Hatanız olmasa bile sizi terkeden exinize mesaj atar mısınız?

Gece telefonda konuşurken güven konusu açıldı o da kimseye güvenen biri değil ama aşırı şüpheci birisi. Telefondaydık ben parmaklarımı masaya vuruyordum öylesine bu da duydu dedi ki sen kime mesaj atıyorsun? Sonra telefon açık bir yandan mutfağı toparladım kendime çay yapıyorum diyor ki sen yemek yiyorum demiştin yalan söylüyorsun bana. Tamam ben de şüpheci ve takıntılı biriyimdir kimseye de güvenmem ama bu kadar da değil bu başka bir boyut. Bana saçma geldi dedim ki niye bu kadar basit şeylerden dolayı yalan söylediğimi düşünüyorsun ki o kadar mı karaktersiz duruyorum gözünde dedim bu sinirlendi dedi ki ben geçmişte böyle bir şey yaşadım anlatmak istemiyorum şu an konuşmak istemiyorum diye bağırıp telefonu yüzüme kapattı ertesi gün de hiçbir şey yaşanmamış gibi dalga falan geçiyor telefon ediyor ben de hiçbirini cevaplamadım özelden aramış açtım şu an konuşmak istemiyorum dedim sinirlendi bir daha aramam dedi. Sonra gece aradı açamadım ses kaydı atmış numaranı bu sefer komple her yerden siliyorum sana da ulaşmak için bir yol bırakmiycam sen de sil yolun açık olsun bundan sonra dedi ben de tamam sorun yok diye cevapladım ama özlüyorum da bir yandan mesaj atasım geliyor ama atarsan da asla cevaplamam dedi. Bir de benim bir suçum yokken böyle terkedilmek çok canımı sıkıyor ben onunla olmak için 3 ay bekledim hislerini ilk açan bendim çıkma teklifi bile ettim o derece sevmiştim. şu an çıkmazdayım ne yapsam bilmiyorum

Hatanız olmasa bile sizi terkeden exinize mesaj atar mısınız?