Biz de onunla o tanışma uygulamasında tanıştık ortamı kötüydü ama ben dert anlatmıştım öyle tanıştık bir yıldır tanışıyoruz ve flört gibiydik ama neden böyle yalan söylüyordur amaç ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, yani bu sitedeki gibi bir görevi, yetkisi fenomenlik tarzı bir şeyi yoksa bence orada durmasınınn niyeti kötü olabilir. Ben mesela evli olsam da bu sitede takılabilirim ama öylesine yani başka amacım olmaz. Şu anda nasıl takılıyorsam o zaman da öyle olurum ama o uygulamanın bu site gibi olduğunu düşünmüyorum yani o yüzden gözü dışarıya kaymış ve sadakat sorunu var diye düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBir erkeğin "uyuyorum" diyip bir tanışma uygulamasında çevrimiçi olması, birkaç farklı nedenle açıklanabilir. İlk olarak, bazen insanlar sosyal medya ve uygulamalarda aktif olmak için belirli bir alışkanlık geliştirebilir ve bu, gerçek uyku durumlarıyla çakışabilir. İkinci olarak, bazı kişiler uygulamalar üzerinden çevrimiçi olmak isteyebilir, ancak bunun bir tür dikkat dağınıklığı veya alışkanlık haline gelmiş bir davranış olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, "uyuyorum" demek, kişinin durumunu gizleme veya bir tür savunma mekanizması olarak kullanılabilir; belki de bu kişi, sosyal olarak çevrimiçi olmak istemediğini ancak aynı zamanda etkileşimde bulunmak istediğini hissediyor olabilir. Son olarak, dürüstlük konusunda bir problem olabilir ve kişinin gerçek niyetleri veya durumuyla ilgili net bir şekilde ifade edilmemiş olabilir. Bu tür davranışları anlamak için iletişim kurmak ve netlik sağlamak en iyisidir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
1 yılBenim fikrimce çok çirkin bir haraket.. İsterse beni denemiş olsun, istersede beni kandirmiş olsun. Çok çirkin bir haraket. Bence gördüğünü hiç gecikdirmeden söylemelisin.. Tavrına bak sonra kararini kendin ver. Sonuçta ekmeği ağzımıza yiyoruz dimi, kulağımıza değil. Kimse enayi değildir.
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim cevabı şu oldu, şimdiye kadar hiçbir söylediğime inanmadın ki şimdi vereceğim cevaba inanasın aklından ne geçiyorsa onu söyle ben de evet o diyeyim zaten inanmadın bana hiç dedi
- 1 yıl
Demekki öyle hissetdirdin de sende. Hiç bir hiss insanin içine boşu boşuna düşmez kardeşim. Bırak boş ver. Bi dön bak arkana değermi değmezmi diye.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSadakatsiz bir erkeği hayatında tutmak ne kadar yanlışss bu uygulamalara girip av peşinde olmak bir o kadar yanlıştır. Kendi iyiliğiniz için bu kişiyi hayatınızdan çıkarıp doyumsuz bir erkekle zaman kaybetmeyin 🪁
08 Yorumla
Soran1 yılDoyumsuz derken
- 1 yıl
Gözü dışarda olan, tek kişiyle yetinmeyen doyumsuz olmak demek.
Soran1 yılPeki o bu haldeyken kendisine bakan kızları bulabiliyor mudur
- 1 yıl
Bulur büyük ihtimalle, güümüz kızlarının çoğunda o seçiçilik yok. Her şey olabilir o yüzden.
Soran1 yılGünümüz kızları neye bakıyorlar peki
- 1 yıl
Bilemem para olabilir. Başka şeyler olabilir.
Soran1 yılİşte onda para da yok ki ama yakışıklı olmasa da çirkin değil ama motoru var kurye kendisi
- 1 yıl
O kadar şeyler olabilir ki hiçbir şeye olmaz olamaz demeyin o yüzden.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, aşk dünyası bazen gerçekten karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilir. Bu durumda, sevdiğin kişiyle açıkça konuşmak ihtiyacını hissediyorum. Sana dürüst davranmamak, güven problemlerine yol açabilir ve kimse ilişkisini böyle yaşamak istemez, değil mi? Eğer onu gerçekten umursuyorsan, hislerini ve düşüncelerini ona açıkça ifade etmelisin. İlişkiler şeffaflık ve dürüstlük üzerine kurulmalı. Umarım her şey yoluna girer 💖🦋
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
30Cevap
1 yılGayet açık değil mi durum? Sana gelince uyuyor başkalarına gelince uykusu falan yok. Kendini akıllı zannediyor hepsi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılNedeni gayet açık, arayışa geçmiş...
00 Yorumla Bazen insanlar “uyuyorum” diyip hala çevrimiçi kalabiliyor çünkü aslında uyumak üzereyken telefonuyla biraz vakit geçiriyorlar. Ya da gerçekten uyumak istiyorlar ama biraz da sosyal medyada takılma ihtiyacı duyuyorlar.
Bazı kişiler de, “uyuyorum” diyerek aslında daha az samimi olmaya çalışıyor olabilir. Yani, karşıdakiyle fazla muhabbet etmek ya da ilgisini direkt göstermek istemeyebilirler. Bir şekilde mesafeli kalmak istiyorlar belki de.
Tabii bazen de gerçekten uyumak istiyordur ama sonradan telefona bakarken online oluyordur. Yani, durum tamamen kişinin o an ne yaptığına ve ne hissettiğine göre değişiyor.00 Yorumla
1 yılTanışma uygulamasında gezip sana sadık birisini beklemen, gazinoya gidip abdestli namazlı birisini beklemekle aynı olasılığa sahip.
22 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız da ben orada dert anlatıyordum sohbet ediyordum vs kendim asosyal olduğum için
- 1 yıl
İşte öyle ortamlardan beklentin yüksek olmasın. Niçin orada oldukları belli çünkü.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİstediği sen değilsin. Acaba senden daha iyisini bulabilir mi arayışında. Bu hiç hoş bir durum değil. Seni cepte tutması kötü.
02 Yorumla
Soran1 yılAma o uygulamada amaç kötü genel olarak. Geçici bir şeylerin peşinde miydi acaba
- 1 yıl
Çok bunalmış zaman geçirmek için girmişte olabilir. Ama şu da var tercih neden seninle konuşmak değil?
1 yılNeden olacak seni test etmiş işte 🤭 o uyuduktan sonra böyle uygulamalarda takılıyor musun diye 🥰 ya ne sahiplenici bi erko
017 Yorumla
Soran1 yılKomik mi
- 1 yıl
Evet 😄😄
Soran1 yılAma üzücü benim için
- 1 yıl
Bakış açını değiştir o zaman.. şu aptallara bu kadar taviz vermeyin eminim ondan çok daha güzelsindir. Kendi kıymetini bil çek sîktiri o serefsize. Ne halt yediği gayet ortada değil mi?
Soran1 yılNe yapıyordur işte sapıklık mı
- 1 yıl
Evet. Sen şu an ona konduramadığın için başkasından duyup onay almak istiyorsun anlayabiliyorum seni.
Soran1 yılPeki benimle neden konuşup durdu bunca zamandır
- 1 yıl
Yedekte tutuyor seni
Soran1 yıl@güℓ_кяαℓiçeѕi yedekte tutma amacı ne peki
Soran1 yıl@bisolukk hangi yorum
Soran1 yıl@bisolukk anladım biz çocukla sevgili değildik de flört gibimsiydik. Ona onu telegramda sabaha kadar Online gördüğümü söyledim cevabı şu oldu, şimdiye kadar hiçbir söylediğime inanmadın ki şimdi vereceğim cevaba inanasın aklından ne geçiyorsa onu söyle ben de evet o diyeyim zaten inanmadın bana hiç dedi
Soran1 yıl@bisolukk neden itiraf etmiyor ki zaten artık konusmıcaz ona göre neden kabul etmiyor yaptığı şeyi
Av peşinde.. ya da başkasının dertlerini dinliyordur..
14 Yorumla
Soran1 yılBana da yalan söylüyor uyucaktım uyandırdın beni insan bu saatte arar mı diye manipüle ediyor hatta sen iyi değilsin psikolojimi kötü etkiliyorsun daha fazla konuşmayalım bile dedi
Soran1 yılNe tavsiyesi
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ciddiye giderse flört uygulamalar çöp olur gitmezse ordan aramaya devam
03 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım ne demek istediğinizi
Soran1 yılBiz de o uygulamadan tanıştık işte neredeyse herkesin amacı kötüydü orada ama ben asosyal olduğum için oraya giriyordum sohbet ediyordum dert anlatıyordum insanlara. Onunla da dert anlatırken tanıştık ve bana son zamanlarda çok ilgiliymiş gibi davranıyordu ama o bana bi şey dedi ben de onu derdiyle vurdum sanırım hazmedemedi artık konuşmak istemiyorum dedi ben ısrarcı oldum dün de işte o uygulamada ve telegramda sabaha kadar durduğunu gördüm belki de önceden de oralarda sabahlıyordu bakmıyordum ben hiç düne kadar. Su an üzülüyorum çünkü onu o uygulamalarda gördüğümü söyledim kabul etmedi başkalarıyla konuştuğunu ve bana iftiracı demeye getirdi sonra da tartıştık her yerden yazdım laf ettim engelledi beni kötüyüm çok
1 yılAblam sence amacı nedir biraz düşünsene. Cevabı çok zor olmasa gerek
01 Yorumla
Soran1 yılNedir
Amacı belli zaten yeni biriyle tanışmış konuşuyor işte
05 Yorumla
Soran1 yılAma bi o uygulamaya giriyor bi telegrama sırayla
Soran1 yılE işte geri*zekalı bu çocuk ben onu ne kadar önemsemiştim halbuki
Soran1 yılEvet çocuğa dedim
başka işler pesşindedir yani ne bekliyosun? belli ne yaptığı.
04 Yorumla
Soran1 yılBana da yalan söylüyor uyucaktım uyandırdın beni insan bu saatte arar mı diye manipüle ediyor hatta sen iyi değilsin psikolojimi kötü etkiliyorsun daha fazla konuşmayalım bile dedi. Bana kıymet vermiyor zaten dimi
Soran1 yılAma konuşmayalım artık da dedi önemseyen insan bi anda böyle kestirip atamaz bi de beni suçluyor bunu söylerken
Seni istemiyor başkasını arıyor bu kadar basit. Görünen köy kılavuz istemez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBir yıllık tanışıklık ve hala adı flört gibi? Ya adını koyun ya da sal o arkadaşı, yazıktır.
00 Yorumla
1 yılKalbinde şüphe ve soğukluk oluştuysa o ilişkiyi sonlandır hanım kız. Değilse üzülürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Karaktersizlik
Sevgisizlik
Yeni arayışlar
Vs vs00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen başta slklık yapmişsin ztn ortami kötüydü diyorsun birde orada tanişmisinz öyle yerlerde uygulamalarda gezen erkekten zaten OLMAZZZZZ
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeni maceralara yelken açıyor olması muhtemel.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSal başkasına geç doğru insan seni bu soruya itmezdi
11 Yorumla- 1 yıl
Harika yorum 👍🏻👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOnu ona sor bakım ne dicek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMerak ettim hangi uygulama o ismini söyleyebilir misin?
00 YorumlaBu soruyu soran kişinin cevabı zaten bildiğinden eminim ama insan ilişki içerisindeyken konduramıyor. Aldattığı için neden olacak. En kısa zamanda kendine sadık bir erkek bulman dileğiyle...
00 Yorumla
1 yılAldatıyor ya da öyle düşüncesi var işte nunu neden soruyorsunki
00 YorumlaAldatılıyorsunnnn! Tanışma uygulamasında tanıştığın bir erkekten bir beklentin olmasın, hepsi boş.
00 Yorumla
1 yılSıkılıyor sanırım değişiklik arıyor orada diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılelinden kacırmıssın
01 Yorumla
Soran1 yılKaçırmışsın derken
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSeni aldatıyor olabilir dikkat et derim
01 Yorumla
Soran1 yılSevgili değildik de flört gibimsiydik. Ona onu telegramda sabaha kadar Online gördüğümü söyledim cevabı şu oldu, şimdiye kadar hiçbir söylediğime inanmadın ki şimdi vereceğim cevaba inanasın aklından ne geçiyorsa onu söyle ben de evet o diyeyim zaten inanmadın bana hiç dedi
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kısa cevap: Aradığını bulamamıştır.
08 Yorumla
Soran1 yılKimde
Soran1 yılYedekte durunca ne oluyor madem ki zaten aradığı bende yok
Soran1 yılHayır ciddi soruyorum hiç sevgilim vs olmadı önceden
- 1 yıl
Sevgililik böyle olmaz. insanın işi bile olsa işini erteler ve sevdiğine her daim zaman ayırabilir.
Sevgilim olsa dese ki moralim bozuk, uyumam onu ararım derdini dinlerim.
Sevmek farklı bişey. Sen ona emek veriyorsun da o sana vermiyorsa bu işte sadece 1 kişi seviyordur, ilişki de tek taraflı yürümez. Seni çok yıpratır.
Soran1 yılYa bi ara kendimi çektiğimde bu sefer de o aramaya vs başladı ben arayınca hemen açıyordu vs ama sonra ben aşırı üstüne düşünce konuşmayalım artık sen iyi değilsin bile dedi. Bu arada sevgili değildik ama ilerde anlaşırsak güzel bi ilişkimiz olabilir vs demişti. Arkadaşının nişanlısı beni sormuş falan böyle şeyler anlattı bi de
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karaktersiz ve kişiliksiz olduğu için
019 Yorumla
Soran1 yılBana da yalan söylüyor uyucaktım uyandırdın beni insan bu saatte arar mı diye manipüle ediyor hatta sen iyi değilsin psikolojimi kötü etkiliyorsun daha fazla konuşmayalım bile dedi. Bana kıymet vermiyor zaten dimi
Soran1 yılO zaman neden bunca zamandır benimle konuştu ben arayınca anında açıyordu söylediklerimi unutmuyordu vs
Soran1 yılHayır buluşmadım o geçenlerde yaşadığım ile geldi arkadaşının düğünü için. Bi çay içelim mi dedi ben de reddettim heyecan yaparım diye vs. Yine gelecekmiş ama buluşalım mı demedi. Bugün ona neden instada bu kadar kızı takip ediyorsun diye sordum o da dedi ki buluştuğumuzda telefonu veririm kendin hepsini çıkarırsın o kızların
Soran1 yılEvet?
Soran1 yılNeden böyle yapardınız anlamadım? O da buluşalım dedi zaten de arkadaşının arabasıyla düğüne geldi yaşadığım şehre
Soran1 yılNe anlayacaktım ki buluşunca
Soran1 yılE zaten şimdi yaptıklarından anlaşılmıyor mu ne olduğu
Soran1 yılNe yapardı ki buluşsaydım
Soran1 yılSize mesaj atabilir miyğm
1 yılBelli degilmi sence aldatiyor
10 YorumlaAldatıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangi uygulama ki bu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılDeğer vermiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılİlk akla gelen 📨 şey ne ise o olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Belkide rüyasinda girmistir günahini alma 😆😆😆
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılUyku tutmamıştır
00 Yorumla
1 yılBaşkalarıyla da flörtleşiyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kız için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden bu kadar safsın
06 Yorumla
Soran1 yılNiye böyle dedin ki şimdi
- 1 yıl
Belli değil mi, klasik tiplerden biri
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Sağda solda gördüğüm erkek tiplerinden biri: Sevgilisi olduğu halde hala arayışta olurlar
Soran1 yılSevgili değildik ki flört gibi
- 1 yıl
Ha o zaman sorun yok
Gizli Üye(30-35)1 yılerkolardan son derece beklenen şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNedeni gayet açık, arayışta.
01 Yorumla
Soran1 yılNe arayışında
Başkalarıyla vakit geçirmek istiyordur
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi vakit
Soran1 yılNe için cep aam
Gizli Üye(36-45)1 yılBaşka arayışları var
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi?
Cevap sahibi1 yılSevgili
Soran1 yılBen neyim?
Cevap sahibi1 yılHiç bisey
Çünkü se#efsiz bir itdir
00 YorumlaAldatıyo kısa ve net, ayrıl knk arkandayım
00 Yorumla
1 yılAldatmak denilir buna
00 Yorumlaneden bilmiyon mu
00 YorumlaCanı sıkılmıştır
00 Yorumla
1 yılUyumuyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uyurgezerdir
00 YorumlaHangi tanışma uygulaması
00 Yorumla
1 yıl👌 aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılçünkü aldatır köepk
05 Yorumla
Soran1 yılBana da yalan söylüyor uyucaktım uyandırdın beni insan bu saatte arar mı diye manipüle ediyor hatta sen iyi değilsin psikolojimi kötü etkiliyorsun daha fazla konuşmayalım bile dedi
Cevap sahibi1 yıltam bi şerrooo aşırı sınırllıyım ztn şuasan yvşk
Soran1 yılBana kıymet vermiyor zaten dimi
Cevap sahibi1 yılvermiyor bacım vermıyor bende şu an sevgilimle fake hesaptan sevgili oldum hayat bit sartık ya
Soran1 yılŞerro ya bi de geçenlerde bana diyor ki benimle evlenir miydin sonra ben ona geçmişiyle ilgili bi şey söyledim tartıştığımızda ona takıldı artık konuşmayalım falan dedi ama bahane mi etti bunu bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılaranıyordur
00 YorumlaAranıyor
012 Yorumla
Soran1 yılBana zaten kıymet vermiyor dimi
Soran1 yılNeyi arardı
Soran1 yılBen evlenmeden doğru bulmuyorum o gibi şeyleri çocukla sadece sohbet ediyorduk bu yüzden
Soran1 yılYahu benden hoşlanmış olsaydı böyle hemen konuşmayalım diyip kestirip atmazdı
Soran1 yılCiddi bi ilişki
Soran1 yılSize mesaj atabilir miyim
1 yılCanı sıkılıyordur
00 Yorumlaaranıyordur
00 Yorumla
1 yılNoldu peki
00 Yorumla
1 yılNeden acaba 😊
00 YorumlaBüyük sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni kekliyor işte
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek neden uyuyorum diyip bir tanışma uygulamasında online olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler