Eşimle çocuğumuz oldu gece ağlıyor o dedi bana kalk bak bir kere bende işim var yarın ise gitcem ben çocuk bakcaksam sen ne işe yariyon dedim 3 gündür odaya almıyor ne dicem napcam salonda koltuk hiç rahat değil
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hâlâ kendi rahatını düşünüyorsun eşimde senin gibi yapmıştı ben tepki göstermedim ama insan unutmuyor
Sizin giib kadınlari anlamıyom çocuk bakma ev iş yapma otur sadece oh ne güzel
Bakıyoruz yapıyoruz ama eşimiz de arada bir yardım etsin yanımızda olduğunu belli etsin istiyoruz
Tm etcem zaten vallaha yoksa koltukta yatamam çok kötü istediğim yemegide yapmıyor. Mecbur yardım etcem artik
Yardım ettiğini hisseder görürse zaten kadın sana da bebeğe de yeter
Bak sen çocuğuna yapıyorsunuz atıyorsunuz kadının başına bahaneye bak awq çalışıyorum işim var onu çocuğu yapmadan düşünecektin
Ne alaka sen salonda yattinmi benim arabam daha rahat salondan cidden ben ise gidiyorum parayı gene eşim çocuğum için kazanıp onlar harcıyor bir zahmet bakın çocuğa
Sen o zaman işletmecisin burs veriyorsun evinde ki karıya çocuğa aw
Ne alaka hanımefendi ben çalışıyorum tamam gece çocuğa baktım sabahta arabaya bindim. ise gidiyorum uykusuz kaza yaparım işde uykusuz nasıl dururum
Evlenmeyecen o zaman kardeşimin s ikinizin ucundan döl sallaması kolay tabi bunları düşünerek evleneceksin
Ya ne alaka kardeşim gece çocuk bakcaksam zaten evlilik saçma siz kafayı yemişsiniz Allah sizle. evlenenlere sabır versin
SİDLDLWİXKSSŞCKAŞZKXĞSX
Evliliğin saçma olduğu çocuğun olduğu zaman mı geldi aklına
Hayır başınıza kendiniz sarıyorsunuz elin kızını oğlanını sonra çocuk oluyor ah vah yapamam sıkıldım daraldım mal mısınız sizde evleniyorsunuz
Ya tamam sus ya size soranda kabahat
Dediğime pişman geliyorsunuz her türlü
Ya ne alaka ben yuva kurdum evlendim ozaman ise. Gitmiyim parasız pulsuz duralim
Sana parasız pulsuz dur diyen mü var göze alarak evlenecektin ben yapabilir miyim acaba kaldırabilir miyim benlik bir şey mi diye sorsaydın kendine evlendin diye yok öyle dünya çalışıyorum ayakları eşşek gibi de işine de karına da çocuğuna da zaman ayıracaksın yoksa siz aileden ibaret değilsiniz zaten
Eşek gibi bakacaksın yoksa sizin gibi. erkolara yemek yok madem ev işi yapamıyorsunu neden yaşıyorsunuz bide sus diyorsun işine gelmeid tabi srfsiz seni senin. Eşinde akıl yok tasmayla bağlıcak seni besige eşek gibi bakcan sizin hakkınızdan bu geliyor
@januss hanımefendi iyimisiniz öyle yetiştik param vardı evlendik benim ev iş yapmama. bakmaidki paran var mı dediler o kadar bende evlendim yani zaten erkek çalışır ev işi kadına ait çocuk bakmak biz aileyiz siz kıskançsiniz sadece herşeyi erkek yapsın kadın otursun yok öyle dünya
@Melisammm67 kes sesini sen ne sen bekar 13 yaşında birisin kesin nasıl akıl var sizde anlamiyom
Pesssss
@januss tm haklısınız yardım etcem eşime vallaha haklısıniz tamam
Git boşan awk yardım etmek istiyorsan karına
Ne alaka tm etcem dedim konuyu kapat
Böyle yola gelirsin defol git şimdi
Bu çocuğun en çok olmasını isteyen kişi kim? kadın tüm gün o bebeğe bakıyor ev işini falan bir arada yürütüyor sen 5 dakika bakamadın mı?
Gece uyuyyom. sabah ise gitcem uykusuz kalırsam araba kullanırken kaza yaparım oyuzden gece bakmam dedim odaya almıyor bıktım bu çekyattan artık darlaniyom
Biraz daha uyu aklın başına gelir :D
Varya ne kadar acımasız insanlarsiniz cidden bende insanim. sonucta madem çocuk bakamiyor gece yapmasayfi benle ben dedim herşeyi göze al alırım dedi
Kemdi kendine mi yaptı bu çocuğu? sadece kadına tüm sorumluluğu yüklemek ne kadar doğru sence ya bizi acımasızlıkla suçlayacağına bencilliğini ve yaptığın hareketleri gözden geçirsen tüm sorun çözülecek aslında, kimse 5 dk çocuk bakmakla ertesi gün kaza yapıp ölmüyor mesela
Tamam bakcam karımın çenesi yetmiyor bide sizle tartışamam nerden sordum ben bu soruyu
İşte 2 3 dakika insanın hayatında neleri değiştiriyormuş gördün mü? hem eşinin hem bizim dırdırımızı çektin hem de yattığın yere bak :D
Kötü bir şey söylemiyoruz eşine yardımcı ol diyoruz sadece
Haklısınız tamam haklısınız yapıcam ev işi bile yapcam
Sen ne biçim bir insansın o eşinin yerinde olsam sana bir yudum su bir tabak yemek vermem kadınsız bir hiçsiniz cidden
Asil siz nasıl insanlarsiniz
Ne alaka
Otelde kal
sacma konusmussun
İşe gidiyorum parayı kendime değil eşimle çocuğuma kazanıyorum sanki kendim icimmi gidiyorum işe
soyleyis tarzin sacma,
Nasıl söyledim