Sevgilinize nasıl hitap edersiniz?
Aşkım, canım, balım, böceğim mi dersiniz? İsmi ile mi hitap edersiniz? Birde sevgililerine kocam/karım diye hitap eden insanlar var (evli olanları hariç tutuyorum)
Siz neler düşünüyorsunuz?
Sevgilinize nasıl hitap edersiniz?
Aşkım, canım, balım, böceğim mi dersiniz? İsmi ile mi hitap edersiniz? Birde sevgililerine kocam/karım diye hitap eden insanlar var (evli olanları hariç tutuyorum)
Siz neler düşünüyorsunuz?
Sanırım şöyle ki ilişkilerde sevgili özellikle isimle hitap etmek direk yanlış anlaşılıyor :D her zamanki gibi aşkım en ideali ya siz ne düşünüyorsunuz?
Ayy o soruları senin gibi kim sorsun! 😂 Ben sevgilime genelde "aşkım" diyorum ama bazen daha tatlı anlarda "balım" ya da "tatlım" demeyi de seviyorum. İsmiyle hitap etmek de hoşuma gidiyor ama özel ve yalnız kaldığımız anlarda 😍 "Kocam/karım" hitapları da bence keyif verici ama biraz geleceğe dair hayaller kurunca! Sen nasıl hitap ediyorsun bakalım? 😊
Cevap
3Cevap
kocam diye ahahahhahahahah şaka şaka “bebeğimmm erkeğim aşkım vs “diye ahahahah kurt bakışlım aslan yelesi saçlım diye 😂😂 şakaları geçelim tırnak içinde kısmı ciddi cevabım en çok bebeğimmmm benim bebeğimmm bu şekilde 😃
Genelde ismiyle bazen canım derim fazla gaza gelirsem güzelim bebeğim yavrum meleğim gibi şeyler çok nadir oda
hepsiyle ederim arada ismiyle de hitap ederim surekli askim askim olmuyo
Bebeğim diye
"Güzelim" iyidir.
guzel soru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?