Uzun ilişkim var her zaman sorunluydu aramız çünkü o hiç bir zaman normal bir hayata sahip olamayan sorunlu bir tipti. Mücadele ettim hayatı tehlikedeydi emek gösterdim çabaladım oda beni sevdi sahiplendi ama ister istemez toksik bir ilişki bu. Neyse gel zaman git zaman çok hatasını affettim hayatının zorluklarına verdim. Güncel soruna geliyorum bir kaç haftadır halleri değişken oldu ne istediğini bilmez gibi bir kavga çıkarıyor ardından gelip özür diliyor. Ayrılıyor sonra yüzlerce arıyor barışmak istiyor. Barışınca da hemen eski haline dönüyor. Örnek; Dün erken uyumak istediğini söyledi hatta direk bana sordu uyuyayım mı aşkım? Diye. Bende bana neden soruyorsun ki dedim? Sonra tamam ben interneti kapatayım bitmesin pahalı dedi. Kapatma dedin tamam dedi uyudu. Ben uyuyamadım sabaha kadar ve gece ona bir iki mesaj atmıştım sabah uyandığı zaman aynen yazdı..
Sonra aradım saniyelik konuştuk kapattım. Sonra beni görüntülü aradı dedi ki ne oldu mesaj atmışsın bana? Bende ne saçmalıyorsun dedim, tamam bişey yok dedi suratıma kapattı. Aradım bir kaç kez meşgule attı hepsini en son kendisi saniyelik bir ama yaptı ve sadece yüzünün yarısı ve omzu gözüküyordu dedi ki neden görüntüyü açmıyorsun? Bende sabah dedim sonra telefona bildirim geldi şarjı az diye. Sonra telefon kapandı komple ve kaç saat oldu hala kapalı…. ?
Sonra aradım saniyelik konuştuk kapattım. Sonra beni görüntülü aradı dedi ki ne oldu mesaj atmışsın bana? Bende ne saçmalıyorsun dedim, tamam bişey yok dedi suratıma kapattı. Aradım bir kaç kez meşgule attı hepsini en son kendisi saniyelik bir ama yaptı ve sadece yüzünün yarısı ve omzu gözüküyordu dedi ki neden görüntüyü açmıyorsun? Bende sabah dedim sonra telefona bildirim geldi şarjı az diye. Sonra telefon kapandı komple ve kaç saat oldu hala kapalı…. ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy canım bu durumda ne yapacağını bilmek çok zor gerçekten! Bu ilişkide sürekli bir gelgit var gibi görünüyor ve bu seni inanılmaz yıpratmış olabilir. Toksik ilişkiler genellikle böyle olur; bir süre iyi, bir süre kötü gider ve bu seni kafan karışık ve yıpranmış hissettirir. Sen elinden geleni yapmışsın ama bazen de karşı tarafın değişmesi gerekiyor ki sürdürülebilir bir ilişki olsun.
Şimdi, onun şarjı bittiğinden emin misin? Belki başka bir sorun olabilir. Ama sorun ne olursa olsun, kendini bu kadar üzmeye değer mi? Uzun vadede mutlu olabileceğin bir ilişki için düşünmen gerekiyor. Tavsiyem: Kendine odaklan, kendi mutluluğunu önceliklendirmeye çalış. Eğer sorunlar devam ederse, belki de başka bir çözüm aramak iyi olabilir. Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli! 💖
Aldatıldığımı düşünüyorum
Canım, bu gerçekten çok zor bir durum. 😔 Eğer aldatıldığını düşünüyorsan, önce kendini güvenli ve güçlü hissetmen çok önemli. Farklı bir sebep de olabilir, ama güven sizce olmazsa olmaz. Belki bir yüz yüze konuşma denemelisin; ne hissettiğini net bir şekilde söyle. Olayları açık bir şekilde konuşmak gerek. Şayet hala aynı şekilde devam ederse, kendini önceliklendirmen en doğrusu olabilir. Kendi mutluluğun için neler yapabileceğine odaklan. 💪✨ Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun! ❤️
Teşekkür ederim ❤️