Boşanma aşamasında olan biri nasıl davranmalı?

Merhaba lütfen düzgün okuyun. Boşanma aşamasındayım eşimden ayrıyım ailemle yaşıyorum sosyal medya hesabımda tanıdığım bir kaç kişi var evden pek çıkmıyorum işim kendimi verdim boşanma konusunda kararlıyım bu arada sorum şu yaklaşık 1 ay önce sosyal medya üzerinden bir kişi yazdı hayvanları çok seviyorum o da veterinermiş isteğini kabul ettim bu yüzden hayvanlardan konuştuk sürekli bana dün bir ilişki isteyip istemediğimi sordu ( önüme gelene ben evliyim boşanıyorum demiyorum niye diyim yani saçma olur ) bende bir ilişki istemediğimi söyledim nedenini sordu biri girdi hayatıma kötü şeyler yaşandı kendimi hazır hissetmiyorum zaten istemek bile yanış dedim oda herkes aynı değildir tarzı konuştu bende sözümün arkasında durdum benden hoşlandığını ve tanımak istediğini söyledi

Birine durduk yerde ben evliyim demek saçma böyle olunca gün boyu bunu düşündüm kötü hissetim kendimi şimdi evliyim ya ben boşanıyorum nasıl denir ki konuşmamız seviyeliydi böyle bir şey beklemiyordum son konuşmam dün bu şekilde oldu onu kandırmış gibi hissetim ama bunu nasıl diyeceğimide bilemedim napmam gerek nasıl denir bu? Normalde konuşmayı direk sonlandırırdım ama o gece bi rüya gördüm rüyamda o vardı bir deniz kabuğu veriyordu bana sanki bi işaret gibi hissetim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ben ne kadar boşanma aşamasında olsamda bunu aldatma olarak görürüm eşim bunu yapar rahatca ama ben öyle biri değilim çok suçluyorum kendimi

Boşanma aşamasında olan biri nasıl davranmalı?