Kız arkadaşımla 2 yıllık birlikteliğim var?

Sevgilimle 2 yıla yakın süredir birlikteyiz ve her şey yan yanayken çok güzel gidiyor arada tartişiyor ama asla birbirinize hakaret etmeden kırmadan toparlıyoruz. Aramıza mesafe girdiğinde ise uzak mesafe ilişkisi yaşanıyor bu durum 1.5~2 ay kadar sürebiliyor ve bu durum 2 3 kere yaşandı ama her seferinde bunu birlikte atlattık. Geçen gün yine günlük olarak konuşurken moralinin çok kötü olduğunu fark ettim, o zamana kadar ara ara mental olarak yorulduğunu ve zorlandıgını ailesinin ise onu yanlış yönlendirerek arada baskı yaptıklarını biliyorum çünkü her şeyimiz birbirimize şeffaf ve direkt anlatıyorduk. Bu nedenle onun o gün çok kötü bir gün geçirdiğini anladım ve konuşmak istedim fakat konuşmanın ilerleyen saatlerine doğru zorlandıgını ve ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi, sonrasında tekrar konuştuk ve ara vermek istediğini söyledi. o kadar karmaşık durumdaydıki sürekli ağlıyor konuşamıyordu. En son iş yerinde birinden anlık olarak hoşlandığını sonra bunu fark edip hayatında biri varken başkasından hoşlanabiliyorsam hayatımdaki kişiye karşı sevgisinin bittiğini ve bu olay yaşandığından dolayı yapamayacağını söyledi. Ben ise onun şu anki durumunun ona ağır geldiğini çok yorgun olduğunu ve ilk defa 3 ay kadar uzak kaldığımız için bu kadar zorlandığını kafasını toplaması gerektiği için 3 hafta ara vermenin mantıklı olduğunu ona söyledim. Çünkü geçen sene bende benzer duruma gelmiştim fakat ilişkimiz ilerledikçe aslında herkesin hayatındaki insandan daha iyisini bulabileceğini fakat kimsenin hayatindaki insanın kusurlarına sahip olamayacağını onun bana olan çabalarıyla gördüm ve o günden sonra dünyanın en güzel kızıda gelse kendimden hiç şüphe etmedim çünkü ben en güzel kusurlarımı bulmuştum, ve şimdide onun bu evreden geçtiğini görüyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Fakat 2 yıla yakın ilişkimizde bana ilk defa yalan söyledi. Aslında olay iş yerinden birine karşı hoşlanıp hoşlanmaması değilmiş belki bu da vardır fakat ondan bir kaç gün önce onu arayip ne yaptiğini sorduğumda liseden arkadaşiyla buluştuğunu sonra çocuğun eve biraktiğini ama ona sarilmadiğini söyledi ve bende dogal olarak madem arkadaşin neden sarilmadin diye sorduğumda, benim olduğumu ben bu durumu yaptıgımda onun rahatsiz olduğundan dolayı o'da sarılmak istemediğini söyledi, bende ikinci sor
Güncellemeler
1 yıl
bende ikinci soru olarak peki neden bana neden buluştuğunu söylemedin diye sorduğumda anlık geliştiğini ve evin yankınındaki bir yerde buluştuklarını yaklasik yarim saat önce her seyin olduğunu söyledi. Bu güne kadar her şeyi olduğu gibi söyler asla yalan söylemezdi ve bu söylediklerininde her şeyin doğru olduğunu biliyorum fakat bana söylemediği, annesinin kız arkadaşıma, o çocukla sürekli buluşması ve kafasının dağılacağınan ikna ettiğini ve buluşma sonrasında çocuğun onun için dogru eş adayı
Kız arkadaşımla 2 yıllık birlikteliğim var?