Güncellemeler
1 yıl
İxnor gym kayseride trol değilim lütfen yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
Ilık falan değilimmm !!
Ben 18 yaşındayım turnike montajlıyorum işe gym de montaj işi vardı sabahtan geldim onları yapıyodum orada ki kadın baya götüme elledi sıktı götümü kimse yoktu sadece ikimiz vardık üstüme geldi sarjlıyı çalıştırınca uzaklaştı bide bana bedava aylık üyelik verdi gel dedi
Ben napcamı bilemiyorum sevgilim şimdi günaydın yazmış ben anneme babamı anlatiyim sevgilime mi anlatayım kimr anlatıcam bunu? şu an ne yapmam lazım hiç bilmiyorum şikayet etsem gülerler mi bana? Polise mi gitcrm? Bişi olur mu? Ya nen napcam?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya bir erkeğe yapılınca bunu kadın yapınca insanın bir gülesi geloyor ama eğer rahatsizsan kadına seni şikayet ederim de uzak dursun
Bak senin bile gülesin geliyo dalga geçerler benle :/
Hayır be kimse dalga geçmez ben kadına gülüyorum sana değil
Bana gülecek herkes ya inanmazlarsa? Hem kameradan siler ki k saatkleri
burada bile ılık erkek demişler hemen :/
Knk güvenlik kamerası illaki vardır. Kanıtlarsın. Ayrıca şikayet etmek en doğal hakkın. Dalga geçme ya da seni geçiştirmeye çalılırlarsa onları da şikayet edersin.
Nereye edicem?
Dalga geçer hepsi benle bence
Ya insanlar dalga geçerse geçsin boş ver. Sen hakkını savun. Git karakola adam gibi anlat olanları
Baksana yorumlara herkes bana ılık diyo kadınla samimi olma falan polislerde aynı şeyi der bence
Ya derse desin sen niye kendi hakkından vazgiyorsun. boş ver insanları
Off bilmiyorum ya kimse bana yardımcı olmuyo bi tek sen şikayet et diyosun diğer herkes boş ver diyo , sence sevgilime söylemeli miyim?
Polise gidersen polis seni suçlu çıkarır. Soru trol gibi inanmadım pek
Değil abi değilll :/ nasıl beni suçlu çıkarır?
Kadın kaç yaşındaydı
40 45 bilmem büyük baya
Kadon yeni heyecanlar arıyo. Benden uzak dur de sana yakınlaşırsa. Sevgilim var de
Sevgilime söyliyliyim mi sence olanları?
Sevgiline söyle bence de sorun olmasın sonra
Arada kaldım çok ya kadınla gidip kavga da ederde sıkıntı olur onu öyle çingen kavgalarına karıştırmak istemiyorum bide eevgilim küçük bişey kadınsa sporcu döver onu
O zaman söyleme. Kadın sana yaklaşırsa sevgilin olduğunu söyle senden uzaklaşır zaten
Söyledim abi bu sabah hiç dinlemedi sıktı götümü
Aboooo
Samimi olma bu kadınla
Yeter
Ben mi oldum kadın geldi yağtı
Anlıyorum seni kadına karşı samimi olma anlar istemediğini
Sadece bu kadar dimi? Şikayet etsem de olmaz
Bilmiyorum
Sapık belliki uzak dur yeter
Kendini koruyamadın mı
Çalışıyodum abi birden geldi elledi
Olabilir ne var niye rahatsız oldun
Ne demek olabilir ya taciz etti beni sevgilim var
Olsun bisey olmaz ondan ellemis sadece
😓 şikayet etmiyim mi
Abartma erkeksin sen ne olacak ellediyse
😓
Abartma
Abi sevgilime söyliyim mi sence?
Söyle tabi bilsin bisey saklama
Günün ilk trollemesi kutlu olsun
Dkdkzkkzkzkkxkzkkzk
@gokhan_yaz_bana trol değilim komik mi gülüyosun böyle bir şeye gym adı veriyorum adres vereyim hatta buradaysanız kayseri yani beraber gidelim lütfen yardım edin bana abi
Ya sen ne kadar ılık bir erkeksin ya
Dkdkxkxzkkzkzkz
@gokhan_yaz_bana ılık mı? Al işte sizin yüzünüzden konuşamıyorum dalga geçer her kes benimle:/
Trollerde bugün
Abi ixnor gym kayserideyim ben ne trolü lütfen yardım et bana