Benim için önemli yardımcı olun?

Uzun ilişkim var her zaman sorunluydu aramız çünkü o hiç bir zaman normal bir hayata sahip olamayan sorunlu bir tipti. Mücadele ettim hayatı tehlikedeydi emek gösterdim çabaladım oda beni sevdi sahiplendi ama ister istemez toksik bir ilişki bu. Neyse gel zaman git zaman çok hatasını affettim hayatının zorluklarına verdim. Güncel soruna geliyorum bir kaç haftadır halleri değişken oldu ne istediğini bilmez gibi bir kavga çıkarıyor ardından gelip özür diliyor. Ayrılıyor sonra yüzlerce arıyor barışmak istiyor. Barışınca da hemen eski haline dönüyor. Örnek; Dün erken uyumak istediğini söyledi hatta direk bana sordu uyuyayım mı aşkım? Diye. Bende bana neden soruyorsun ki dedim? Sonra tamam ben interneti kapatayım bitmesin pahalı dedi. Kapatma dedin tamam dedi uyudu. Ben uyuyamadım sabaha kadar ve gece ona bir iki mesaj atmıştım sabah uyandığı zaman aynen yazdı..
Sonra aradım saniyelik konuştuk kapattım. Sonra beni görüntülü aradı dedi ki ne oldu mesaj atmışsın bana? Bende ne saçmalıyorsun dedim, tamam bişey yok dedi suratıma kapattı. Aradım bir kaç kez meşgule attı hepsini en son kendisi saniyelik bir ama yaptı ve sadece yüzünün yarısı ve omzu gözüküyordu dedi ki neden görüntüyü açmıyorsun? Bende sabah dedim sonra telefona bildirim geldi şarjı az diye. Sonra telefon kapandı komple ve kaç saat oldu hala kapalı…. ?
Benim için önemli yardımcı olun?