Eşimle dün gece telefonda konuşuyorduk. Espiri olsun diye üstünde ne var dedim güldü senin dedi bende geccelik dedim fotoğraf atsana dedi yok ya dedim at kız ne olacak dedi istemem dedim siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılŞahsen bende hiç atmazdim ve bu tür şeyleri çok saçma ve gereksiz buluyorum çok görmek istiyorsa gelir görür , ergenler gibi resim filan ne o öyle
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yıleğer istemiyorsan atmak zorunda değilsin. bu devirde kimseye güvn olmaz zaten kocan bile olsa fotonu paylaşabilir veya başkası yanlışlıkla görebilir
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aa anladım, hassas bir konu 🌟 Tamamen senin rahat hissetmenle ilgili. Eğer fotoğraf göndermek istemiyorsan, bu tamamen senin kararın. Eşinle bu durumu açıkça konuşabilirsin. İletişim her şeydir sonuçta, değil mi? Herkesin kendi sınırları var ve bu da gayet normal. 💖✨ Eğer istemiyorsan, kendine saygı duy ve hayır de. Karşılıklı anlayış en güzeli. 🌸✌️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılzorunda değilsiniz tabi ki de
00 Yorumla Başka kızlardan mı istesin dua et senden istiyor
220 Yorumla
Soran1 yılNiye dua edeyim başka kızlardan isteme hakkı mı var? Zaten öyle bir hakkı yok. Ne dua edecek bana sadık olmak zorunda sen yarın kocan atmayınca başka erkekten isteyeceksin galiba.
- 1 yıl
@1Birkız1 bazı şeyler insanın içinde olmalı sen sadık olmak zorunda dediğin zaman o iş ters teper... sen evlenince görürüz kocan seni aldatıyormu aldatmıyormu bu kafayla devam et... sen üzerine düşeni yaparsın aldatıp aldatmamak ona kalır üzerine düşeni yapmayıp sadık olmak zorunda dersen o işi sen unut..
- 1 yıl
Zehracım hayatta başarılar canım , benim libido konusunda sıkıntım yok zaten ama böyle saçma sapan aldatma meselelerini meşru görmek senin kendini zayıf görmen ve bazı şeylere kendini mecbur tutman demek oluyor.✨ Kendi psikolojik sıkıntılarını başkalarına empoze etmeye çalışma. ✨
- 1 yıl
@1Birkız1 Libidoyla bunun ne alakası var ben libidodan mı bahsettim burada aldatma olayını konuşuyoruz... dayatmalarla sen eşinin aldatmayacağınımı sanıyorsun bunun psikolojik sıkıntılarla ne ilgisi var ayrıca.. bence sen kendi içinde yaşadığın psikolojik çöküntüleri bu şekilde bastırmaya çalışıyorsun farkında bile değilsin..
- 1 yıl
Sen 'üzerine düşen' diye bahsediyosun ya sürekli saçma sapan o yüzden libidodan bahsettim. Sana zamanında kocan ne derse o şeklinde zorlamalar yapılmış heralde bu yüzden o ne derse kabul etmeyi normal görüp, onun dediğini yapmadığında aldatılmayı normal karşılamışsın ve bunu diğer kadınlara da empoze etmeye çalışıyosun. Bu da çok aciz bir davranış o yüzden de psikolojik bir rahatsızlığın olabileceğini söyledim gayet açık ve net.
- 1 yıl
@1Birkız1 Ne alakası var ben aldatmak normaldir dedim herhangi bir yaımda cidden birşeyler yazıyorsun ama ne okuduğunun farkında değilsin.. Aldatmak aldatılmak çok iğrenç ve itici şey bunu hiçbir kadın hak etmez hiçbir erkeğinde bunu yaşatmaya hakkı yok önce bunu anlamalısın... söylediklerimde nasıl anlamlar çıkarıyorsan artık... benim demek istediğim dayatmalarla bu işlerin olmayacağı ve tam tersi etki yaratacağı umarım anlaşılmıştır..
Soran1 yılİyi sen kocan yarın foto atmayınca başka erkekle yap ayrıca Türk anayasasına göre bana sadık olmak zorunda. İhanet tazminatı var 800 bin tl? Sen sanırım gavur zinakar birisin
Soran1 yılAyrıca eğer evlendiyse nikahlandıtsa sadık olmak zorunda iyi senin anan aldatsın madem normal ya ufak beyinli ve amğp bir kızsın erkek bizi aldatmasın diye her dediğini yapalım öyle mi Zaten aldatamaz. Bitti
- 1 yıl
Yapmak isteyen yolunu bulur yapar sen merak etme 800 bin tl tazminat onu durduramaz.. ayrıca gavur zinakar diyorsun bir insanı tanımadan önyargılı olmak sana yakışmaz seninki sadece kendini haklı çıkarmaya çalışmak.. ilk yazdığın yorumdada zaten diyorsun sadık olmak zorunda madem o sadık olmak zorunda sende üzerine düşenleri yapmak zorundasın.. bunu o kıt beynine sok artık.
Soran1 yılKişiliksiz bir kadıj olduğun için seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Sen yarın kocan seni aldatmadı diye otur dua et ama bende kişilik var. Zaten isteyemez böyle bir hakkı yok nikahlansıysa sadık olmak zorunda sen yarın kocan foto atlatınca başka erkekle de yap. Ama bende öyle genişlikler yok kocan seni aldatmasın diye kölesi de ol. Kişiliksiz. Kadınlwrın yüz karası defol sorumdan
Soran1 yılUlan yapmak isteyen yolunu yapar ile senin dua et başka kızdan istemesin demen ne alaka sende beyin bile yok. Eğer yolumu bulur yaparsa bende onu boşar ya da empati yapması için bende onu aldatırım.
Lakin dua et başkasından istemesin demek dua et her istediğini yap seni aldatmasın demek kişiliksiz olduğun kadar aptalsında ayrıca benim fotoğrafımı atmanın benim üzerime düştüğünü kim söyledi erkek düşkünü erkek budalası? Benim fotoğrafım değil mi atmak istemiyorum belki köle? Kafaya bak okumamış cahil. Erkek savunucusu bi erkeğin olsa köpeği bile olursun kişiliksiz bukelemun yallah sorumdan seni insan içine çıkamayacak şekle sokarım yallah kişiliksiz okumamış otta okul terk evde kalkmış erkek düşkünü yallah
Soran1 yılUlan evde kalmış erkek hasreti ile yanan kişiliksiz erkek budalası sana verilecek cevabı çoktan yapıştırdım ağla günlüğüne yaz 😀😀 hadi erkek budalası kocan olsa kmpeği olursun öyle bir kişiliksizsin. Başka erkeklerden istersin kocan vermeyince zinakar ahlaksız namussuz yallah sorumdan 😀😀
Soran1 yıl@1Birkız1 bu Tür kişiliksiz kadınlar her daim kenara atılır. Bizim gibi karakterini ortaya koyan yeri geldiğinde hayır demeyi bilen kadınlar hep başta taşınır boş ver allahtan bulmuş zaten
- 1 yıl
Zehracım sen saçma sapan şeyler söylemeye devam edersen 2 kişi 3 de olur 4 de olur 5 de olur merak etme. Aldatmayı meşru gören normal karşılayan bu gece kocanla yatmazsan yarın seni aldatır kafasında olan bir insansın. Robot gibi kocan ne derse onu yapacak bir insansın. Ben aldatılmam bilmem ne demiyorum herkesin başına bu gelebilir ama birini aldatmak hiçbir zaman normal ya da meşru olamaz. Bu normal değildir. Kocamın beni aldatmaya hakkı yoktur. Sevgilimin beni aldatmaya hakkı yoktur. Sense bunu hak gördüğün için seninle bir tartışma içine girdik anlamayan sensin bu kadar basit iki iki daha dört eder.
aman abla haaa... ta ki eşin başka kadınlara bakana kadar sakın atma. sonra sakın eşim başkasına bakıyor diye burada ağlama
05 Yorumla
Soran1 yılNiye senin anan baban atmayınca başka adamdan mı istemişti
Soran1 yılUlan ben kocamı bile fotoğraf atmıyor ne saçmalıyorsun sen sen normal gördüğüne göre senin sülaleden çıkar böyle şeyler genel ev çalışanı annenin oğlu
1 yılkocana atsan ne olacak yani yuh kocan değil mi 😂
12 Yorumla
Soran1 yılSevmiyorum
- 1 yıl
çok düzsün ya 😒
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seksting başlatacak işte adamın önünü niye kesiyorsun dhsghd
12 Yorumla
Soran1 yılErgen mi fıwixnd
Atsan da olurdu bence ya hem farklı bir fantezi filan ama bazen insanın modu yoktur. Eğer öyle bi anındaysan normal yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKocana atmadığın resmî gelip burada tüm Türkiye’ye anlatarak neyi ispat etmeye çalışıyorsun? Adamın hakkı istemek atmamak senin etkisizliğin ve eksiğin kocan isterse yapmak ilişinde iyiye gelir belkide adam seni görmek istedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıleşinse güzel zaman geçirmek istemiş seni görmsk istemiş çok normal. ama yapıp yapmamak sana kalmış tabi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılSen sordun sen düştün. At bisey olmaz ama süreli mesaj at silinir hemen
04 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum
- 1 yıl
O zaman ona tatlı sözler yaz gelince sen aç bak dersin
Soran1 yılYa of. İçimden gelirse söylerim
- 1 yıl
Aynen gerginlik varsa yoksa gerekte yoo
1 yılatabilirsin , atmalısın da. ne güzel diyaloğunuz var , oyun bozanlık etmesene.
04 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum
- 1 yıl
hep senin istediğin mi olmalı?
Soran1 yılHep benim istediğim mi oluyor? Bu benim bedenim ve ben fotoğraf atmak istemiyorum
- 1 yıl
:) sen daha iyi bilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kocan sonuçta seni en ince detaylarına kadar bilen biri sorun olmaz.
05 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum canım istemiyor
Soran1 yılYa ne saçmalıyeosun sen ya? İsteği olmayınca başka kadınlara mı bakacak? Bu başka kadına bakmasın diye ben köle gibi her istediğini mi yapacağım başka kadına bakamaz zaten öyle bir hakkı yok sadık olmak zorunda. Ne olursa olsun senin anan baban atmayınca başka adama gitse haklısın mı dersin
Soran1 yılErkekler istekli falan değil andaval surat. Uzmanlar kadınların daha istekli olduğunu söylüyor siz sadece bunu bahane ederek bi şeyler yapmaya çalışıyor. Her istediğini yapmak zorunda mıyım?
1 yılÜstünde ne var beyaz atlet şahin marka beyaz don tutku😁
03 Yorumla
Soran1 yılYok eşimin gömlekli pijama takımlı var
- 1 yıl
Gaffur gibi mi😁
Soran1 yılAhhahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıluzun iş gez, lerinde heyecan katmak için iyi olur ama süreli mesajlar atın kautlı kalmasın
00 Yorumla
1 yılMahrem goruntuleri dijital dunyada paylasmak, yetiskin sitelerine fotograf yuklemekten farksizdir. Yapmayin!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence de atılmaz kocaya da yav belki adamın iç dünyası b*k gibi
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTehdit şantaj
Soran1 yılYa yok benim güvenm sonsuz ona ama güzel çıkmaz falan djwlx
Cevap sahibi1 yılHe ben çok farklı bir yerden baktım fghjk
Soran1 yılAhahaha
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden istemediğini anlamış değiliz. Kocan sonuçta. Asla anlamıcam kadınları
01 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum bu kadar zorunda mıyım
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden atmiyon belki adam bakıp mastürbasyon yapacak
06 Yorumla
Soran1 yılBenim kocam sapık mı
Cevap sahibi1 yılNe alaka karısına bakıp yapamaz mi
Soran1 yılBu sapkınlık olur.
Cevap sahibi1 yılHayır bence arzulamak olur
Soran1 yılEşim yapmaz.
Cevap sahibi1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)1 yılİlla gelip çatır çutur saplasın sana bunu mu istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇıplak istememişki normal resim istemiş adamı niye üzüyorsun
00 YorumlaOha neden atmasın ki kocam senin. Guvenmiyormusun
02 Yorumla
Soran1 yılHayır güzel çıkmaz falan istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılEe gözü dışarı kayar. yeni evlimisin
06 Yorumla
Soran1 yılNiye sen karına atmayınca gözü mü kayar ileride. Kafaya bak Allahım kaynamaz efendim. Öyle bi hakkı yok bırak fotoğrafı bana yıllarca dokunamasa bile gözü kaynamaz sadık olmak zorunda benim kayıyor mu?
- 1 yıl
Valla ben sadece olacağı söyledm. kac gündür ayrisiniz? Kaç yıllık evlisinki
Soran1 yılOlacak o mı anan babanı mı aldattı
- 1 yıl
Sen bilirsin atma foto filan.. yani neden atmiyorsun foto kendi kocana sonuçta helalin onu aciklarmsin?
Soran1 yılİstemiyorum benim beeenim istemiyoru
- 1 yıl
Jsjdjs TM uyuyun iyi geceler 😀 bitsin tartışma valla uykum geldi
Hevesini kırmışın adamın
01 Yorumla
Soran1 yılEe her istediğini mi yapacağım
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. adam tam sana yükselmiş sen indirmişsin
04 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum atmak
- 1 yıl
yani orası öyle de sesli konussaydın ne var ki
Soran1 yılİstemiyorum ya
- 1 yıl
aman hay zıkkım bizene:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılkocana atmazsan atacak bırını arar oda
05 Yorumla
Soran1 yılAhajdhsjdjdhwoznzhwkzmxg
- 1 yıl
arayışa sokma adamı
Soran1 yılAnandıapzmsıwğzmshwıskd
- 1 yıl
hehe sen meryem ana gıbı durursan gorusun anayı babayı
Soran1 yılAnalqşdjsowşsmdıwpmdjd
1 yılKlasik TR kadını
00 YorumlaKocana atıyorsun bir şey olmazdı ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAtman lazım özlemiş adam :)
00 Yorumla
1 yılSaçma gereksiz.
00 Yorumla
1 yılBu nasıl koca bu nasıl eş
00 Yorumla
1 yılAt kız ne olacak sjsjsjs
00 Yorumla
1 yılKocana atmayacaksın da buraya mı atacaksın
00 Yorumla
1 yılKocan a atmayacaksin da kime atacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEşin sonuçta atsaydın keşke
00 Yorumla
1 yılAtmak zorunda değilsin ya. Anlayış göstersin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakında başka kizlardan ister 🤣🤣🤣
02 Yorumla
Soran1 yılİsterse boşanırım bitti
Cevap sahibi1 yılBu kafayla çok koca boşarsın 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu da burdan herkes duysun mu diyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÜstünde gecelik mi başkasımı var merak etmiştir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen atmazsan o da seni aldatabilir yani
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır Sen adama ilgi göstermezsen O da o ilgiyi başkasına gösterir her erkek bunu düşünür
Cevap sahibi1 yılKendini ne kadar çok kasıyorsun ya senden o kadar çok var ki işte o yüzden erkekler aldatıyor böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNiye atmak istemiyorsun ki
02 Yorumla
Soran1 yılCanım istemiyorum
- 1 yıl
Niye ama niye
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. atınca ne olacak?
02 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılAtsaydin esin sonucta
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılneden atmadın ki?
00 Yorumla At nolacak sanki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ozlemis olamazmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılsenin boş yapman
00 Yorumla
1 yılAt canım sende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Tamam muhittin abi
00 YorumlaSana guvenmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAtmadinmi
00 Yorumla
1 yılAt beya
00 YorumlaAt kocan değilmi ya
02 Yorumla
Soran1 yılSevmiyorum öyle
1 yılAtma
10 YorumlaNiye atmadın
10 YorumlaAtsan ne olacak ki
00 Yorumla
1 yılAt bence kocandir
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam iş gezisinde fotoğraf istiyor ama ben atmak istemiyorum, atmak zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler