Ben bencil miyim?

Arkadaşlar nişanlım bana motor aldı bende muhabbet arasında motor kimin adına dediğimde beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım öylesine sorduğum bir soruydu daha sonra aldı evine götürdü plaka çıkana kadar buralarda sivil polisler dolanır ceza yemeyelim dedi evine götürdüğünde babası ne gerek vardı dedi motor orada kaldı ertesi gün nişanlım babasının sürdüğünü çok beğendiğini söyledi bende tepki gösterdim beni bindirmiyorsun aldın götürdün fakat siz sırayla binmişsiniz dedim bu konu böyle kapandı motoru geri verdi 5 gün sonra aldı motoru benden motor yeni olduğu için km ye sürekli bakıyordum verdiğimde 70 idi dün 160 olmuş motor aktif kullanılıyor yani bunu dile getirdiğimde ben izinliyken gezdim vs dedi üste çıkmaya çalıştı bende bu bana alınmış bir hediye benim rızam istenmesi gerekmez mi binilirken babam ablam hediye diye binmiyorsa aileninde binmemesi gerekir dedim ben böyle ufak tefek şeyleri laf etmem fakat ailesi evlendik evlenecez hiçbir taşın altına elini sokmuyor nişanlımla bütçelerimizi birleştirdik bir yuva kurma içerisindeyiz sürekli napıyorsunuz ki bütçelerde birleşti nereye gidiyor bu paralar diyip duruyolar bizde evimizin mutfak folabı cam balkonu beyaz eşyasını birlikte aldık benim üzerime vazife olmamasına ramen nişanlım sıkışmasın birlikte olalım çorbada benimde tuzum olsun diye yaptığım güzellikler sanki benim görevimmiş gibi gördüler görümcem 50 tlye toptancıdan aldığı şalı bana 150 ye sattı üstelik kendi ağızıyla ne kadara aldığını söyledi üstelik
Ben bencil miyim?