Ayşegül Aldinç'in gençliğine baktım taş gibi. Çoğu terazi kadını hep böyle güzel ve çekici oluyor anlamadım gitti. Kadın 65 yaşında şu an halen çok iyi yaşına göre. Bu kadın 75 de olsa evlenilir ama terazi kadınlarını elde tutmak çok zor.

Ayşegül Aldinç'in gençliğine baktım taş gibi. Çoğu terazi kadını hep böyle güzel ve çekici oluyor anlamadım gitti. Kadın 65 yaşında şu an halen çok iyi yaşına göre. Bu kadın 75 de olsa evlenilir ama terazi kadınlarını elde tutmak çok zor.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İnsanın dış görünümüne etki eden burç yükselen burcudur der, astrologlar. Mesela benim burcum yengeç ama uymuyorum. Yükselenim terazi , uyuyorum.
o astrologlar işten anlamıyor. yükselen etki ediyorsa güneş de etki ediyor. temel hatları güneş belirliyor.
ayrıca venüs de etki ediyor. venüs burcu terazi ve boğa olanlar taş ötesi olurlar. hele ki bir de venüs 1. evdeyse off
Venüs astrolojide aşkı temsil ediyor. Yani insanın aşk hayatıyla ilgili. Güneş burcu kişiliği , karakteri temsil eder.
tamam , venüsü boğa ve terazi olanlar tesadüfen güzel çıkmışlar öyleyse.
Burçların yönetici gezegeni var. Terazi ve boğanınki Venüs. Venüs mitolojide de zaten aşk ve güzellik tanrıçasını ifade eder. Ondan dolayı Ayşegül Hanım’ın da güzel olması normal.
benim dediğimle senin yazdıgının alakası yok. tipikal yengeç manipülasyonu uyguladın son yazdıgınla. venüs burcu boğa, terazi ve balık olan kadınlar da burçtan bağımsız güzel olabiliyorlar. yani sandıgın gibi bir tek yükselene bağlı değil bu olay. Venüs burcu da önemli. yoksa her terazi taş gibi olurdu.
Araştırırsan manipülasyon değil, gerçek olduğunu görürsün de işte araştırırsan yani. Ha biraz da mitoloji bilmen lazım. O zaman seninle bu konularda daha iyi beyin fırtınası yapabiliriz.
Evet terazi samimi bir arkadaşım var güzel ve zeki bir kız
tarkan falan da terazi. bunların yüz hatları çok çekici.
Aynen güzelız bak sen anladın
ayşegül aldinç'e benziyosan evlenelim : )
Gülsen bubıke benzıyorum
o yay burcu. kaç ekim terazisin sen?
8 Ekim
Biz aşk kadınıyız cekıcı guzelız doğru
ama çok flörtözsünüz. elde tutmak zor sizi. sıkılıyonuz çabuk
Evet çok çabuk sıkılıyoruz flörtü seviyoruz ama aşık olduğumuz zaman ondan başkasını görmeyız
bana aşık olsan keşke. sana dünyaları verirdim
Benim şahıbım var
Kaç terazı tanıdın
Ve neden terazı
İnsanı canlandırıyor demı terazıler
evet çok hoşsunuz. 2 kişi tanıdım ama olmadı. çok sevmiştim birini.
Hayrılısı
ve evet insanı canlandırıyorlar. çok tatlı oluyonuz. nişanlı mısın sen? eğer olmayacak gibiyse ben talibim sana.
gizli olmasaydın keşke
seni merak ettim gülşen bubikoğluna nası benziyosun acabaa
bu terazi kadınlarının bi huyu var , sizin üstünüze düşünce iplemiyosunuz :D çok zorsunuz çook. tavlayamıyorum sizi