Merhaba kızlar size beni yiyip bitiren bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Bir sabah işe giderken kullandığım durakta beklerken yanıma bir kız geldi ve oturdu. Bana otobüs geçti mi bilginiz var mı dedi. Otobüsün geçtiğini ama 2 bir otobüsün daha geleceğini söyledim. Bizim oturduğumuz durağın baya bir ilersinde bir durak daha var. Sonra bu kız sesli şekilde acaba diğer durağa mı gitsek dedi sonra ben hareketlenmeyince kalkıp gitti.
Bu kızı her sabah görüyorum ile giderken beraber aynı güzergahta yürüyoruz. Böyle birkaç ay sonra ben arada buna otobüsü sorma bahanesiyle konuşmaya çalıştım.
Aradan aylar geçiyor tabiki hergün işe giderken görüyorum. Aynı otobüse biniyoruz ben bu kızdan iyiyce hoşlanmaya başladım. İçimde onunla tanışamamanın acısı konuşamamanın acısı var.
Bir gün cesaretimi toplayıp yanına gidip öyle havadan sudan konuştuk. Sonrasında ben ben size bişey açıklamak istiyorum dedim ve konuya girdim. Eğer vaktiniz varsa birgün size bir kahve ısmarlayabilir miyim dedim. Kız bana "bu haftasonu değil de çünkü şehir dışına izine çıkacağım" (2 arada bir derede bırakan bir cümle kullandı) dedi. Bende ama birgün içeriz herhalde değil mi diye sordum öyle güldü. (Öncesinde Kızın memur olduğunu vs işle ve hayatla alakalı bayağı konuştuk sonrasında ben konuyu açtım). Arkadaş olalım dedi ilkten. Sonrasında otobüs geldi ve işlerimize gittik. Kız 19 gün izin yaptı geldi. Onunla karşılaştığımız bir yer var orada karşılaştık ve konuştuk. Keşke burada beklemeseydiniz vs dedi. İlerde yolda işe gitmek için bekleyen insanlar var. Kız onların bazılarının komşusu olduğunu sizin burada beklediğinizi ve berber yürüdüğümüzü görebilirler dedi. Bende bilmediğimi söyledik sonra e nasıl geçti iznin vs sordum. Kahve içme teklifini bu hafta olmaz da demiştiniz dedim. Arkadaş olacaktık ama dedi. Ben seni kırmak istemediğim için öyle söyledim vs dedi. (Bu arada yürüyoruz beraber) Ben öyle söyleyince ya ben onu hiç öyle anlamamıştım dedim. Kız sonrasında ben çok telaşlı birisiyim zaten vaktim de çok yok. Hem önceki ilişkimde çok yoruldum. Bu yüzden bu koulara giremiyorum dedi. Ben o öyle diyince ama bu ön yargı değil mi sizce herkes size aynısını yaşatmaz ki vs dedim. Sonrasında ilk tanıştığımız zaman isminizi soramamıştım kendi ismimi de veremedim size dedim kız ya gerçekten hiç gerek yok. Arkadaş olalım dedi.
Ben öyleyece kaldım. Bişey diyemedim. Çünkü o arada hem yürüyoruz hemde otobüse yetişmeye çalışıyoruz vakit kısıtlı.
Kısaca böyle özetledim. Sorum şu;
Bu kızı aynı yerde tekrar bekleyip kendimi size izah edemedim beni yanlış anladınız. Arkadaş kalıp sizi bende tanımak istiyorum ama ne adınızı biliyorum nede sizinle görüşebiliyorum. En azından bir haftasonu beraber çay içip konuşsak. Arkadaş olarak biraz bana zaman tanısanız demelimiyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil