AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Deneyeceksin ince 8nce dokuyacaksın
Nasıl
Uzun bir ders programı öyle iki kelimeyle anlatılmaz
E anlat diyorum işte
Abdest almam. lazım 😀 şaka şaka
Siz kadınlar çok zekisiniz ama kullanmıyorsunuz.
o kadar tanıyamadıysan evlenme zaten.
Ok
Ordada kontrol manyağı olucak
orada nerde
Evlenince mi
Kontrol manyak olan her yerde her zaman her ortamda aynı olur sevgili mı evlenince mı farketmez.
Sana karşı bir otoritesi olduğunu hissettiğinde hemen başlayacak.
Ama hiç konuşmakta kötü seni sevmez demiş
Gittiğim kursta herkes kadın 1 tane bile erkek yok etek giycem dedim kısa etek işte ama sadece kadınların olduğu kursta giycem dışarı da cikarcam dedim giyemezsin kadında olsa goremezler dedi seni öyle
Sebebi nedir yani O'na göre karar vere bilirsin herşeyde ve sebebi olmadan yapıyorsa tek ben böyle istiyorum diye bu dedin gibi kontrol manyağı ama yok bir sebep varsa ve her şeyi karışmazsa ve sebebi yanlış olsa bile onu kontrol manyağı deymezsın konuşurken hal edebilirsin.
Sebebibi sordum benim olanı kimse öyle göremez kadın bile olsa dedi
Belki adam şunu düşünüyor: Orada senin fotoğrafını çekebilirler ve seni korumaya çalışıyor olabilir. Sana korkuyor olabilir
Yani kendi cinsim bile olsa mayoyla bile goremezmis
Konuşma tarız sert mı
Evet yani giyemezsin o kadar istemiyorum diyor direk
Mesela bugün düğüne gittim dizime gelen bir elbise giydim işte fotoğraf çekindim WhatsApp duruma koycam dedim direk koyma ben göreyim baskasinin görmesine gerek yok dedi
Yani yanliş anlama bir yanda hakılı olabilir bir yanda haksız ben eminim ki güzelce konuşsa bu sıkıntı zaten yok olurdu ama her şey emir gibi olursa İnsan babası annesi bile nefret etmeye başlar
Niye hakli sadece kadının olduğu kursta bile sadece kursta giyecem dedim yok dedi sadece kadınların olduğu kadınlar plajında mayo giycem dedi yok dedi nesi haklı ki
Fotoğraf meselesi dedim
Kadınlarda olduğu yerde olabilir neden olmasın
Ama güzel konuşsa her şeyi ortak çözüm bulunur
Adam çok kaba gibi geliyor
Mesela evlendigimizde tek bir yere gidemezsin dedi ben de senin işin varsa ben tek gidicem mecbur dedim oda işten çıkmamı beklersin öyle gideriz ne işin var tek bir yere niye tek gidesin ben olmadan dedi kuaföre belki gitcem dedim kapıda beklerim dedi
Bir tane kız kankam vardı onun evinde kalmıştım geçen gün bu yüzden baya kızmıştı sinirlenmişti bir daha da kimsenin evinde kalmicaksin kız bile olsa dedi
Eeee sen onunla devam etmeye mı düşünüyorsa affedersin delisin
Kendini cehenneme atıyorsun
Ve dikkat et bu adam takıntalı yarın bitti dersen bu adam seni eziyet edebilir
Evlenince sıkılır işi gücü yok ben her gün kontrol mu etcek
Beni*
İşe giderken bende çıkarım yani
Takintali ne
Yo kaç kez ayrıldım kendisinden tartıştık hep ayrılıyorum dedim en az 20 25 kez ayrilmisimdir ama gene birlikte oldum barıştım
Ayrılcam diyince saygı duyar tamam diyor
Bilmiyorum sen bilirsin ama bence o kadar yaşanmaz yani benim diyor sanki kölesin.
Benim kız kardeşim olsan ben bu adamla evlenmeye razı olmicaktım çünkü bir gün değil bu bir hayat
Ben tahmin etim yoksa sana eziyet edecek zorunda değil ama öyle kişiler normalde öyle bir şey yapıyorlar
Evet hep benim diyor benim kadınım onu giyemez benim kadınım onu yapamaz falan diyor
Bazen buluşunca marketteydik mesela bir ara ensemi baya bi sıktı acıttı niye yaptın dedim çok hoşuma gidiyorsun zor tutuyorum opesim var seni falan dedi
Elimi tutunca da bazen çok sıkıyor
Benim gelecekte sevgilim ya da eşim öyle giymesene bende istemem ama her şey usulü var her şeyi konuşarak insan gibi anlışarak olur ama emir etmem
Vallahi çok garip insan yani ne diyecem bilmiyorum
Bir kere de ben buna demiştim ki sen beni manipüle ediyorsun oda karşımda oturup gözlerimin içine bakarak ben seni manipüle etmek istesem ruhun bile duymaz kalp atışından yalan atıp atmadığını ne düşündüğünü beden dilinden falan herseyi anlarım demişti
Ya bu nasıl aşk her şeyi gözün önünde ama yeni onunla kalmak için bahane arıyor gibi.
Ondan ayır demem çünkü çok acı ve kal demem çünkü o'da çok acı
İnşallah bizde nasip olur hadi iyi geceler ben kaçıyorum uykum geldi 🙏
İyi gecelerrr inşallah
O anda da öyle olur
Hangi an sevgiliyken mi
Evet
Kadınlarin yanında bile kıyafetime karışıyor
Aşırı kıskanç
Kursa gitcem mesela 1 tane bile erkek yok hepsi kadındi etek giycem dedim biraz kısaydı işte kıçını mi gostercen giyme dedi
Herkes yok kıskançlık değil gayet normal diyor
Kadın katına kıskanıyor dssın
Ney anlamadım
Kadın kadına kıyafete kimse ksrışksz
Ne yazıyon bee anlaşılmıyor son kelimesi
Karışamaz mi yazdın
İşte kadın bile olsa benim olanı kimse öyle göremez diyir
Kontrol ederek 😀
Çok darlarsan kaçar elinden
onee
Ney ne
kontrol manyagi ne l4n sesli. guldum😂😂🤣🤣🤣🤣😅