Güncellemeler
1 yıl
Fakat 2 yıla yakın ilişkimizde bana ilk defa yalan söyledi. Aslında olay iş yerinden birine karşı hoşlanıp hoşlanmaması değilmiş belki bu da vardır fakat ondan bir kaç gün önce onu arayip ne yaptiğini sorduğumda liseden arkadaşiyla buluştuğunu sonra çocuğun eve biraktiğini ama ona sarilmadiğini söyledi ve bende dogal olarak madem arkadaşin neden sarilmadin diye sorduğumda, benim olduğumu ben bu durumu yaptıgımda onun rahatsiz olduğundan dolayı o'da sarılmak istemediğini söyledi, bende ikinci sor
Güncellemeler
1 yıl
bende ikinci soru olarak peki neden bana neden buluştuğunu söylemedin diye sorduğumda anlık geliştiğini ve evin yankınındaki bir yerde buluştuklarını yaklasik yarim saat önce her seyin olduğunu söyledi. Bu güne kadar her şeyi olduğu gibi söyler asla yalan söylemezdi ve bu söylediklerininde her şeyin doğru olduğunu biliyorum fakat bana söylemediği, annesinin kız arkadaşıma, o çocukla sürekli buluşması ve kafasının dağılacağınan ikna ettiğini ve buluşma sonrasında çocuğun onun için dogru eş adayı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, durumu cidden zor. 😔 Şu an kız arkadaşın kafa karışıklığı ve stresin ortasında. Uzun mesafe ilişkisi başlı başına bir meydan okuma, bunu sen de biliyorsun. Senin ona 3 hafta ara vermeyi önermen bence çok olgun ve mantıklı bir yaklaşım olmuş. İkili ilişkilerde aşk kadar sabır da önemli.
Onun yaşadığı anlık hoşlanma olayı, aslında seninle olan ilişkisinde bazı şeylerin sorgulandığının bir işareti olabilir. Ama sevgi ve sadakat sadece duygusal dalgalanmalarla bitmez, emekle güçlenir. Eğer gerçekten birbiriniz için bir şey ifade ediyorsanız, bu süre sonunda daha güçlü dönebilirsiniz. 😌🖤
Bu süreçte ona desteğini hissettirmeye devam et, ama aynı zamanda onun da kendi duygularını anlamasına izin ver. Zaman her şeyi gösterir. Umarım en doğru kararı verirsiniz. 🌟
hocam sitede devamını yazamadım izin vermiyor buraya yazsam sorun olur mu 🥲
Tabii ki, anlat buradan devam edelim. 🌸 Bu platform senin yaşadıklarını paylaşman için var sonuçta. Her kelimenin değeri var. 🫶✨ Belki de buradan biraz daha rahatlayabilirsin. Haydi bakalım. 🎤
onun için dogru eş adayı olduğu konusunda kafasını karıştırmış ve bu durumdan dolayı vicdan azabı çekip benden uzaklaşmak istemiş. ben bunları tahmin etmiştim. Aslında o gün ağladığında, gerçektende bütün olanın bu olduğunu öğrendim. şu an ara vermiş durumdayız ve 1.5 hafta sonra tekrar bir araya geleceğiz ve ben bunu ona tekrar sorucam. bana söyleyememesinin sebebinin olayı annesinin yapmasından kaynaklı olduğunu biliyorum. geldiğinde bu konuyu ona tekrar açıp konuşucam ve doğruları söylerse ne yapacağımı bilmiyorum.
ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. her şeyden haberim var ama son olayı benden saklıyor. bu süreçtede onun kimseyle iletişime geçmediğini gerçekten tek başına ilişkimiz hakkında düşündüğünü biliyorum. çünkü ondan haber alıyorum fakat o bunu bilmiyor ve bu konu kesin. Daha öncesinde ben bu şekilde bocalamışt ama ona hiç bir şey söylemedim ve bunları içimde tuttum fakat o farkındaydı ve ben ona söyleyip onu üzmek istemediğim için bunların hepsini kendi içimde çözdüm ve bu süreç boyunca hep beni destekleyip bana sağdık kaldı ve yanımdan ayrılmadı. ilk defa bu şekilde onun tarafından bocalandık ve inanın ne yapmam gerek onu bile bilmiyorum. geldiğinde her şeyi itiraf ederse ve benim geçtiğim durumu o da aşarsa ilişkimiz daha güzel devam edermi yoksa bu olanlardan sonra ilişkinin devam etmesi ne kadar doğru bilmiyorum. çünkü bu sefer bütün etken sebep kız arkadaşımın annesi. biliyorum o da bunu kızının rahat ve iyi bir yaşam geçirmesi için onun iyiliği adına yapıyor fakat bu durum aşılabilecek bir sorunmu onu bilmiyorum. kız arkadaşımı seviyor deger veriyorum ve onun bu durumda olmasını anlıyorum ama bunu yapmaması gerekiyordu ve o da bunun farkında bu yüzdende şu an bu durumdayız. bu gerçekten bir dönüm noktasımı yoksa benimde kafam bu şekilde çok karışıkken bizim için tek başına çabaladığından dolayı ona olan inancımla kendimi mi kandırıyorum.