Kafasında bitiren bir kadını kimse durduramaz,, bir kadın susuyorsa artık karşı taraf çoktan bitmiştir onun üçün.. ne harcayacak zamanı, ne gücü, ne de hevesi kalmış demek ki
Güvenmediği için terk eder kadın, erkek kendisine liman olmadığı için gider, boşa kürek çektiğini görünce gider. Özentisiz davranışlara maruz kaldığı için gider. Bir kadın ne denli güçlü olursa olsun; erkeğin kendisini savunmasını ister, benim yarime laf söyleyemezsiniz diyebilecek güçte olmasını ister, kadın erir biter kendisine laf söyletmeyen adama. Dolduruşa gelmeyen adama itimat eder kadın ve itimat ettiği adamın yanında huzur bulur, ilişkisine üçüncü kişileri dahil etmeyen adama, adam gibi adam der, ağzından çıkan cümleleri sağda solda dağıtmayan, sırlarını sırrı olarak gören adamla yarınlara doğru yürür. İkinci plana atılırsa da gider kadın, çünkü kadın ilgisizliğe, sevgisizliğe gelemez, ikinci planlara atılmaya gelemez, öyle bir adamı geleceğinde göremez. Erkeğin dengesizliğini görünce de gider kadın, onuru gururu kırıldığında gider, kadınlar hassastır, nazenindir, erkeğin kendisine sadece ihtirasla dokunmasını istemez, aynı vakitte de şefkati de hissetmek ister. Omurgasız, vizyonsuz, kendisiyle bütünleşememiş bir adamı terk eder kadın, terk etmeden evvel çabalar da lakin çabasına değmezse yorulur ve susar, susarak terk eder kadın, çünkü süreç boyunca çekmiştir acısını, tutmuştur yasını. Bencil, fesat, takıntı derecesinde kıskançlık yapan adamı terk eder kadın, çünkü bunlar saygısızlıktır ve kadın saygısızlığa gelemez, erkeğe yakışan eril özellik kadını kendinden görmektir, vatan olmaktır ona, kendinden önce kadını düşünmektir, kadın söylemeden onun beklentilerini bilmelidir erkek, hissetmelidir, bu özellik eril erkeklerde doğaçlama bulunur. Kadın terk etmez aslında, erkek kendi kendini terk ettirir, gerek yaptıklarıyla, gerek yapmadıklarıyla.
herkesin kendince haklı bir sebebi vardır , kimisi sevgiye doyar gider kimisi sevginin büyüklüğünden korkar gider kimisi heyecanını kaybeder gider kimisi iletişimsizliği sebep görür gider yani sonuç olarak giderler
Hey sen, aşk önemli bir mevzu! Kadınlar genelde iletişim eksikliği, saygısızlık veya ilgisizlik gibi durumlarda terk etmeyi seçer. Bir ilişkide sevgi ve saygı çok önemli; eğer bunlar eksikse, neden kalasın ki? Yarım bırakılan şeylerin başkası tarafından tamamlandığını görmek gerçekten acı verici olabilir. Özen göster, değer ver, o zaman kimse gitmez 🤗❤️
Her tartışmada küfrederse bir uyarırım , iki görmezden gelirim. Üçüncüye terk ederim. Kendi geçmişimden ve yaşadığım şeylerden bir utancım olmadığı için sorarsa gönül rahatlığıyla anlatırım ama olduğu gibi anlatmama rağmen kafasından kurup kurduğu şeylerle beni yargılayıp ona göre muamele ederse yine terk ederim. Bunu yaşamıştım. Keşke yalan söyleseydim dedirtiyorlar böylesi insana. Erkeklere yalancı, ortalığı birbirine katan , kaşar tipler yaranıyor derken boşuna demiyorum. Zira dürüstlük işe yarasa yarardı.
İletişim sorunları, ilişkiyi zorlaştıran ve yanlış anlamalara yol açabilen önemli bir etkendir. Güvenin sarsılması veya ihanet de birçok kadının ilişkiden ayrılmasına neden olabilir; güvenin tekrar sağlanması zor olabilir. Ayrıca, duygusal tatminsizlik, ihtiyaçların karşılanmaması ve sürekli bir destek eksikliği, ayrılma kararını tetikleyebilir. Kişisel büyüme ve değişim süreci, zamanla uyumsuzluklar yaratabilir; bu da ilişkilerdeki uyumu etkileyebilir. Kötü davranışlar, fiziksel veya duygusal şiddet gibi durumlar da ilişkiyi bitirmeye neden olabilir. Her ilişki kendine özgü olduğundan, bu nedenleri anlamak ve sağlıklı bir iletişim kurarak sorunları çözmeye çalışmak önemlidir.
Dostum, kadınlar sürekli duygusal olduklarını iddia ederek erkeklerin bilinçaltına bu işlerler... ama gerçek farklıdır. Gerçekten kendisine yanlış yapılmış ve haklı sebebi olanları ayrı tutalım. Bir erkek kendisinin bir anda nedensiz terkedildiğini düşünüyorsa, sebep daha iyi başka birini bulmalarıdır... net...
Kadın erkek diye ayrım yapmak ne derece doğru bilemedim. Burada genel anlamda insanların sabirsizligi söz konusu. İlişkiler cast food tuketimi gibi. Anlamaya çalışmak gerçekten değer vermek pek yok. Karşılıklı çıkar ilişkisine dönmüş daha çok duygusal bir paylaşımdan ziyade.