Kızlar sorum var?

Şimdi benim 6 aylık bi ilişkim var 7. aya giricez bütün arkadaşlarıyla konuştum hepsi hakkımda kötü şeyler diyor ama bir kanıt olmadığı için takmıyorum ilk aylarda hep böyle kavgalar ettik ailem çok baskıcı olduğu için 3 ay buluşamadık sonra annemler gidince bi yere mahalleye geldi oturduk 15 dk ondan sonra da buluşmalara başladık ve bu arada konser oldu kız arkadaşlarıyla sarmş dolaş fotoğrarları affettim ama daha fazla istemeye başladi buluşma ama ilk zamanlar demiştim ailem böyle buluşma zor olabilir o da bir şey olmaz dedi her buluşma şeyinde bana etmediği hakaretler kalmadı en son ayrıldık ve ayrıldığımız gün exim bana döndü bende onu unutmak için çıktım sonra aldattı dedi ama ayrılmıştık yaptığım hataydı kabul ediyorum evet ama affetti beni baş harfini dövme yaptırdım çocukla baş harfi aynı diye aklına onu da getirdi bende çıktığımız tarihi yaptırırım dedim. Priw hesaplarımı herşeyimi verdim o bana 1 tane hesap verdi daha biz çıkalı 1 ay olmuşken eximi özledim mesajlarını gördm kendimi yara bandı gibi hissettim sonra bana durmadan herşeyi yüzüme vurdu ben bunun hesaplarını şikayet etmiştim ban yemişti hesabı kapatılcağı bildirimi gelmişti benim yaptığımı da anladı neyse kavgasını yaptık bende özür dilemedm ezdirmdim kendimi arayı düzelttik ama napıcağımı bilmiyorum artık onla da olmuyor onsuz da olmuyor düzelmesi için napabilirim
Kızlar sorum var?