Üniversiteden arkadaşımdan çok hoşlanıyorum?

Üniversiteden bir arkadaşım var o kıza tanıştığımız zamandan beri hiç arkadaş gözüyle bakmadim. İlk tanışmaya başladığımız zamanlar sevgili tabirleri kullandim rahatsız olduğunu iletti bişey demedim, hislerimi sordu mesafe koyabilmek adına hoşlanıyormusun diye bende mesafe koymasin diye hayır dedim yaninda kalabilmek için arkadaşı gibi davrandım. Yanımda kaç tane sevgilisi oldu o anlatti ben dinlendim kıskançlıktan kuduruyordum ama bişey de diyemiyordum. O kızla da çok yakınız bu arada sevgili değiliz ama bana resmen arkadaşlığı boyunca sevgililik yasatti hep öyle söyleyeyim tam temas bağımlısı kendisi masaj yaptırmadan tut sarilmaya hatta omzuma bile çıkmıştı ben boynuna sarılırken oturduğumuzu bilirim onunla. Hatta şey diyordu sevgilim bizi bu halde görse ne der acaba diye. Bir ara okula giderken bana şey demişti başta arkadaş olmasaydik seninle düşünebilirdim diye bende bunu gazına gelip hâlâ bir şans var sanirsam ümidi geldi sonra araya sınıftan bir çocuk girdi çocuk da çirkinin teki işte neyse onunla konusmaya başladılar ben deliye döndüm resmen bunu bana anlattı bende yaptığı şeyi sevgilisine anlatmakla tehtid ettim onu niye yaptığını biliyorum zaten ama sadece emin olmak istiyorum dedim hoşlanıyor musun dedi evet dedim bu yüzden aramiz baya bozuldu mesafe aldik birbirimize ama benimle sanal üzerinden sohbetini devam ettirip realde yanıma gelmiyordu bu durum beni rahatsız ediyordu bir şey demiyordum ama en son o çocukla onu yan yana gördüm tenefüste sinirle çıktığım gibi yurda döndüm sürekli küs barış arkadaşlığı oldu şu an bu meseleyi çözdük o çocukda yok arada aramız gene eskisi gibi başka bir ilişkisi var ama ben hala hoşlanıyorum ondan 2 senedir durum böyle vazgeçemiyorum anlayacaginiz ne yapmam gerek?
Üniversiteden arkadaşımdan çok hoşlanıyorum?