Vitrine göre müşteri gelir. Erkek hamur gibidir, kadına göre şekil alır.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Neden sürekli gtünüzü dar taytlarla mnızı gösterirsiniz işte bu yüzden , kadınların anlamak istemediği bir şey var erkek kadının bu şekil gördümü azar azma diyemezsin bunu beklemek sizin enailiğiniz
Aşktan anlamak çıplak gezmek değil kanki, bir erkeği gtüyle etkilemeye çalışmanın sonu gtün skilmesidir sonra ben yaralı bir kuşum yaralıyım diye dolaşır mal gibi kalırsın
Taytı giymek için ürtemişler kankim gtümüze bir yerimize sokalım diye değil hani gtümüzü sergilemek için giymiyoruz yani özelliklede bir erkek için giymediğimiz daha kesin net bilgi siz görmek istediğiniz yerden anlıyosunuz
Bebeğim taytı giyin tabi karşı değilim ama giydiğinizde kabaran mınızın farkında olun öyle resmini çekip sosyal ortamlara koyarsanız millete 31 malzemesi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Vitrine göre müşteri gelir. Erkek hamur gibidir, kadına göre şekil alır.
Neden sürekli gtünüzü dar taytlarla mnızı gösterirsiniz işte bu yüzden , kadınların anlamak istemediği bir şey var erkek kadının bu şekil gördümü azar azma diyemezsin bunu beklemek sizin enailiğiniz
Knki sonra kızların hepsi böyle asktan anlamaz diye yakarmayın
Aşktan anlamak çıplak gezmek değil kanki, bir erkeği gtüyle etkilemeye çalışmanın sonu gtün skilmesidir sonra ben yaralı bir kuşum yaralıyım diye dolaşır mal gibi kalırsın
Taytı giymek için ürtemişler kankim gtümüze bir yerimize sokalım diye değil hani gtümüzü sergilemek için giymiyoruz yani özelliklede bir erkek için giymediğimiz daha kesin net bilgi siz görmek istediğiniz yerden anlıyosunuz
Bebeğim taytı giyin tabi karşı değilim ama giydiğinizde kabaran mınızın farkında olun öyle resmini çekip sosyal ortamlara koyarsanız millete 31 malzemesi olur
İnsanoğlu genel olarak içgüdüleri ile yaşıyor, milyon yıl önce de böyleydi bugün de böyle.
Na alakası var benım beynım yerınde oramda değil
bu yaşlarda orada oluyor 25inden sonra asli yerine geri dönüyor
Erkeklerin pipisi beyinlerinden önce uyandığı için
😃o öyle mi oluyor
Sana hep öyle erkekler gelmiş o yüzden öyle düşünmen doğal
nedeni basit, beyin orada
Çünkü beyinleri oraları kadar bile değil
Orayı o yüzden kesiyorlar kafa dağa iyi çalissin diye
Kaıdnlar çok masum mk
Tek sorun kadınlardamı sence arkadaşım
Ben senin arkadaşın değilim bu 1 ikincisi ise iki cinste azgındır büyüyünce öğrenirsin bu da 2
Azgınlıkla her fırsatta beyninizin sadece orada çalışmasında dağlar kadar fark var sevgi ne bilmiyosunuz sonra kızlar suçlu oluyo
Glia hücrelerinde sorun var
Nokta atışı yapmak üçin
Ac millet ac ac
Sizinki nerde?
Neden kızların beyni orasında çalışır?
Ya bırak kanki bu ayakları
Sen bırak bu ayakları
Hala merak ediyorum
Meraklı melahat
Meraklı nebahat
Ppdeki sen misin
Testosteron