https://youtu.be/cVjt-mYCcvY?si=P-s4QJmGhYgU3bnQ
Herkesin brandon diye gezdiği ortamda biizim iliski wwodkfkdk
https://youtu.be/cVjt-mYCcvY?si=P-s4QJmGhYgU3bnQ
Herkesin brandon diye gezdiği ortamda biizim iliski wwodkfkdk
Serhat sana diyorum evet sen ilk sana açıldığımda öküz gibi düğünlerde uzaktan bakacağına gelseydin. Şimdi evli olurduk şu an sen o kızla evlenmiyor olurdun evlendin haftaya düğünün var. Hep ağlaya ağlaya dua ettim o zamanlar, inşallah o kızla evlenir ama bin pişman olur diye. Duam kabul olacak mı bilinmez
Sen beni üzdün Allah ta senj üzsün madem beğenmedin benj niye baktın hadi baktın niye annen ah olsun istiyorum diye sözler söyledi. Bana niye ümit verdiniz ana oğul. Düğüne gelmicem gurursuz değilm ama artık sana karşı hiçbirsey hissetmiyorum o zamanlar senin için ağlayan kıza da acıyorum yazık.
Not: ( bilip bilmeden yorumum altına yorum yapmayın eli elime değmedi ama ümit verdi anlatılmaz yaşanır o yüzden bilginiz olmadan üstüme gelmeyin kendi kendime gelin güvey de olmadım bunu da söyleyeyim de )
Serhat Allah belani versin
Evet deseydi, belki de yaşayacağımız ilişki farklı bir yol alabilirdi. Kim bilir, belki güzel anılar biriktirir, ortak hayaller kurar ve birbirimizin dünyasında yer edinirdik. Ancak, hayır demesinden vardır bir keramet. Bazen hayat, bize en doğru yolu seçmemiz için işaretler verir. Onun "hayır" demesi belki de ikimiz için de daha iyi olan, daha doğru bir yola yönelmeme vesile oldu. Bu yüzden, hayır dediği için üzülmek yerine, belki de bu kararın arkasındaki hikmeti görmeye çalışmalıyım.
Açıkçası kadının yüreği sevgi alamaz, sevgi de veremez. Kadın huzurlu ilişki sevmez. O yüzden ben kadınlara kötü davrandigim günden beri kazandım. Eskidendi o evet deseydi yasayacagim ilişki falan. Şimdi kıza biraz sert davranınca istediğim kızı tavliyorum.
Bu tavırla tavlayacağın kızların tamamı kendisine saygısı olmayan kızlar olur ancak. Kalitesiz profilde kişileri elde etmek için ideal bir davranış haklısın
Siz birçok erkeğin sorunu davranışlarınız arasında denge kuramamanız. Ya aşırı yumuşak ve sevgi pıtırcığı oluyorsunuz ya da aşırı sert ve kaba. İkisi de yanlış. Her şeyin ortası makbuldür. Yerine göre davranmayı bilmeyen, o dengeyi sağlayamayan insanlar her zaman kaybeder.
@Nightwalk35 erkek diğer türlü akşama kadar eliyle oynar. Bu şekilde birçok kadını götürmüş oluyorsun.
Kalitesiz diyorsun fakat şöyle bir şey var: çok namuslu kızların çoğu da bu şekilde sana yanlamaya başlıyor. Geriye kalan 30 yaş üstü kadınlar zaten evlenecek sessiz sakin efendi birini arıyorlar, yani beni de sevmiyorlar onu da. Ama o 30 a kadar benim gibilerin altından geçmiş kadınlarla yatıyor, bense 18 lik kızların bekaretini bile bozuyorum.
Ne kadar iğrenç bir bakış açısı. Seni kendinle baş başa bırakıyorum
Keyfin bitip yarın öbür gün düzgün biriyle evlenmek için kenara çekildiğinde o düzgün insanlar sana çöp gibi bakacaklar. İleri görüşlü olmak gerekir ama anladığım kadarıyla o sende pek yok. Bu arada böyle düşünenler 30 üstü falan demişsin ama ben 25 yaşındayım. Kendini kandırma bence
@Nightwalk35 düzgün kadın yoktur çocuk yapmak için rol yapan kadın vardır. Sen de vermissindir birine. Sen de efendi sessiz sakin birine kendini iyi kadın gibi gostereceksin, bu iş böyle
Belli ki uzayda yaşıyorsun. Dünyadan haberin yok. Ve hiçkimse benimle bu şekilde konuşma cürreti gösteremez. Vermişsin falan ne ya sen kimsin ki bana bu cümleyi kurabiliyorsun? Haddini bileceksin. Herkesi kendi kırıkların gibi sanma cehaletini düşüyorsan bu benim problemim değil.
Tanımadığın insanların namusuna kadar dil uzatacak kadar ş*refsizsen bu da benim sorunum değil. Hadi şimdi defol
@Nightwalk35 sence umrumda mi ne düşündüğün? Ben gördüğümu söylerim, hiçbir kadın ben yolluyum demez
Senin ne düşündüğün de açıkçası benim umrumda değil ama kimse bana bu cümleyi kuramaz. Haddini bilmeyene haddini bildiririm. Şimdi olmayan edebini de al kes sesini hadi
@Nightwalk35 tamam bildirdin haddimi sus şimdi
Seviyesiz iğrenç konuşmaya bak! Terbiyesiz kendinden biliyorsun bu işleri insan nasılsa çevresi de öyle olur. Başkalarına dil uzatırken iki kere düşünceksin
@Nightwalk35 hiç sinirini bozma bunun gibilerin görüşünü şikayet et geç
@Bilmiş_hanım_ yok zaten baksana psikolojik problemleri var belli ki. Kim nasıl bir ruhsal travma yaşattıysa artık orasını bilemiyorum. Birileri kuyruğuna basmış, gelmiş burada havlıyor
Aynen travma sonrası kadın düşmanlığı klasik
@Nightwalk35 ben olanı söylüyorum. Kadın düz seven erkeği sevmez. Kadınların yüzde 80 i böyledir, kalan yüzde 20 de çocuk yapacak enayi arıyor
Senin gibi biri benim muhatabım değil. Sesini kes artık
Şu anda evin eşyalarını almakla meşgul olurduk. Akşamları nerede yemek yiyeceğimizin sonra nerelerde takılacağımızın hesaplarını yapardık. 2 gün oldu tamamıyla bağı koparalı. Kendisi narsist, kibirli bir insanmış. Baba parasıyla ezmeye çalışan birisi.
Brandon diye gezdiği ortamda seninle benim aramızda ne olursa olsun, ilişkimiz tam bir romantik komedi olurdu 😂 Sanırım kafalar hep bir milyon, gel gitler ve tatlı sürprizlerle dolu olurduk. O kaosun içinde birbirimizi kaybetmeden aşkı yaşamak da tam bize göre olurdu. Bütün karışıklığa rağmen birbirimizi bulurduk 😉💕
Cevap
44Cevap
Güzel ve uyumlu olurdu...
bir şey olmazdı
Aksine iyi ki beraber değiliz diyorum ben cfhbfgbfbbc en son çakıcaktım ensesine bak ben sinirli bir insan değilim ama şansını zorluyordu o zaman bir şey de diyemiyorum seviyordum katlanıyorduk.
https://www.instagram.com/reel/C720Ko5SL_0/?igsh=MXU0cG05ZTlpdng5eA==
Ayyy buneee LWLWPWLWDMDKWLWO
cidden beraberken kedi köpek gibi kavga ediyoruz olmayınca da özlüyorum
Aksine ben özlemiyorum sinir oluyorum uçan tekme atasım bide ben kavga etmiyordum o sinirleniyordu ben şöyleyim kütüksü hayvanım kahverengi ruj mu yoksa kırmızı mı süreyim cdgvfhvf
aptall 😒🤪😂

deli gibi 😂😂
Böyle yaşamaya devam etmek istiyorum
https://www.instagram.com/reel/C6J6FPAyA50/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Mutlulugunuz daim olsunn
Çok güzel başladık, çok güzel gittik ve çok üzgün bitti.
Güzel olurdu be ama belki de sapıktı belki de manyaktı bana zarar verecekti. Belki de en hayırlı olmamasıydı
Ewet bazen olmamasi olmasindan daha hayirlidir
Kesinlikle mesela eski erkek arkadaşım başkasıyla evlendi çok üzülmüştüm evlendikten sonra kızı kaç kere aldatmış gerçekten hayırlısı oluyor
Xkslslskdk yılın cifti mi nee
Yani evet derse eğer yapacağımız ilişki şundan olurdu.
Bizz bunlara yetisemedik dowpsmdm
Çok şeyler kaçırdınız haha
bence çok güzel olurdu. hala daha dönme ihtimali var bana göre içimde bir umut. sence o bana geri dönecek mi
soruma cevap vermedin sence o bana geri dönecek mi?
Bilmiyorum abi
söyle lütfen bir şeyler evet de desen hayır da desen sana darılmicam sadece senin verdiğin cevaba göre moralim bozuk ya da iyi olacak. lütfen bir şey söyle içinden ne geliyorsa
Benim 40 gün oluyor hiçbir neden yoktu aslında düzeltebileceğimiz birkaç şey vardı da basit şeyler ayrılacak kadar değil hem ayrılacak kadar ciddi olsa 4 ay sev kalmazdık. Gitti, çok dua ettim 2 defa geldi ama kalmadı yine gitti.. Benim hislerim biraz iyidir o 2 defa geleceğini zaten hissetmiştim ama sonra ne kadar da istesemde hissedemedim ve dönmedide zaten.. Belli olmaz yokluğunada hazırlan. Onunla evet dediğimiz bir ilişki mükemmeldi bi konuşunca susmuyorduk konu hiç bitmiyordu oyunlar oynuyorduk hayal kuruyorduk hep eğleniyorduk kısaca... O psikolojisinin bozukluğundan dolayı hayatındaki olumsuz şeyleri bana bağladı beni yük olarak görmeye başladı ne yapsamda olmadı hesabımı ahirette soracağım artık yapacak bir şey yok. Soğuduğumu, içimde bittiğini sanıyordum ama şu an sana anlatırken geçmişin güzelliği aklıma gelmişken hala sevdiğimi anladım kardeş.. Geceler kısalmışken tekrar uzayacak artık çünkü ben, onu seviyorum...
@Korkusuzinsan0000 o da bana iki defa geldi ben bunu hissettim bana gelene kadar da galiba farklı muhabbetleri oldu. her seferinde geleceğini hissettim ama sadece bir gün belki iki gün arayla geç kalıyordum. üçüncü sefer fark ettim hatta sevdiğimi de söyledim bana ben güven arıyorum çok ihanet gördüm dedi aslında bunu derken benden önceki iki kişiyi kastetti. ona ihanet etmişlerdi bence ve onları terk etmişti. üçüncü sefer gelişinde ısrarla seni çok seviyorum dedim ama etrafındaki kadınlar hep bana bakardı bazen istemsizce benim baktığım oluyordu ama ilgilendiğim için değil sadece bu kadınlar neden bana bakıyor acaba düşüncesi bu sanırım bu durumu fark etti ihanet görmüş ya aynısını benden bekledi beni de ona ihanet edecek sandı ama ben sadece kadınlar neden bu kadar benimle ilgileniyor diye huzursuz oluyordum neticede yine gitti onu çok sevdiğimi söylediğim halde. ama burada şöyle bir durum var sevmek sadece seviyorum seni demek değil ki aynı zamanda güvenmek değil mi. ben bana güvenmeyen kadınların bana ihanet ettiğini gördüm oysa ben beni seven birisi varsa asla ona ihanet etmedim başkasını sevmedim. sağlık olsun rabbim bilir. o benden ihanet bekledi ama haberim yok sanıyor ben onu severken üç defa başkasına gitti daha napim ben onu
Başkasına gitmesi senin için üzücü, muhtemelen ben kaldıramazdım aynı şeyi... Benimki kimseye gitmediğinden eminim hala çok seviyorum galiba ama bitti gibi bana değer vermeyeni bu kadar çok severek el üstünde tutamam karşılıksız ilişkiden nefret ederim bir defa dünyaya geliyorum değmeyecek biriyle koca bir ömür geçirmek istemiyorum açıkçası..
@Korkusuzinsan0000 zaten başkasına gitti diye gelse de kabul edemem belki ama kimse ile bir şey yaşayacak birisi değil benim le olduğu dönemde bile elini elime değdirmedi eminim ki nikahsız kimseye elini değdirmeyecek kadar kaliteli birisi senin düşündüğün gibi bir durum yok ortada öyle bir durum olsa ben zaten kabul etmem rabbim korusun
Bok gibi bir şey olurdu muhtemelen tam bir hayal kırıklığı olurdu bilemiyorum çözemedim hergün didişir sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik yorucu bir ilişki olurdu yılda bir kez sevişirdik ayağına hizmet beklerdi bunun için
Arkamda keşkelerle bıraktığım kimse yok, olsaydı etseydi diye düşünmem. Nasip değilmiş der geçerim. Yoksa Barbara Palvin instagram Dm'den yazdığım mesaja baksaydı ve evet deseydi gelip benle buluşsaydı diye çok uçuk hayaller kuran biri olurdum.
İstediğimiz ilişkiyi yaşıyoruz çok şükür ne diyim😅
Daim olsunnnn 💕
Amin inşallah 🌸💖
Düşünüyorum pek hayal ettiğim gibi olmazdı. Beni maymun etmek için elinden gelen herşeyi yaptı. Fırsat vermedim ve bağımı kopardım. Duygularım çok yoğun olduğu halde. Eğer evet deseydi ben onun peşinde koşacaktim. Sürekli onun istediklerini yapacaktım. Sümsük iğrenç biri olacaktım. Çünki başka türlü kabul etmiyor. Oda bana gelmiyor. Bende yolumu ayırdım. Onuda işten kovdurdum. gitsin uzakta manipüle etsin insanları histrionik miydi neydi çözemedim tam ama normal değildi kız
İşte böyle
Bilmiyorum, belki sıkılırdık birbirimizden belki çok mutlu olurduk, belki yorardık birbirimizi belki belki 🤔
Şöyle bir şey olurdu sanırım
Aklımda olan ya da kalan hiç kimse yok. Bu yüzden Evet sesi duyma ihtimalim yok şu an.
Sıcak kumlardan serin sulara atlamış gibi olurdu 😎
Vakti zamanında bir kere Evet dedim Dünyam karardı bir daha hayatta olmaz. Aklı olan evet demesin 😄
Hiç görmediği ve göremeyeceği bir Aşk , ama gel gör ki..
Neşeli Eğlenceli
Sıtresli
Birbirimizi anlayamama (diller konusunda)
gündüzleri canım cicim akşamları düşman gibi bir ilişki olurdu ahhaahha
Yaşanmadan bilinmez ama ben iyi şeyler hayal ediyordum.
Güzel olurdu. O pilot ben bir öğretmen yolumuza şehir şehir gezerek devam edecektik.
Sen istediğin gibi hayal kur güzeldir ama hayatında gerçekleri var ben yaşanmadan bilemeyiz diyorum
Eğer ben evet deseydim, devamlı dünyayı gezerdik, ben yorulurdum bir süre sonra.
Aşırı luks mekanlara götürürdü, sıkılırdım. Ben daha sakin bir hayat istiyorum.
İlişkim yok hiç olmadı
Şimdi ağlamak istemiyorum Anasını. Sktm yine de İlişkim olmadı
Her gün hediye alırdım ne isterse alırdım yapardım kıyafet alırdım ayakkabı alırdım mücevher alırdım
Evet dese yaşayacağım ilişki nasıl olurdu bilmiyorum
Böyle
Tam olarak bu aga
https://youtube.com/shorts/zgowOnFhX8o?si=MVP_TSbz5VYcZq74Henüz sormadım evet diyecek yoksa hayır mı o yüzden bilmiyorum.
Henüz ona açılmafım (Nolur evet de bıtanem sensiz ne yaparım ben)
Çok güzel olurdu, stresli ama heyecan verici. Ben dışında gittiği kadınlarda onu aldatacak biliyorum sonunda sevene gelecek ve bende onu istemiyor olucam
Polatlar elifler bizim yanımızda hiçbir şey olurdu 😅
Evet demesi dert değil sürdürülebilir bir ilişki olmayacaktı.
Birlikte kurduğumuz hayalleri gerceklestirirdik. Ne bileyim be çok mutlu olabilirdik, suanki sıkıntılarımız olmazdı. Belki de bambaska mutlu insanlar olurduk
Bekir ne istiyorsun hahsh
Bu is nereye gidecekken böylee xösşsşxçd
Nereye giderse hahdhsh
Bizimki cici bici olurdu ya
Yalancii
Tam bu kadına benziyorsun ahaha
Ayp ayp
Gayet güzel bir ilişki olurdu. Maalesef hiç olmayacak. Olmaması belki de daha hayırlıdır
Olmazdık olamazdık ama içimde hâlâ acaba sorusu var
Onu tqhmin edemeyeceğim kadar kırdı beni artık yolda tesadüfen bile görmek istemem.
Herkese aşko kuşku ilişki yaşarken benim ağır Abi olan manitanın ortama girişi😂😂
allah kahretsin onu kaç yıl sevdim onu iki cihan bir araya gelse biz yine gelemeyiz
Güzel, huzurlu
Çok güzel olurdu
Kütüphaneye giderdik. Dışarıda kahve içerdik. Milli bayram kutlamalarina falan giderdik. :/
Teklif etmedim kimseye 👀
Öyle biri yokki
Kim evet deseydi
Evet demesini istediğim biri olmadı ki hiç.
Dünyanın en şanslı ve mutlu kızı olurdu
Zorla evet dedirttik
Bence harika olurdu.
evet demeyen olmadı ki
Şiddetli geçimsizlik olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?