Çalışıyorum, annemin bir köylüsü geldi. Adam beni beğenmiş oğluna. Bir kolye almış bana vermesi için. Her seferinde kapıda bir hediye var. Aileler tanışık. Her gün biri geliyor beni görmeye. 1 haftaya istemeye geldiler. Peşinden 3 kere. Onlardan birkaç ay sonra dikiş yapabiliyorum diye bir başka aile istediler beni.
O kadar hikaye var ki ilk aklıma gelen kadının biri bir düğünde beni görmüş çok beğenmiş ailemi arayıp kapıları aşındırmıştı.. İki torununu da getirmişti hangisini beğenirsem onunla evlenicem.. Resmen seç beğen al o piti piti durumu gibi bir şeye maruz kalmıştım.. İşin garip yani torunlar da buna razıydı.. Allah aşkına beni bu tiplerle muhattap etmeyin diye kenara çektim bizimkileri ve kalk teyze evine git sen de dedim..😃
Kadının teki beni kesip yalnız yakaladığı anda yanıma gelip eviniz nerde akşam çay içmeye gelelim demişti😂 Eve giderken takip eder diye panik olmuştum😂
Merhaba, Yakın zamanda yok. Eskiden vardı, uzaktan akraba misafirliğe gelmişti, bizde evlenecek kız var sizde de evlenilcek oğlan demişlerdi ama borcum borçlarım vardı! 😅
Eskiden kendi kendime uzaktan severdim evlenecek imkan yok diye 😅ulan şimdi imkan var kısmet yok ama bugün anamgil geldi köyden diycecem görücü bakın uygun birini bulursanız görüşelim diye 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Çoktan bitti 😅birikim var araba motor var ama içimden hiçbir şey gelmiyor ot gibi yaşıyorum aşksız boşlukta gibiyim 😅
Kız o benim de başıma geldi biliyo musun, annemin arkadaşının oğluydu Allah'tan olmadı ama, bide kadın diyodu ki bizim evde kalırlar ebeveyn banyosu var, eşim odalara dalmaz diyodu, annem yok dedi tabiki sonra arayıp o dediğimi unut sen soylemedim say falan dedi de boş yani.