Güncellemeler
1 yıl
Nafaka için evlendim boşayip nafakayı yicem
Ben şimdi 1 aylık evliyim bosancam çocuk yok kaç yıl nafaka alırım ben ömür boyu almam lazım kendi aylık 30k alıyor bana verir her ay bence nafaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1 yıllık alabilirsin.
Utanmadan nafaka mı alacaksın çocuğu olmayana nafaka verilmemeli. Kanunlarda çok açık var. Git çalış para mı dileneceksin
Boşandığın adam niye ömür boyu sana baksın? Çıkın şu saçma kafadan ya alamazsın böyle bir nafaka
Benim gibi biriyle 1 ay aynı evde yaşamiş aldığım nafaka az bile
Git kendine bak. Zorlamı evlendi adam kendinizi bu kadar bulunmaz sanmayın
Bu yüzden evlilik bana ters. Kadın cinayetlerinin birçoğu bu yüzden yaşanıyor. 1 ay evli kal hayatın kurtulsun.
Dünyada sadece bu nafaka olayı bizim ülkede var Avrupa ülkelerinde 2 sene üstü alınamıyor bizim ülkemizde de yoktu sonradan yasa çıkartıldı ama o yasa kalkacak zulümdür bu zülüm bu yasa yüzünden insanlar yeni yuva kuramıyor
alabilirisn. şu anki kanunlara göre nafaka zaten ömür boyu. sağlam bir avukat bul.
adama söyle doğdu düzgün bi işe girsin o kadarcık maaşdan alacan nafaka yetmez sana
Çocuk yok bir şey yok 1 aylık evlisin ne derdi çileyi gördünde 1 ayda boşayıp nafaka istiyorsunuz
Ne alaka be evlilik bana göre değil
Evlenmeseydin madem yazık sizin gibi kadınlara nafaka için evlenmişsin o adam ın sucu günah ı yoksa sen o nafakayı alamazdın cocuk mu, verdin dr istiyordun nafaka birde
Hakkım alcam 1 ay sonuçta benim gibi biriyle yaşadı çok bile
O adamla bir ömür ilişkş yaşa beslesin seni 1 aylık için para koklatmaz kendinizi artık bir şey sanmayın ya yazık gerçekten
Haberlerde goruruz yakında kadın cinayeti diye ama seni öldürürse o adamı ayakta alkışlariz
Neden beni öldürsun ki
Kadın cinayetleri bu yüzden oluyor zaten adam sana verir nafaka bir müddet sonra bunalir öldürürler seni haberin olmaz
Bu kadar karaktersiz olmayın 😡 nafaka alamazsınız.
Ohh yaşadın kız nafakayıda alırsın ondan sonra zaten adın dul vurdura vurdura gezersin
Nafaka için evlenmissin belli zaten kadının beyanı esas her türlü nafaka alırsın ama sana şunu diyim şansını zorlama kör kurşuna gidersin haberin olsun
onurun da mı yok troll
adama neden ömür boyu sana baksın ki
O aldığın nafakayla geçinilmez ki
nafaka için mi evlendin?
Alamazsin cocukta yok zaten
Nafaka zor alırsın sana bişey sormak istiyorum
Sor
1 aylık evli misin? Şaka mısın
İşte görün bunları
Artık eskisi gibi kolay değil onun sartları var
Avukatım lazımsa
10 bin civarında alabilirsin calismiyorsan ve boşanma sebebin gerçekçi ise
Avukat bey eşim narsist 1 senedir evliyim çok çileler çektiriyor kayıda almadım ama hamileyim doğum yakın ve dogum parasını bile karşılamıyor ayrıca başka cıplak kadın fotolarına bakar ken adamın google geçmişini gördüm o anki moral bozulması ile konuşmatı tercih ettim yanına gittiğimde herşeyi inkar geldi şimdi ben hamileyim ve bana narsistlik yaptıgı zamanda hakareti herşeyi ses kaydına alırsam ve bu yakalamalar da çiplak kadın fotosu aratmış olsa bile öyle konuşmalı ihanet olmadan da ilerde cocuk dogunca kendimi toplayıncs boşamaya dava açsam kazanır miyim herşeyi kayıt altına almam gerek li mi ispatlamam lazımmı?
@carpediemm42 ispatlar ve ses kaydı alırsan davada delil olarak sunarız ispat önemli tabiki Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Amin teşekkür ederim çocugumu da ona bırakmak istemiyorum
@carpediemm42 birakmazsin merak etme
Maalesef zor