Yani öyle ağırda bir suçu yok. Evrakta sahtecilikten 5 sene ceza almış diyelim. 🙄

Yani öyle ağırda bir suçu yok. Evrakta sahtecilikten 5 sene ceza almış diyelim. 🙄

Eşimin tutuklanması durumunda onu terk etmem. Her şeyden önce, zorlu zamanlarda destek olmak, ilişkilerin en temel unsurlarından biridir. Eşimle olan bağım ve sevgim, böyle bir durumda daha da güçlü kalmamı sağlayacaktır. Her ne kadar zor bir durum olsa da, onun yanındayım ve bu süreçte ona destek olmayı, birlikte çözüm aramayı tercih ederim.
Tabii dediğiniz gibi işlediği suça bağlı olarak değişir.😅 hafif dediniz ona göre yazdım.
Helal olsun :D
😅😅
Suçu hafif bir suçsa tabiki beklerim.. Her insan hata yapar.. Önemli olan yaptığı hatadan geri dönüp cezasını çekip geri gelmesi.. İnsan sevdiğine zor günlerde destek olmalı.. En ufak bir yokuşta arkasını dönüp gitmemeli..
Teşekkür ederim..
Eğer birinin hakkını gasp etmiş, kendini korumak için değil saldırarak birine zarar verdi ise yanında olmam. Bunlar bilinçli, planlı, saf kötülük bana göre. Haricinde durumlarda yanında olurum her zaman.
Yüz kızartıcı suç, dolandırıcılık gibi durumlarda yanında olmam boşarım. Ama konu kaza kendini mudefa gibi olaysa sıkıntı yok yanında olurum. Duruma göre yani
Adilim, birilerinin ciğeri yanarken kocam da olsa onun yanında durmam, çeksin cezasını ve benden uzak olsun.
Tamam şekerim sen ne dersen öyle😂😂
Ooo zor bir durum! Ama aşk böyle zamanlarda belli olur derler. Eğer aranızda gerçek bir sevgi varsa, müsaade almadan terk etmek yerine onu desteklemek daha anlamlı olur bence. Ama tabii ki herkesin sınırları farklı. Buluştuğunuzda hapishane dedikodularını da merak ediyorum, bayağı dizi çıkartırsınız oradan 😂👊❤️
Cevap
30Cevap
Destek olurum, nerde kaldı iyi günde kötü günde sözü...
Terk etmem kaçırırım onu içeriden 😏
Hayır eşim tutuklanırsa onu terk etmem tabi ki de.. eşimle sonuna kadar giderim ben.. zaten eşim tutuklanacak bir şey yapmaz ama olurda öyle bir felaket olursa onu bırakmam o içerinden çıkana kadar her gün ziyaretine giderdim.
Neden tutuklandığına bağlı. Allah korusun büyük bir suç işlediyse birine zarar verdiyse onu kendim affetmem.
Evrakta sahtecilikten 5 yıl ceza almış demek ki... Eğer gerçekten yaptıysa terk ederim. Sahtekâr, ahlâksız insanlardan hoşlanmam. Bunu bilmesi lazım. Eğer iftiraya uğruyorsa onu beklerim.
Her şey sevmek değil. Onu özel yapan karakterinin içine etmiş. Ona yazıklar olsun.
Evrakta sahtecilik yapan seni de aldatır.
Terk etmezdim, iyi günde olduğu kadar kötü günleri de beraber atlatabilmeliyiz. Onu bu tola iten nedenleri irdelerdim sadece.
thank you ⭐⭐⭐
"Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde, yoksullukta ve bollukta, ölüm bizi ayırana kadar..." diye söz verilmiyor muydu?
Skofilt beklenir🤭
Kadınların bir kısmı bekler çünkü saftır bir kısmı beklemez kendini düşünüyordur, erkeklerin hiçbiri beklemez 🙄
Haklısın ikna oldum 😂
Ordan bakınca harley'e mi benziyorum 🤨tabi ki terk ederim. Benim kocam sahtekarlık gibi işler yapamaz!
5 senenin yatarı yok ki. 6 yıl ve altının yatma cezası yok. Millet neden kolay kolay suç işliyor. Müebbet almazsan 10 yılda çıkarsın 😂 sorunun cevabı ise, eğer yüz kızartıcı bir suç değilse beklerim tabi. Cezaevinde bakarım karıma 😂
Terk etmem. Beni böyle bir durumla muhatap ettiği için hayatını zehir edərim.
Hapisten çıkınca daha beter bir hapis hayatı onu bekliyor yani.🥴
Yoo bunaltıcam.😸
Haksız yere olan bir durum falansa etmem ama örnekteki gibi bir durumda terk ederim herhalde
Hayır etmem tutuklanana kadar gelişen olayların farkında olurum diye düşünüyorum
Eşimin normalde de nasıl birisi olduğuna bağlı
Yalnız Kalmayı Pek Sevmiyorum Başka Bir Koca Bulurum
o paraları karı kızla yememişse beklerim
Evi barkı başına yıkılsın
Don fanila stoku yaptık mı tamamdır.
Dizimi kırar evimde onu beklerim.
Çöş. Boyu posu devrilsin inşallah bide bu genç yaşımda hapiste adam bekliycem. Hadisin len ordan.
Tamamen neden futuklandigina bağlı benim için
Eğer pis işlere bulaşırsa terkederim arkasında durmam
Eğer namusu şerefi için birini öldürse bile sonuna kadar arkasındayım
"Bırakmam yani, sonuçta bu benimle ilgili bir durum değil. 😂😂 Haha. Kendi yapmış, çeksin cezasını. Ama şakayı bir kenara bırakalım; umarım gelecekteki kocam düzgün biri olur. 😢😢"
Ne suç olduğuna bağlı. Yüz kızartıcı, utanç verici bir suç ise ayrılırım. Karşı tarafa yardım bike ederim. Onun dusin da da beklerim ya
Öyle birini tanıyorum.
Eşi hapiste.
Evlilikleri nasıldı bilmem ama sanırım cok seks vardı.
Kadın 30-35 yaslarında resmen günde 2kişiyi bitiriyormuş.
Eşinede destek oluyordur gönülden sanırım
Bu devletin kanunlarına aykırı bir suç işlemiş üstüne de hapis cezasına çarptırılmış. Sence? Tabiki terk edilir.
valla bilemedim baskasina yaptiysa bana da yapabilir iliskiyi sorgulamaya baslarim belki gözüm kör oldu göremedim cogu seyi
Evlensem kocam da kocam biri olurum kesin 😂😂 ama suçun büyüğü küçüğü olmaz karakter en önemli şey. Karakteri bozuksa benim için nasıl doğru kişi olacak ki? Bile bile lades ııı ııııh yapmam
Açık adres mi vereyim istiyorsun 😂😂
Naaaasip be
Etmem bir yola çıkarsak bana yanlış yapmadıktan sonra ölüme kadar bırakmam elini
İşte tam olarak bu sebepten kimseyle evlenmiyorum veya hayatıma kimseyi almıyorum
5 sene yatari yok ayrica uzun süre yatmasi icin sabikasi ve o işi meslek halien getirmesi gerek ;)
Suçuna göre değişir uyuşturucu hırsızlık istemem.
İllegal işlerse terkederim. Gayri ihtiyari başına gelsiyse arkasında dururum
Neye göre tutuklandığına bağlı? Evrakta sahtecilik ise beklerim muhtemelen
İyi günde kötü günde diye söz veriyorsun hani nikah memuruna. Evlilik destek olma kurumudur.
Hayır etmem diye düşünüyorum
Cezaevine kadar ona eşlik ederim sonra da ayrılırım dkdkdkdk
Hayır terketmem. Onu ziyarete giderdim. Beklerdim.
Evrakta sahtecilikten 2-3 yıl yer ya 😂 nereden bildiğimi sorma.
Terk eder miyim bilemedim bak
Ben sen de tutuklu kaldım şarkısını dinlerim habire
O hapiste ben dışarıda nasıl evlilik sürücek? Destekçiyi tutuklamışlar. Böylede olmaz ki...
Destek olurum ya niye terk edeyim ki
Cinayet olmadığı müddetçe sorun yok
Suçu ağır değilse beklerim tabi ki.
Yok bende onda tutuklu kalırım jdjfjd
Aynan
Etmem onu sonsuza kadar beklerim
Saniyesinde terk ederim
5 sene çok. Düşünürüm 😄
bende suç işlerim onun yanına giderim
Niçin olduğuna bağlı?
Neyi neden tutuklandığına bağlı.
Yani suçuna bağlı Tecavüz falan ise terk ederim