Acilll yardımmmmmmm?

Sevgilim sürekli olarak yaşadığımız her kötü olayda beni suçluyor. Bana sen şizofrensin kendi kendine tartışıyorsun diyor. Ona başta böyle olmadığımı beni bu hale onun getirdiğini söylesem de dinlemiyor kapat tartışmak istemiyorum diyor. Çıldıracağım artık bu çocuğun acilen beni kaybetmekten korkması lazım yaptığı şeylerin sonucunda ondan uzaklaşıp soğuduğumu anlaması lazım. Benim acilen eski ben olmam ve onun hayranlıkla baktığı kişi olmam lazım hatta ve hatta eski benden daha iyi olmam lazım. Eskiden acımasız burnunun dikine giden her şeye evet demeyen ve keskin sınırları olan biriydim ki bir çok erkeği bana çeken de zaten bu soğuk ve mesafeli duruşumdu. Ona mesafe koyamıyprum sık sık arıyorum mesaj atıyorum yani özetle asssssla birine bağlanmam ciddi ilişki yapmam diyen ben şimdi çocuğu kaybetmemek için susan pısırık özgüveni düşmüş o aurasını kaybetmiş yepyeni ama maalesef ezik (önceki benin tabiriyle ) kişi oldum. Bana yardım edin ve o glow up denilen şeyi gerçekleştireyim. Acilen eski haline dönmem lazım çünkü ne ben ne de hiçbir kadın bu hale gelmemeli...
Acilll yardımmmmmmm?