Merhabalar, ben Bir kamu kurumunda üstdüzey yönetici olarak çalışıyorum. Bulunduğum kurumun farklı illerde de temsilcilikleri var. Kız arkadaşım da bir ildeki temsilcilikte yönetici. Ankara’ya toplantı için geldiklerinde tanıştık. Yaklaşık 1,5 aydır da sevgiliyiz. Bulunduğumuz kurumda benim gibi iki üstdüzey yöneticinin yasak aşk yaşadığı ifşa oldu. Bunun ardından kız arkadaşımın yaşadığı ilgi birkaç kişi görevinden istifa etti ve istifa ederken bu ifşa olan çift hakkında ağır konuşmuşlar. Kız arkadaşım da bu ağır konuşulan ortamda bulunmak durumunda kalmış. Haliyle bizim ilişkimizi düşünerek kendini kötü hissetmiş. Geçtiğimiz gün moralı bozuktu sordum. Bugün sabah konuştuk bana çekincesini anlattı. Tahmin ettiğim gibi kendisi bizim ilişkimiz de bir gün kurumdaki kişiler tarafından öğrenilirse ne olacak diye geriliyor. İlişkimizin açığa çıkması durumunda benim bundan zarar göreceğimi düşünüyor. Ayrıca İlişkimiz ifşa olursa kurumdaki kişilerin kendisine kötü gözle bakacağına, kendi emeğiyle hak etmeden sadece benim sevgilim olması dolayısıyla belirli konumlara getirildiğinin düşünüleceğine dair çekinceleri var. Bu çekincelerinde haklı. Fakat böyle şeylerin olma imkanı da yok. Bugün sabah muhtemelen benden ayrılmayı düşünüyordu fakat sonrasında ben kendisine bu durumu mantıklı bir şekilde açıklayınca konu kapandı aslında içinin rahatladığını söyledi. Gün boyunca konuştuk fakat bana karşı davranışı iki gün öncesinden daha soğuk gelmeye başladı. Mesajıma nispeten geç ve aynı robot gibi basit kelimelerle cevap vermeye başladı. Kendisini çok sevdiğimi söylüyorum tamam diyor Örneğin. Normalde aramızda güzeldi bir cinsel çekim vardı fakat bu konuda da kendisini kapattı bugün. O böyle davrandıkça ben de soğuduğumu hissetmeye başlıyorum. Bugünkü davranışlarından sonra ben de kendimi biraz soğuk hissettim fakat hem onun beni cidden sevdiğini biliyorum hem de ben onu cidden seviyorum. Bizimkisi biraz uzak mesafe ilişkisi, ben Ankara’dayım o ise İstanbul’da. Bu ayın 10’unda Ankara’ya gelecek sırf benim için. Dediğim gibi uzak mesafe olmasından kaynaklı da ben meşgul olduğu durumları yanlış algılayıp da soğuk yaptığını düşünüyor olabilirim. Ya da bugün sabahki konuşmamızın psikolojik etkisinde kaldığım için davranışları konusunda algıda seçicilik yapıp olumsuz düşüncelere kapılıyor olabilirim. Uzak mesafe ilişkimiz olması nedeniyle de bazen sevgi sözcüklerini tüketmek durumunda kalıyoruz hareketlerimizle gösteremediğimizden ve ilişki belki de monotonlaşıyor. Ayrıca şunu da ekleyeyim son olarak, kendisi 1,5 - 2 sene içerisinde evlenmemizi istiyor. 8-9 Ay sonra kendisine evlilik teklif etmemi istediğini biliyorum.
Lafı çok uzattım farkındayım kusura bakmayın, Özetle sorum şudur ki, Ben bu soğukluk algısından nasıl kopabilirim ve sevgilimin artık benle konuşmak isteyip istemediğini veya bu ilişkiye olan inancını yitirip yitirmediğini nereden anlayabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herşeyi oluruna bırak sen ilgi ve zamanını vermeye devam et hiçbirşeye emin olmadan karar verme kafanda kurma düşünsende olacaklar olur düşünmesende o yüzden sadece herzamanki gibi konuş hiç soğuk yapıyor falan aldırma
Mantıklı bir öneri tabii. Ama soğuk yaptığını düşünmek hevesimi kırıyor. Kendimi kötü hissediyorum. Bunu yaşamak istemiyorum. Belki de cidden kafamda kuruyorum. 9 gün sonra Ankara’ya yanıma gelecek. İki gün boyunca bende kalacak. Bu süre zarfında yaşadığım sıkıntıların büyük kısmının çözüleceğini de düşünüyorum ama yine de bilemiyorum.
bak onu yarın müsait bir zamanda telefon et telefonda uzunca konuşun taaki konu bulamayıncaya kadar işte o zaman anlarsın gerçekten soğuk mu yapıyor yapmıyormu mesela sosyal medyada mesajlaşırken karşı tarafın yüz ifadesini anlayamazsın mesela tamam diyor güler yüzle mi yüzünü ekşiterek mi diyor hee birde benim inancıma göre şüpheler tek gerçektir sana tavsiyem ümidini kes ama konuşmaya devam et olursa devam olmazsa zaten ümidini kesmiş olursun
Ümidimi Keserek konuştuğum biriyle nasıl evlenebilirim bilmiyorum. Evlilik mevzusunu çok erken açtığımızı düşünüyorum ve bunu açan kişi ben değilim. Ümidimi keserek konuştum diyelim, herhangi bir sorun da yaşamadık ve dokuz ay sonra iş evlilik teklif etmem noktasına geldi. Böyle bir olasılık da ümidimi kestiğim ve doğal olarak bu süreçte de sevgimi duygularımı azda olsa kaybettiğim birine nasıl evlenme teklif edebilirim?
hayır ümidini kes seni sevdiğinde şüphe ediyorsan her zamanki emin oldun tekrar rahatlıkla guvenebilirsin
Sevgisinden eminsen doğru kişiyse bas nikahı hemen kurtulun
Evlilik için kendimi hazır hissettigimi düşünmüyorum. Karşımdaki kişinin beni cidden sonuna kadar sevecegine Ve doğru kişi olduğuna 1,5 ayda kesinlik getirebileceğimi de düşünmüyorum. Uzun uzun birlikte vakit geçirmediğim sürece, aynı evde beraber yaşamadığım sürece belki de, bundan emin olamayacağımı düşünüyorum
Sende haklısın
bence sadece bu pencereden baktığın için sana öyle geliyor kuruntu yapıyorsun
Evet olabilir. Ben normalde uzun ilişki insanı değilim. Ben maksimum bir ay konuşur sonrasında soğurum genelde. Ama bu sefer öyle hissetmiyorum. İlişkimiz henüz çok uzun sayılmaz fakat ilk defa beni cidden sevdiğine inandığım, konumum için benimle birlikte olduğunu düşünmediğim biriyle sevgiliyim. Uzun süre devam edeceğini de düşünüyorum aslında. Fakat bana karşı bugün biraz soğuk yapması (belki ben kafamda kuruyorumdur) ve cinsellik konusunda kendisini kapatması beni biraz düşündürdü. Ben de böyle durumlarda, karşı tarafın bana karşı biraz soğuk olduğunu hissettiğim durumlarda soğuyabiliyorum. Daha doğrusu hevesim kırılıyor. Ayrıca dediğim gibi sıkıntı yaşadığım bir diğer konu ise uzak mesafe dolayısıyla mesajlaşarak veya konuşarak ifade edeceğimiz sevgi belirtisi sözleri cümleleri tüketmişim ve monoton bir sevgi durumuna düşmüşüm gibi hissediyorum. Ben normalde sevgisini süslü sözcüklerle dile getiren biri değil, davranışlarıyla ve fiziksel yollarla belli eden biriyim. Uzak mesafe de az da olsa benim için bir sorun.
her şeyin fazlası zarar, haliyle fazla düşünmekte zarar. derin düşüncelere dalma, kafanda bir sürü ihtimaller yaratıp onlara göre şekillendirme düşüncelerini, düşüncelerinin esiri olmuşsun, onlardan kurtul ve şeffaf ol, bu karışıklık, ilişkiniz için büyük bir tehlike arz ediyor gibi duruyor.
Evet kesinlikle fazla düşünmek zarar. Bundan eminim. O yüzden fazla bu duruma takmamayı deniyorum. Yani onun bana soğuk davrandığına dair düşünceleri kafamdan tamamıyla çıkartıyorum belki bu konuda başarıyorum. Dediğim gibi, karşımdaki kişiden bağımsız olarak bazen sevgi sözcüklerini tüketmişim ve monoton hale gelmişim gibi hissediyorum. Bunu bir arkadaşıma sordum, bu hissiyatın kaybolması için birlikte vakit geçirmeniz gerekli dedi. Evet bu kesinlikle böyle. Fakat uzak mesafe ilişkisi yaşıyor olmanın kötü yanı birlikte vakit geçirmek Konusunda eksik kalıyor olmak belki de.
kendinle fazla baş başa kalmamaya çalış, çünkü bu düşünceler, şüpheler, ihtimaller birike birike boğazına kadar taşar, nefes dahi alamazsın.
Gün içerisinde çok yoğun Çalışıyorum. Ayrıca Bulunduğum konum dolayısıyla pek bir mesai kavramı da yok. Bu nedenle gün içerisinde böyle şeyleri düşünecek pek vaktim olmuyor. Hafta boyunca sürekli olarak insanlarla temas halinde bulunmam gerektiğinden Sosyal Pilim bitiyor ve pazar günleri genelde evden dışarı çıkmayıp dinleniyorum. Fakat ne zaman ki günlerden pazar oluyor, varoluşsal sancılar ve aşırı düşünme durumları beynimi işgal ediyor. Her neyse, takıldığım noktalara bir nebze de olsa cevap verebildiniz. Teşekkür ederim.
rica ederim ne demek, azıcık da olsa katkım olduysa ne mutlu bana, iyi geceler diliyorum. 🌝
destan yazmışsın kank
yeni eniştemiz varsa artik
Sende soğuk davran belli olur
Konuş bu konuyu onunla