyordu bu arada ondan yorum olarak yazdım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKısa boylu erkek sevmiyorum diyene de ayrı tilt oluyorum 😂 lan bunlar tornadan mı çikiyor hepsi 180 ve üstü olsun 😂
05 Yorumla- 1 yıl
Senin boy kaç?
- 1 yıl
Senin boyun ortalama ya ne kısa ne uzun tam ideal kız boyu.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl1 80 boyum var Ama tabii ki fiziksel beğenilerin dışında biraz da insanın başka özelliklerine bakmak lazım diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılİsteyen istediğini sever belli kalıplara sıkışıp kalmaz kimin ne dediğini de gerçekten sevince umursamaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılYa bi ... Profil resmine bak seni kim neden sevsin sevecek adamın da pazarcı sergisi gibi serdiğin halka mal olmuş sergilerin için seveceği kesin.
00 Yorumla Aşk sevgi boy falan tanımaz dışa bakıp içi anlayamazsın kimisi boy 180 olur akli yoktur mesela onu kim ne yapsın
00 Yorumla
1 yılAtatürk'ün de boyu kısaydı dünya ona saygı duyuyor mesela, o bir efsane.
Her şey boyda değildir.
00 Yorumla
1 yıl
1.70 altı ince belli olmayan kızlarda ben kızım demesin kız dediğin ince ceylan gibi olacak dokunmaya kıyamayacaksın00 Yorumla
1 yıl
Senin boyun nekadar ki
Uzun boylu erkek istiyorsun
Eğer 150 isen boşuna heveslenme me02 Yorumla- 1 yıl
175 iyi mi
1 yılHayır çok tatlı erkekler var kısa boylu ve biz kızlara karşı çok daha sadık ve kibar oluyorlar
14 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum daha çok kız bakıyor onlara ondan dolayı sanırım kafaları karışık
- 1 yıl
Ama ben genel olarak kısa erkekleri daha kibar düzgün karakterli buluyorum, kişilikli insanlar gerçekten, kastettiğim 170 in altında olan erkekler
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boyu uzun beyni küçük olduktan sonra ne işine yarar bilemem
10 YorumlaBoyun o kadar mühim olmadığını öğreniyorsun zamanla
10 YorumlaNe alaka karakteri yerinde olan herkes sevilir bence boy zürafa da da var canimm
15 Yorumla- 1 yıl
Bu kez de uzun boylulara hakaret olmadı mı
- 1 yıl
Tâbi herşeyden önce başta karakteri insanlığı vicdanı merhameti önemli ama zürafa benzetmesi kaba oldu sanki
- 1 yıl
Kesinlikleee en önemlisi insanlık gerisi boş
1 yılBoy ne kadar canım ya bu takıntı kadar abez bir şey yok
11 Yorumla- 1 yıl
Sal*kça
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben 1,85 boyum ama kimse sevmiyor niye mi ben ♿ buyum çünkü
10 Yorumla
1 yılEvet annesi sever zaten onları. Başkasının sevmesi çok zor o boyla.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılyo annesi sevmesin de boyu boyuna huyu huyuna biri sevebilir
10 Yorumla of şu uygulamadaki gariban 170 erkeklerin özgüvenini azıcık daha düşürüyosunuz ya sizi çok seviyorum
05 Yorumla- 1 yıl
neyini seviyorsun ki bunun komik bir şey mi var?
- 1 yıl
160 çirkin bir erkek ol anlarsın böyle şeyler komik geliyor mu
- 1 yıl
Anlaman imkansız.
1 yılbenden kısa ya da benimle aynı boyda olan erkeğe ben erkeklik yaparım kb
00 Yorumla
1 yılKarakter ve kâlp uyumu yakalanan biriyle boyun pek önemi olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKarakteri iyiyse seven sevsin. Sen sevmemelisin zaten
00 Yorumla
1 yılO aralıkta olmak isterdim ama maalesef 190 ım hiçbir yere sığmıyorum.
07 Yorumla- 1 yıl
İnşallah öyledir bende minnoş hatunların hastasıyım
- 1 yıl
Senin boy kaç
- 1 yıl
Sen uzunsun türk kızlarına göre
- 1 yıl
Hahha kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Valla ben 185 190 aralığını seviyorum Allah affetsin 😅
00 YorumlaKısa boylu erkekler de kendisi gibi kısa boylu olan kızları sevsin. Bu kadar basit.
00 Yorumla
1 yılBen 1.50'yim şahsen 180 bana çok uzun geliyor 175 yeter de artar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. 1.84 üm, iri göğüs olmadıktan sonra boya bakmıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. 1.76 cm boyundayım ama seven yok, zaten bir beklentim de yok.
00 Yorumla1 60 olup da ego kasan erkoları her kıza kulp bulanları anneleri sevsin ;)
03 Yorumla- 1 yıl
190 olursam ego kasabilir miyim
- 1 yıl
Saol abla napam sorulara baksana sorulan ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. O zaman bir erkeğinde senin fiziğini güzel olmasını istemesi hakkı diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılBen 171 cm boyundayım kendimden uzun kızları da seviyorum önemli olan karakter
00 Yorumla
1 yılBeyler boyla alakası yok misal benim boyum 173 param olduğu için hepsi peşimde unutmayın belki her istediğiniz kızla sevgili olmayabilirsiniz ama paranız varsa her istediğiniz kıza benzer birsürü kızla sevgili olabilirsiniz☺️
11 Yorumla- 1 yıl
Abi 160 boyunda biri için geçerli mi dediğin bide ayıptır sorması aylık yaklaşık gelirin ne kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılne senin bedenin nede başkasının bedeni.
Seçim sizin değil yani00 Yorumla Boyuna değil de karakterine bakarsanız mutlu olursunuz ha yok benim için boy önemli derseniz yarın bi gün ağzınıza edince olsun boyu uzun dersiniz ☺️
22 Yorumla- 1 yıl
Senden kısa değilse sıkıntı etme
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılMustafa Kemal Atatürk, Napolyon , Stalin, Büyük İskender , Attila bunları dünya sevdi yani önemli olan boy değil : )
00 Yorumla Anne evladını her koşulda sever. Ama kısa boylu erkeğide sevdiği sever. Gönül bu yani
40 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat