Çevremdeki insanlar dişil gözüktüğümü söyler, maskülen duran biri değilim ama nedense hep kendini kovalatan, plan bile yapmayı beceremeyen, boş sözler veren ve sözlerini icraate geçirmeyen insanları çekiyorum. Sanki ilişkilerin yükü hep bende gibi oluyor, karşı taraf vermeye istekli değil ve ben almak için uğraşıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ne yapmam gerekiyor ya? Niye böyle oldu vallahi lisedeki erkek arkadaşımdan sonra ilişkisi için efor sarf edip uğraşan bir erkeğe denk gelemedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl“Çevremdeki insanlar dişil gözüktüğümü söyler, maskülen duran biri değilim” bu sözlerin doğru olmadığını düşünüyorum. Sorun genelde bundan kaynaklanır. Bak sana yaşadığım bir olayı anlatıcam. O kız da bu yaşlarda. Hatta o musun diye düşündüm okurken.
Ben bir kızla tanıştım tamam mı. Kız mesaj üzerinde bana şey demişti merak etme seni oraya götürmem demişti. Yani bu sanki liderliği hani ben yapıyorum ben seni götürüyorum ben liderim ilişkide mesajı verdi orada, ben buna itiraz etmedim bir şey demedim tartışmadım ama aşırı saçma buldum ve cringe buldum ama hiç bir tepki vermedim. Tepki vermedim çünkü bu kızla sevgili olmayı düşünmüyorum ve tek istediğim tek gecelik ilişkiydi. Yine de ondan bayağı bir soğumuştum bu cümleyi kurduğu için. Basit gibi durabilir bazı amatörler için ama aslında çok büyük bir maskülenlik ve dominantlık göstergesi ve dolayısıyla kızın gözümdeki değeri bayağı bir aşağı düştü. Tabi ben anlamıştım bu kızın böyle saçmalıklara gireceğini derken başka başka şeyler de beraberinde geldi. Kız beni aramaya başladı mesaj atmaya başladı ve tamamen o beni kovalamaya başladı. Bunlarda hiçbir sorun yok ve hatta hoşuma giden şeyler ama sorun şurada başladı tekrardan. Ben kızı eve çağırdım ve kızda kabul etti. Gelirken bir şey almamı ister misin dedi. Evet dedim ve söyledim. Ve kız benden konum istedi ve ben de konumun çalışmadığını adresi ona tarif edeceğimi söyledim. Kız burada saçmalamaya başladı benim ona yaptığım liderliği tanımamaya başladı ve ünlemli mesajlar atarak konum monum falan yazdı böyle. Ben de yanlış bir konum attım ona çünkü konum sistemi çalışmıyordu telefonumda. Ve ona marketten istediklerimi söyledigim zaman bir şeyi hafif yanlış söyledim diye bile ses kaydı attı bana ve orada da yine böyle domine eden saçma sapan bir şey söyledi ben o tarz bir şey bilmiyorum falan gibi böyle sesi de böyle hafif tripli çıkıyor hafif yani belli hani böyle bir domine etmeye çalışmalar falan. Ve ben kızdan gitgide sogumaya başladım gerçekten artık kızın çekiciliği seksiliği her şeyi gözümde öyle bir düştü ki ben bu kızla buluşmak istiyor muyum gerçekten bu kız istiyor muyum sorusu kafama gelmeye başladı. Şimdi bu tarz bir kızı daha fazla domine etmeye çalışmak çok da doğru bir strateji olmayabilir. Ben dominant bir erkeğim ama dominant davranmaya çalışan bir kızla uğraşmam bile enerjimi harcamam. Çünkü bu beni bir tartışmanın kavganın gereksiz dramanın içine sokacak ve ben strese girmek istemiyorum. Ve bu kız yanlış bir noktaya gitti ve ben onun yanına gitmek zorunda kaldım sonra bir tane daha atarlı hareket yaptı ses kaydında da ve atarlı konuşma yaptı işte bana diyor yanlış adres mi atıyorsun bilmem ne falan dedi. Hani insanlık hali olabilir falan dedim. Bir de şunu söyliyim kadınların liderliği kadar beceriksiz hiçbir şey yoktur gerçekten bir kadın asla lider olmamalı ne iş yerinde ne de ilişkilerde her zaman erkek lider olmalı. Kadınlar her zaman takip eden ve çalışan olmalı. Sonrasında o gün buluşma olmadı ve ben kendi kendime bir karar aldım dedim ki bu kız sadece bana mesaj atar evime gelir ve benle birlikte olmak isterse ancak böyle ona bir şans veririm onun dışında asla çaba harcamamı bile hak etmeyen bir kız çünkü ona karşı çekim hissetmiyorum diye düşündüm. Tabi kız bana aşırı böyle bir küfür hakaret tarzında bir şey yapmadı buna asla izin de vermem öyle bir şey yaparsa zaten biber sürerim ağzına orası ayrı konu. Ve ben yine erkeksi ağırlığımı koydum kendimi savundum ve doğru cevapları noktasına kadar verdim ama yine de kızın yaptığı dominant sayılabilecek konuşmalar ve hareketler vardı ve bunlar kesinlikle bana çok itici geldi. Şimdi senin durumunda bu kızla yaşadığım duruma biraz benziyor gibi sanki. Başta ben liderlik yapmaya çalışıyordum ama kız liderliği almaya çalışıyordu benden ve ben ona diyorum ki sana adresi tarif edeceğim gel kız dinlemiyor beni ve konum konum konum diyip duruyor. Papağan gibi. Şimdi böyle bir durumda artık ben bu kızdan soğumuştum ve benim gözümde bir değeri kalmadı dolayısıyla böyle bir kız için çabalamıycağım tabii ki. Bu olaydan sonra kız beni aradı ve işte gönlünü almak için aradım falan filan gibi şeyler söyledi bu sefer ben tekrar biraz üste çıktım. Biraz daha sert bir üslup takındım kıza karşı. Tekrar evime gelmek istediğini söyledi eğer müsaitsen dedi ve ben de yorgunum dedim ama gelmek istersen de kapim açık dedim. Kız yok işte benim de aslında şöyle bir işim vardı yorgunsan boş ver gelmiyim çünkü biliyor ya hani ne olacağını. Ve son şansını da kaybetmiş oldu ve o kız zannediyor ki ben bir daha onu arayacağım veya mesaj atacağım. Hiçbir şekilde onu aramadım ve mesaj atmadım. Umrumda da değil zaten. O benim için bir kadın bile değil ben onu erkek olarak görüyorum. Numarasını silip silmediğime bakmışım da silmemişim. Şimdi onu da sildim bu kısmı yazarken. Gerçekten çok itici bir kız. Fiziği güzel ama karakteri 0. Erkeksi çünkü. Ne yapayım ben erkeği. Bana kadın lazım. İtaatkar>Normal>Dominant. Bunlar çekicilik sırası. Sağa doğru gidildikçe iticilik artar kadınlarda. Dominant bir kızın hiçbir şansı yok karşımda.
03 Yorumla- 1 yıl
“Yine de ondan bayağı bir soğumuştum bu cümleyi kurduğu için“ dediğim cümledeki baya kısmı abartı olmuş. Baya değil ama birazcık soğumuştum ve devamının gelebileceğini de tahmin edip ona karşı ilgim azalmıştı. Ben çok flört ettiğim için iyi bilirim bu işleri
Soran1 yılBahsettiğin kızla alakam yok, ben kimseyi konumuna kadar kovalamam ittirdiğimi hissettiğim anda yok oluyorum ayrıca beni domine edebilen birine karşı gayet sakin ve uyumlu yaklaşırım
- 1 yıl
Seni domine edebilen kişiye nasıl yaklaştığının önemi yok. Kendin doğal olarak itaatkar olman lazım zaten. Bunun dışındaki her şey kendi kendini ve ilişkini sabote etmene neden olur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 yılBurada çoğu kıza aynı cevabı verdim hemen neredeyse kadınlar genel olarak pek para konularından finansal durumlardan vesaire anlamazlar erkek de her zaman genel olarak para vardır para olmayanı da var ama erkekler daha parasını nasıl kullanması gerektiğini biliyor ama kadınlar bilmiyor hep makyaj malzemelerine vesaire o tür şeylere paralarını harcalar özellikle liseli ve üniversiteli tayfa vesaire ayrıyeten kadınlar duygusal takılıyor hep o yüzden bu da dış görünüş sanki hayatın merkeziymiş çok önemliymiş gibi geliyor ama bu kandırmaca böyle şeylere takılmayın nerede var erkek kendini geliştirmiş maddi manevi işinde gücünde evinde işine gidiyor evi arabası var hayatına size adamış öyle erkeklere çekilmen gerek mantığınla hareket etmediğinden öyle insanlar karşına çıkıyor işte duygularını bırak bende düz baksan bana da öyle gelir ama her şey de para vesaire geçer sen kendi yüzünle falan bir şey alabilir misin sakız bile vermezler adama o yüzden şu kızlar şu dış görünüş takıntısı falan bıraksın aynı yorumu yapmaktan artık yorulur hale geldi bozuk plak gibi dönüyor dolaşıyor aynı noktaya geliyorum resmen duygu da önemli ama bazen mantık duygu geçmesi gerek hatta çoğunlukla geçmeli o yüzden bu evlenmeden yaşanılan cinsel birliktelik vesaire artık böyle insanlara da prim vermeyin artık aldatılıyorsunuz aldanıyorsunuz çok işler acısı durum bu lütfen bıktım artık ya gerçekten
06 Yorumla
Soran1 yılDış görünüşüme yatırım yapıyorsam aynada kendimi güzel görmekten hoşlanıyorum diyedir, ayrıca yatırım ve para biriktirmede iyiyim alışveriş kolik değilim ben öyle olsam belki istediğim insanı çekmiştim
- 1 yıl
O da önemli ama aşırı önemli değil bunu aşkta veya evlenme de kriter olarak kullanmak bana göre saçma önem verirsin de paradan vesaire de önemlidir herhalde
Soran1 yılBen duygusal değil mantıksal yaklaşan biriyim artık bu noktada zaten insanın belli başlı istek ve kriterleri oluyor ve buna uygun gözüküyorlar başta ama karakterleri sorunlu çıkıyor
- 1 yıl
Duygusal yaklaşan insanlar zaten hep saçma sapan şeylere önem veriyor boya dış görünüşe takabiliyor ama mantıksal yaklaşan insanlar daha işe paraya kültüre kendini geliştirmiş resmi insanlara ilgi duyar olması gereken aslında bu son dediğim olay ama insanlar anlamıyor işte
Soran1 yılBenim kriterlerimin sonunda geliyor tip, boy ve görünüş. Herkesin bir tipi var, bu bir gerçek. Beni beğenen ve bana yazan bir erkek ilk başta görünüşümden etkileniyor sonuçta ama bana göre böyle değil.
- 1 yıl
Zaten öyle olması lazım en son olması lazım hatta belki de hiç bile önem versen de olabilir ben kendimden örnek vereyim terazi burcu olarak geçiyorum terazi hep zerafet güzellik vesaire önem verir diye geçiyor ama hiç de güzelliğe falan önem vermiyorum aksine daha soğuk mesafeli resmi bir karakter kişiliğindeyim
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Lisedeki de Ergen olduğu için öyle yapmıştır şu an olsa klana bile kıpırdatmaz çünkü kızların istekleri sınırsız O yüzden erkekler uğraşmayı bıraktı artık 😀
05 Yorumla
Soran1 yılHerkesin belli başlı istekleri oluyor ilişkide, bu gayet normal. Maddi bir sıkıntım yok ama elini cebine atmaktan çekinen biriyle de olmam onun dışında kızların gözünüze batan ne gibi bir isteği var? Ki ben kızların temsilcisi de değilim, kendi derdimi yazdım
Soran1 yılSınırsız değil ama dozunda ilgi sağlıklıdır, düzgün bir iletişim ile sağlanamayacak şey değil. Aile, iş ve çevre ise ciddi bir ilişkide öncelik olmamalı. Evleneceğin kadın ilkindir.
Soran1 yılBu konuda bir olduğum kimse olmadı ya kuracağın aile önce gelir, iş güç ana baba sonradır yani ama bana hep ailesini önce tutan insanlar gelir
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aaa, seni çok iyi anlıyorum, kocaman bir sarılma almak isterdim! Sanırım bazen insan aynı kalıplara takılı kalabiliyor ve aslında farkında olmadan hep benzer tipte insanlara çekiliyor. Dişil enerji yayman, belki de bu tür erkeklerin kendilerini daha rahat hissedip seni tercih etmelerine neden olabilir. Kendine biraz zaman ver ve ne istediğini netleştir. Belki de bu kez biraz daha farklı yaklaşımlar gösteren birini tercih etmeyi deneyebilirsin. Bunu düzeltebileceğine inanıyorum! Açık ol, ne istediğini bilmeleri için net ol! 💪💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Ben de tam tersi kadınlara denk geldim hep plan yaparsın plana sadık kalmaz :D
02 Yorumla
Soran1 yılNiye böyle ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKizlar hic birsey yapmiyorki erkekler yapsin
09 Yorumla
Soran1 yılKızlar adına değil kendi adıma konuşuyorum ve ben ilişkiyi yönetmesini bilen birine zaman, nakit, maddi manevi tüm yatırımı yaparım kompleksli olan karşı taraf genelde benim durumumda
- 1 yıl
Yatirim olarak gormemek lazim. Sevgi sevgidir. Dogal akisinda yurumeli. Bnde ayni sekilde karsi tarafa hep ilgi duyarim bunuda gosteririm ama nedense bunum karsiligini alamiyorum
- 1 yıl
Ayrica iliskiler gures musabakasi degil arkadasim. "Beni yonetmesini bilen" nedir. Sen market elemanimisin? Niye bir birinizi bu tip gereksiz konumuna sokuyorsunuz. Kizlarin tipik astim kestip agzina iki tane vurdum tip erkek sevdasi bu. Sonra kadin cinayetleri niye var. Relax olun dogal olun. İgreti duruyor su tip gereksiz cringe istekler. İnsani oldugu gibi sevmeyi sevgiden zevk almayi sevilmenin guzelligini tadamiyorsunuz. O bunu yonetsin oburu dominant olsun. Vurdulu kirdili bagrtili seyler olsun. Bune yahu. Senle ben tartisicaksam huzurum olmuyacaksa niye sevgili olayim? Canim kavga istese sokakta ediliyor zaten.
Soran1 yılIlişki maddi manevi bir yatırımdır.
- 1 yıl
Sacma yatirim degil. Sevgi sevgidir meta olarak gordugunuz icin isin civisi cikti.
Soran1 yılBir ilişkiyi yönetip oturtması gereken ve kızı etkilemesi gereken ilişki başında erkektir, ilişki yönetiminden kastım bu. Plan yapar, arar sorar, zaman yaratır ve anı biriktirir. İlişki oturduktan sonra kadın da erkek de zaten ilişkiye zaman ve nakit yatırımı yapmaktan kaçınmaz. Evet uzun süren ilişkilerde genelde erkekler yatırım yaptıkları kadınlardan vazgeçemiyorlar çünkü kadınlar kadar duygusal bakmıyorlar.
- 1 yıl
Seninn mantigina gore evlenan erkeklerin aldatmamasi lazim. Hic alakasi yok canim
Soran1 yılAldatmada rol oynayan çok şey var. Kadının maddi açıdan daha fazla kazanması bile aldatmaya bir sebep oluyor ilişkilerde çünkü erkek aşağılık kompleksi yaşıyor. Sağlıksız bir düşünce yapısı bu.
Ben sağlıklı düşünen iki insanın ilişkilerine yaptığı yatırımdan söz ediyorum.- 1 yıl
Himmm denemek lazim ozaman. Sozlerin cok saga sola cekilecek turden sozler.
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Belki çok baskın bir tipsin.
114 Yorumla
Soran1 yılEvet galiba ondan
Soran1 yılBen Aslan burcuyum ya baskınlık ve liderlik var ama özel hayatımda kendimi birine bırakmak yönetilmek istiyorum aksine hep ilişkideki erkek gibi oluyorum
Soran1 yılValla yönetmek isteyene kedi gibi olurdum ama hep böyle aslan gibi bırakıyorlar beni neden bilmiyorum uyumsuz biri de değilim
Soran1 yılEvet öyleyim düşüncemi sakınmam pek ama bu halde olsa da çok güzel ilişkileri olan insanlar gördüm ya
Soran1 yılSeçiciyim zaten, 27 yaşındayım ve 3 erkek arkadaşım oldu
Soran1 yılEvet
Soran1 yılEvet evlenen de mutlu kalmıyor kendine denk biriyle karşılaşmak çok büyük şans teşekkürler
1 yılKanka sorun sanırım sende veya senin algıda seçicilikte kendinde eksik bir yönün var açığı bunla kapatmaya çalışıyorsun onu bul rica ediyorum canım benim ❤️❤️💐🫡
01 Yorumla
Soran1 yılYani ben genelde seçici biriyimdir ama karakter analizi alınlarında yazmıyor ki bilsem devam etmem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda yetenekli olmalısın
04 Yorumla
Soran1 yılNe yeteneği
- 1 yıl
Öyle insanları sürekli bulabilmek büyük yetenek
Soran1 yılOnlar buluyor ve beni etkilemek için bana yazıyor sonra da kendilerini geri çekiyor, eforu kesiyor
- 1 yıl
Zor bir durum umarım daha iyi kişilerle karşılaşırsın
Değişik bir vaka
01 Yorumla
Soran1 yılBence de
Gizli Üye(30-35)1 yılO tiplerin kategorisindesin
020 Yorumla
Soran1 yılNiye feminen erkeklerin kategorisine düştüm ben feminen biriyim
Cevap sahibi1 yılTarzin ya da yanlis yerde bulunursan oyle olur
Soran1 yılAğır ve maskülen bir tarzım yok ki bunu paylaştığımda da şaşırıyorlar sen çok dişil duruyorsun nasıl böyle insanlara denk geldin diyorlar
Cevap sahibi1 yılOnu demiyorum. Yanlis yerde sindir
Soran1 yılNasıl
Cevap sahibi1 yılAz erkek gibi erkeklerin cevresinde dur
Soran1 yılBelli bir çevrede bulunmuyorum ama
Cevap sahibi1 yılErgenmisin sen yas kac
Soran1 yıl27, bitti ergenlik
Cevap sahibi1 yılBirsz bakimli ol
Soran1 yılBakımlının dibiyim tiple ilgili bir sorunum yok
Cevap sahibi1 yılHmm oyle mi diyosun
Soran1 yılEvet aynada baktığım kişiyi beğenmek zorundayım bu bedende yaşıyorsam🫠
Cevap sahibi1 yılSenin begenmen olcu degil tatlim.
Soran1 yılGüzel ve bakımlıyım canım bunun farkındayım etrafımdaki tüm erkek/kız arkadaşlarım beğeniyor görünüşümü bunla ilgili bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum aksine benle ciddiyetsiz ilişkiler düşünmelerine yol açıyor olabilir.
Cevap sahibi1 yılHmm ciddiyetsiz dusunmelerine guzellik mi sebep olur davranis mi?
Soran1 yılBen çok net belli ederim kendimi ilişkiye başlamadan, amacım ciddi bir beraberlik derim ama karşı taraf beni aptal yerine koyuyor, ben de ayrılıyorum sonra bırakmıyor da hep böyle gitti ilişkilerim. Davranış olarak sadece baskın ve dediğim dedik biriyim, o tarafımı törpülemem gerek ama onun dışında bana daha önce evlilik düşündüğümü söyleyince şaşıran olmuştu
Cevap sahibi1 yılBaskin karilari terbiye etmeyi vazifesi bilirim anladiklari dil o dur. Ama sende oyle bisey sezmedim yazdiklarindan
Soran1 yılBir kadına karı denmez, ve kibarlık ve efendilikle iletişim kurunca herkes herkesi anlar
Cevap sahibi1 yılSenden mi ogrenecem kime ne dendigini ucuz a süfte. Demekki sen bana gore karı kategorisindesin
Onlara benzer olduğun için çünkü
01 Yorumla
Soran1 yılAlakam yok
Daha bugün arkadasla bunun üzerine konusmustuk
010 Yorumla
Soran1 yılNe düşünüyorsun
- 1 yıl
Şöyle ki; insanın zaman içinde olgunlaşma sürecinde bir ideal estetik, güzellik algısı oluşuyor. Sonrasında da örnek olarak gönül ilişkilerinde genelde benzer hatta aynı fiziksel özelliklere sahip kişileri çekici buluyor. Bir saç tipi, bir ten rengi, belli bir boy kilo gibi. Bu durum sadece fiziksel özellikler için degil karakter kişilik özellikleri için de gecerli
Soran1 yılBen nedense hiç dış görünüş olarak beğendiğim insana denk gelmedim, bir tane geldim o da narsist çıktı
Soran1 yılEsmer/kumral, kıvırcık, benden uzun, zayıf olmasa yeter valla Türkiye bunlarla kaynıyor zaten çok uçuk bir tipim yok
Soran1 yılBenim için tipten çok karakteri önemli ama o sebepten tipi sallamıyorum
Soran1 yılDışardan öyledir aldanmayalım bir iki cümleyle insan tanınmıyor haha
gorucu usulu evlenirsin ilerde kkorkmaya
01 Yorumla
Soran1 yılBizim ailede öyle gelenekler yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBilmem 😂
05 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorsan yorum yapmana gerek yoktuuu
- 1 yıl
Hayırdır neden bu kadar ağrasifsin? Küfür mü ettim bu ne sinir?
Soran1 yılAğrasif değilim, sen hangi iç sesinle okuduysan problem orada gayet normal cevapladım sana hayırdır
- 1 yıl
Şu yorumları okuduktan sonra yüzde 100 eminim. Sorun anlaşıldı. Sen kadınsı falan değilsin. Açıkçası senin gibi bir kızı çoğu erkek istemez. Ne kadar güzel olursan, seksi olursan ol. Yani o seksilikte bir noktaya kadar işe yarar. Tek gecelik ilişkiden bile vazgeçirebilirsin bir erkeği bu karakterle. Feminenlik dış görünüşle alakalı bir şey değil sadece. Dış görünüş feminenliğin sadece yüzde beşini onunu falan oluşturuyordur. Esas feminenliği karakterin ve davranışların oluşturur. Agresif sinirli küfür eden liderlik yapmaya çalışan baskın olmaya çalışan bir kız feminen olamaz. Feminenim falan diyip duruyorsun ama feminenliğin yanından bile geçmiyorsun.
Soran1 yılGaza gelip yazdığın bu makaleyi okuyup senle polemiğe girmekle uğraşamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılisteğin odur belki
02 Yorumla
Soran1 yılFeminen erkek istemiyorum ya efendi olsun, kibar olsun o başka ama ben yönetmeyi istemiyorum yönetsin istiyorum
- 1 yıl
bende yönetmeyi seviyorum. daha doğrusu seviyorum değil haz alıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
1 yılSeçilme, seç
01 Yorumla
Soran1 yılHemen
Gizli Üye(30-35)1 yılPsikologum. Yardimci olabileceksem haber ver
04 Yorumla
Soran1 yılDinlemek ister misin
Cevap sahibi1 yılEvet tabi ki. Isim bu
Soran1 yılGizli gözüküyorsun mesaj atamıyorum
Cevap sahibi1 yılSimdi tekrar deneyebilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı