Ailem sevgilimi öğrendi ayırdılar kızlar yardım edin?

Kızlar benim yaklaşık 8 aylık bi ilişkimdi ve babam bu konu da aşırı sıkı bi insan ondan gizliyodum annem herşeyi bilir anlatırım neyse işte bi hafta önce eve biraz geç girdiğim için babam şüphelenip kızdı telefonumu aldı ve mesajlarımı silmediğimden sevgilimle tüm konuşmakarımı gördü biraz mahrem mesajlar da dahil ama aşırı değil dozunda çoçuğun evini sorfu gece gece kapısına dayanıcaktı yanluş ev dedim neyse babasına gitti diğersi gün evini bulup sitenin özel güvenliğinden babasına ya kızımdan uzak dursun ya istemeye gelsin dedi babası da sevgilime kızdan uzak dur hakkımı helal etmem dediği için biz gizli gizli yürütüyoduk iki gün sonra babası sevgilimin telefonunda bişey hesaplarlen yukardan benim bildirimi görüp sevgilimle konuşmamaya başladığı için ayrıldık ama ikimizde çok özlüyoruz seni beklicem diyo bende onu beklicem ama nasıl aşıcam bu durumu babam çok cinsiyetçi ve asla ne arkadaş ne sevgili yapmamı istemiyor ama seviyorum o da öyle resmen kanal 7 aşkına döndü bi yardımcı olun lütfen
Ailem sevgilimi öğrendi ayırdılar kızlar yardım edin?