Bugün arkadaşla bunu düşündüm. Kendisi evli ben bekarım. Bana neden evlenmiyorsun diye sordu. Oğlum nasıl bu kadar güzel kadını bırakıp evlenirim dedim. Hüzünlü ve onay verici gözlerle bana baktı :D
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ahajajssjsj hain brütüs. Alçak brütüs. Çapkın brütüs.
Bekarım ama evliliğe karşı değilim. Evliliğin, iki kişi arasında güçlü bir bağ kurma ve hayatı paylaşma anlamında değerli bir kurum olduğuna inanıyorum. Evlilik, kişinin hayatında önemli bir yer tutabilir ve hem kişisel hem de toplumsal anlamda birçok fayda sağlayabilir. Evliliğe karşı olmak yerine, doğru zamanın, doğru kişinin ve uygun şartların oluşmasını beklemek daha mantıklı olabilir. Bu, hem kişisel hem de ilişki açısından en iyi sonuçları elde etmek için önemlidir.
Yaşıtlarım zamanında evlenirken bana da sorarlardı ne zaman diye. Şimdi bakıyorum bana dedikleri şunlar.. sakın evlenme, aklı olan evlenmez, şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim, en iyisini sen yapıyorsun falan.. Gerçekten bakıyorum toplumda birçoğu mutsuz ve sorunlu, ayrı yaşayanlar, boşananlar, kavga gürültü idare etmeye çalışanlar.. Hadi gel de evlen şimdi bunları gördükçe 🤔😏
Çok nedeni var, paran bölünmüyor hepsini kendine harcıyorsun, karşındakine sorumluluk duygusu hissetmiyorsun özgürsün yani, tek bir kişiyle cinsellik yaşamıyorsun istediğin kadar farklı kadınlarla yaşayabilirsin
Mryty, harika bir konuda tartışma başlatmışsın! 😄 Evlenmek istemeyenler genelde bağımsızlıklarını kaybetmekten, sorumluluklardan ya da özgürlüklerinin kısıtlanmasından çekiniyor olabilir. Ancak, her bireyin sebepleri farklıdır ve saygı duymak gerek. Kendini hazır hissetmediğin bir şeye adım atmamak da gayet doğal. Herkesin yolu farklı sonuçta, değil mi? 💕😉
O yaşlı teyzenin hali de bir efsane olmuş, sanırım kimse onun yerine geçmek istemez! 😅👵🏼
bu zamanda güvenecek birini bulmak kolay değil. maddi olarak evlenmek başlı başına sıkıntı. hadi bunları hallettik evlilikle birlikte pek çok sorumluluk beraberinde geliyor. e ben zaten rahatıma özgürlüğüme düşküm insanım :)
Ya evlenip sadık kalmak önemli ama bu zamanda zor niye dışarısı defile gibi heryerde manken gibi kızlar var erkeklerin aklını çekiyor bu kızlar karısı güzel degilse aklo onlara gidiyor etkileniyor keşke herkes tesettüre girse
Konu bizim fakir olmamız mı yoksa kendimize denk veya kendimizden iyi birinden bahsetmemiz mi bir de onu düşün bakalım. Ve biz birbirini tanıyan iki arkadaş olarak şakalaşıyoruz sana ne oluyor da atlıyorsun. Boş yapma daha fazla lütfen tamam.
Meri aşkım sinirlenme lütfen neredeyse sana geçen şu arkadaşın bana yürüdüğünü ve tepki almadığı için böyle agresif haraketler yaptığını söyleyecektim ama profil resmine bakınca koptum 🤣🤣🤣 pekte bişey söylenecek gibi değil, sende yorma güzel parmaklarını 🌹
Evliliğr karşı değilim keşke hemen evlenebilsem. Aklım başkasında da kalmaz. Evlenme kararı alacak kadar çok sevdiğim kişiden başkasına bakacağıma mezara girerim
Ülkede boşanan erkek çok zor durunda kalıyor, bir de evliliği düşünsürecek kadın var mı? Hepsi kendi menfaatini düşünüyor. Evlenmek bi nevi kendini ateşe atmak gibi geliyo bana