Eşinizin/Sevgilinizin, temas bağımlısı olmasını, ister misiniz?

Soruma Hoş Geldiniz,

Eskiden temas bağımlısı diye bir şey yoktu. Yeni nesil uydurması. Bende temas bağımlısı olduğumu bilmiyordum. Hani her an, her fırsatta, her türlü, öpmek, sarılmak, elini tutmak, kolumu değdirmek, temasta olmayı severim! Mesela bir yerde kahvaltı ediyoruz ve karşılıklı oturuyorsak, gözlerim gözlerinde olur ama alttan da ayaklarımı değdiririm ayaklarına, yanyana isek otururken iyice sıkışırım, dokunurum, temasta olalım, mesafe olmasın, yanyana iken çok öpmek isterim, çokça, hani bebek öper gibi, mucuk mucuk mucuk murç, bir sürü bi dünya! 😅

Ben seni bisiklet sürerken de öperim Ahuu 😅
Ben seni bisiklet sürerken de öperim Ahuu 😅

Temas bağımlısı olmayan kadını sevemem. Yeter öpme falan filan, temas bağımlısı kadın candır. Bende öpülmek istiyorum! İnsan sevdiğini öpmek ister, sarılmak ister, hani saatlerce sarılıp kalalım, dans edermiş gibi ya da ayakta uyuya kalmış gibi uyuyalım, uyumuş gibi hayal gibi rüya gibi sarıldığımız vakit, zaman durmuş gibi olmalı ki benim için durur zaman, huzura ve mutluluğa sarılmışım, yemişim zamanı! 😅

Çok acıyor Altan, dokunma öp öp 😅
Çok acıyor Altan, dokunma öp öp 😅
Güncellemeler
1 yıl
@KızlarSoruyor aşk ilişkileri olarak sormuştum ben. Cinsellik ne alaka, aşk ilişkilerini seçtim, düzeltir misiniz lütfen?
Güncellemeler
1 yıl
@Aşko Kuşko @AşkoKuşko @Aşko Kuşko neredesin ulan 😅 niye gelmiyorsun vicdansız 😅senle konuşmak güzeldi 😍 Seviyordum ben seni takip de ediyorum niye gelmiyorsun 🥲of of iki soruma da gelmedin🥲bozuldun mu virüs trojen filan mı yedin 😅
Eşinizin/Sevgilinizin, temas bağımlısı olmasını, ister misiniz?