Kızlar merhaba kendimi çok kötü hissediyorum eşimle 3 yıl önce tanıştık tanıştığımızda ben cıvıl cıvıledım eğlenmeyi gezmeyi seven biriydim eşim gece clubunde çalışıyor ilk başlarda evleniriz diye hiç düşünmedim işini de problem etmedim çünkü o zamanlar kendim de gidiyordum anormal bir şey görmüyordum neyse ondan hoşlandım onu sevdim ailemle tanıştı ama anlaşamadığımız konular oldu ayrıldık kaç defa hiç bir zaman beni bırakmadı ayrılmadı derken biz evlendik ilk başlarsa iyiydi ama sonradan çok kavgalarımız oldu 1 buçuk yıldır evliyim ve benim beklediğim hayat karşılamadı sürekli işiyle ilgileniyor sürekli zaten gece çalışıyor gündüz de uyku vs derken bir şey yapacak vakit kalmıyor birlikte hiç bir şey yapamıyoruz bir kere bana vakit ayırsın eğlenelim istiyorum olmuyor işe gitmek zorundayım diyor biraz da bahane yapıyor çünkü kendisi her gece gördüğü için o ortamı benim eğlenip eğlenmem onun umrunda değil bazen çalıştığı yerin storylerinş izliyorum insanlar eğleniyor hiç benim eşimde karım da eğlensin oda insan diye düşünmüyor mu bilmiyorum şimdi evlendik çalıştığı yere de çok götürmek istemiyor laf söz olurmuş bilmem ne o kadar çok bunaldım ki çalışmamı da istemiyor boş gibi bir hayat yaşıyorum sabah kalk kahvaltı hazırla akşam yemeği hazırla gece yat tek yaptığım bu o kadar üzülüyorum ki kendime gençliğime yazık etmişim diyorum ben istiyorum ki eşimle her şeyi birlikte yapalım eğlenelim gezelim yeri gelir evde de otururuz ama onun yaşantısı hiç yok.(Anlaşamıdğımız için 3 kere boşanma davası açtım evi terk ettim ama ne yaptı ne etti boşanmadı beni bi şekilde ikna etti değişeceğini söyledi yalvardı i. nthr etmeye kalktı her seferinde ona inandım ama yine aynı ) aldattığını düşünmüyorum çünkü sadece iş ev iş ev başka asla dışarı çıkmıyor telefonu da 7 24 yanımda şifresini bilirim girer kontrol ederim neyse sevgim var ona karşı seviyorum ama o istediğim kişilikte birisi değil ben çok mutsuzum böyle eşim de beni çok sevdiğini bensiz yaşayamayacağını söylüyor ama benimle ev dışında çok bir aktivite yapmıyor yapsa da sanki göreviymiş gibi davranıyor siz olsanız ne yapardınız
evlendiğime pişmanım açıkçası hep sevgili kalsaymışız öyle daha değerliydim herhalde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer