Kizlar kocami başla bir kadinla bastim arkadaşlar napmaliyim?

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım kocam 38 yaşinda eşimle ev arkadaşı olabilmek için sahte evlilik yaptı kağıt üzeri yani herkesin yanında karı koca gibiyiz ama evde 2 arkadaş gibiyiz bu sözleşme sadece kocamla aramda olan bir sözleşme kimse sahte evlilik yaptığımızı bilmiyor ailem bunu öğrenirlerse beni öldürürler ailem çok dindar biri o yüzden kimseye anlatamıyorum şimdi ben bu sahte olan kocama aşığım ama ona söylemedim bilmiyor arkadaş gibi takılıyoruz evde ayrı odalarda yatıyoruz geçen gün işten geç gelmiştim kapıyı anahtarlarımla açtım girdim bi baktım evde karidor da kadın kıyafeti var sonra ben kocamin odasına gittim kapıyı açtığım gibi şoka girdim bi kadınla beraber onu yatakta bastım çıkanlarda bende hemen özür diledim kapıyı kapatim sonra odama geçtim o hemen giyindi kızda giyinip gitti sonra yanıma geldi hani eve gelicektim dedi sonra ona dedimki doğru isten geç geldim gecenin köründe işimi erken bitirdim dedim sonra ondan özür diledim böyle kapıyı açtım diye onu rahatsiz ettim yine ona suratimi astım onun yüzüne bakmıyorum artık hala şaşkin üzüldüm oda benden özür diledi kızı eve getirdi diye bende ona dedimki bir daha kimseyi eve sokma dedim ya ailemden biri görse dedim oda tmntekrar yapmam dedi sonra gitti arkadaşlar çok kırıldim çok üzüldüm depresyona girdim aşk olduğum kişiyi başka kadınla yatakta çıplak bastım arkadaşlar bana akıl verın napmaliyim ona nasıl davranmaliyim

Kizlar kocami başla bir kadinla bastim arkadaşlar napmaliyim?