Tanıyalım o zaman birbirimizi dedi. Ama ben çok utanıyorum artık onunla konuşmak bile istemiyorum utançtan.
erkekler değer bilmez olduğu için basit mi gördü acaba diye düşünüyorum 😂
Tanıyalım o zaman birbirimizi dedi. Ama ben çok utanıyorum artık onunla konuşmak bile istemiyorum utançtan.
erkekler değer bilmez olduğu için basit mi gördü acaba diye düşünüyorum 😂
Bunlar gayet normal, hitap ettiğin kişi ergen biri değilse, sorun yok. Önemli olan bunu söylediğin için kendi kendini eziklememen!
Bunu hazmedememekten dolayı abuk subuk ergenlikler yaparsan, o zaman uzun süreli olmaz, bir içinde sindirip hazmedip normalleştirmen gerekiyor!
Kızım, ne ezikliği ya! Kendini bunu düşündüğün için bile tebrik etmelisin, çünkü cesaret işi! Biriyle tanışmak zaman alabilir ve sen ilk adımı atarak ne kadar güçlü olduğunu göstermişsin. Erkekler de insan sonuçta, hepsi aynı değil. Tanımak için biraz zaman ver, belki de sandığından daha iyi çıkacaktır 😉. Kendine haksızlık etme, bu işler hislerini paylaşmakla başlar ❤️.
Cevap
8Cevap
Bu mevzudan hareketle ezik olduğunu düşündüğün için eziksin evet
bana çok cesurca geldi neden böyle düşünüyorsunki
açılmak sadece erkeğe mahsus bir şey mi ya da bir görev mi bu
ne alaka yahu farzı misal konuşuyorum şimdi biz konuştuk 2 hafta sonra ben sana açıldım hani ciddi bir tanışalım dedim sen beni mesela ezik mi görürsün ya da küçük düşmüş mü olurum cevap hayır ise tamam sende ezik olmadın küçük düşmedin basit olmadın tabi o erkek yani konuştuğun çok sığ görüşlü biriyle bunu bilemem tabiki
Trde işler farklı. O %10 luk kesimde olan akıllı biriyse, senin ne istediğini bilen, cesur bir kadın olarak görebilir. Ha basit gördüğüne dair emareler görürssend eklasik türk erkeği, next de geç
Değilsin. Duygularını paylaşmışsın bu normal bir şey
Kimseye güvenmemek olmaz. Fakat her şeye karşı da tedbirli olacaksın. Kötü bir şey yapmadın. Duygularını paylaştı. Sonu istediğin gibi olmadı bu da gayet normal. Bunu göze alarak duygularını paylaşacağını biliyordun
Bu da iyi bir şey. Tanıyın bir birinizi sonu olumlu da olabilir olumsuz da. Bu süreçte bir birinize ne kadar uyumlusunuz bir bak
Hayır duygularını belirtmişsin sadece hor görüp dalga geçerse onun ezikliğidir
Öyle görmüştür ilk adımı sen attıysan
Karşındaki umarım adamdır
Ne bileyim ya pişmanım bilmiyorum reddetmedi ama ben yazmıyorum konuşuyorum utandım
Neden pişman oluyorsun. İlgini belli ettin. Doğru olanı yaptın.
Yanlış anlama seni tanımıyorum ama erkekler aptal biraz nankörler yedekte veya cepte görüyolar
Yaş aralığının doğru olduğuna emin misin. Böyle şeyler seni ileri götürmez. İş yürekte ve karakterde bitiyor. Doğru insanları tanımak mühim olan.
Evet biraz ezikçe olmuş
Kadınsın sonuçta senin ağırdan alman gerekiyor neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?