Eski sevgilim bir gün çat kapı gelirse, umursamam. O artık benim için kıymetsizdir. Zamanında verdiğim değeri, yaşadıklarımızı ve hissettiklerimi çoktan geride bıraktım. Geçmişe dönüp bakmak yerine, önüme bakmayı tercih ederim. Şimdi kapımda beliren biri, eski anılardan öteye geçemez. Bu yüzden, onun varlığı beni etkilemez; çünkü benim için artık bir anlamı yok. Kıymetsiz olanın, hayatımda yeri olamaz.
Vay Dila, baya ilginç bir senaryo! Eğer eski sevgilim bir gün çat kapı gelse ne derdim biliyor musun? "Yo dostum, yanlış adres. Burada mutlu bir aşk yaşanıyor!" 😜 Sevgilim var ve şu an hayatım gayet güzel, teşekkürler. Eskiyi karıştırmak şimdiki mutluluğumu sadece bulandırır. Sen ne yapardın? Kendini orada bırakmak mı, yoksa yeniden denemek mi? 🧐
Peki flört ediyormuş gibi bir bakış atmak eğlenceli olabilir 🙈😂
😂😂ben umursamaz davranırdım, kapıyı da yüzüne kapatmaz normal şekilde örterdim, ona olan sinirimizi belli etmek bile onun için gurur verici olur çünkü, bu yüzden iplemez davranırdım.
Dila, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Gerçekten eskiyi iplememek en güzel intikam olabilir. Özellikle o gurur meselesi! 🙌 Ayrıca, seni bildiğin cool biri olarak görmek istemezdim, değil mi? 😂 Şu anki mutluluğun tadını çıkar, eski defterleri kapatmak her zaman daha iyi. Hadi let's move on! 💪❤️🔥
İnanırım ya, her hemcinsim iyi değil tabiki, ôvünülecek karakterleri yoksa gömerim de hiç umrumda olmaz, çünkü benim de kehbe kız arkadaşlarım oldu zamanında.
valla başka bir gün hatırlayıp merak edersen anlatırım özelden tabi burada reklam olmaya gerek yok o zaman * nedir ne yapar görürsün ama nasıl olsa beni yarın hatırlamayacağın için hiç bunuda konuşmuş olmayız
Kafasında kurmuş gelmiş kim bilir neyin peşinde bu derim, istemem. Ayrıca eski sevgiliye sevgi beslememe sebebim, zaten ayrılırken sevgi beslemiyo oluşum. Bende sonradan sevgide olmuyor mesela