Hepiniz 1.90 2 metre isteyin hatta bizde boş yere uğraşmayalım artık ilgiyi onlar versin dırdıroda onlar çeksin silahla dolaşcam valla 1.90 sinirlenip sınırını benden çıkaranın kafasına sıkarım mis temiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İsteyemezsin! Benim boy 178 ve zaten kısa hissediyorum. 150 kızdan çocuğum olsa o da kısa olur. Kızın boyu bana yakın olmalı. 190 erkeklerle 150 kızlardan olur ama sen senin gibilerden olmaz!
Ya olm yeter bende 156yim ve uzun boylu kizlar benimde böyle düşündüğümü falan saniyo ya uzun boylular tarafından zorbalaniyorum ya da erkekler cinsel dusunuyo yetermk kesicem kendimi boyumdan nefret ettkm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İstersin ama keşke her şey boyla olsaydı 😇
Keşke
istersin tabi ki de. Herkes herkesi isteyebilir
İsteyebilir herkes her şeyi elde edip edememek değişkenlik gösterir elbette :D
isteyebilirsin bende her irktan bir kiz istiyorum mesela
Cengiz han mısın sen?
salih han'ım
Senin istemen normal, 1.50 liklerde bir utanmaz arlanmazlık var. d
İsteyenin bir yüzü kara bizde veririz dermisiz
Öyle sipariş usülü sevgilimiz olabiliyor mu?
Hepiniz 1.90 2 metre isteyin hatta bizde boş yere uğraşmayalım artık ilgiyi onlar versin dırdıroda onlar çeksin silahla dolaşcam valla 1.90 sinirlenip sınırını benden çıkaranın kafasına sıkarım mis temiz
İsteyemezsin! Benim boy 178 ve zaten kısa hissediyorum. 150 kızdan çocuğum olsa o da kısa olur. Kızın boyu bana yakın olmalı. 190 erkeklerle 150 kızlardan olur ama sen senin gibilerden olmaz!
2 metre iste bence
O çok ya
1.50yim 190 erkeği yolda görmek bile istemem ve sen istediğin adamı sevebilirsin ister 190 iste ister 170 keyfin bilir kime ne?
Ya olm yeter bende 156yim ve uzun boylu kizlar benimde böyle düşündüğümü falan saniyo ya uzun boylular tarafından zorbalaniyorum ya da erkekler cinsel dusunuyo yetermk kesicem kendimi boyumdan nefret ettkm
Herkes herkesi isteyebilir
1.70 üzeri kızlar pek istemez uzun erkek. Kendimden biliyorum
Genelde bizim yadımıza 171 düşüyor hxbdjs
Asıl onların hakkı böyle bir istek
Tercih meselesi tabi ki..
İste tabi hayatim hakkindir
Eee ben 1.58im kac isteyeyim 😄😄
Bence olması gereken 170 in 190 istemesidir 150 nin 190 istemesi çok abes bence
İsteyebilirsin kriter meselesi
isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:)
Siz isteyin ya 150liler bize kalsin djjdjd
Ama 150lileri ikna ederseniz sjjdn
zevkine bagli
Hakkındır, isteyebilirsin.
İstek senin değil mi, özgürsün 💕
Herkes herşeyi isteyebilir
Bencede
İste
abla sen 2.10 ıste durumlar esıtlensın
İsteyebilirsin hakkın
İstersin
Hayır.