El kızartmaca, su savaşı ebelemec ve körebe oynamak Kırlarda piknik, birbirimize koşmak etrafımda döndürmek Rengarenk çiçekler toplamak papatyalardan taç yapmak Sinema, luna park ve boğaz turuna gitmek Sahilde balık ekmek ve el ele yürümek Kız Kulesi'ne karşı kayalıklarda semaverde çay içmek Ona şarkı şiir okumak, güzel slow bir müzikte dans etmek Birlikte PC oyun oynamak, motosiklet ile gezmek tura çıkmak Tatlı tatlı kavga etmek bile istiyorum Parka gidip salincakta sallamak ve tahterevalli Salıncağı kendi ellerim ile kurmak isterim halatla Çocuklar ile birlikte oyun oynamak istop yakar top Birlikte ip atlamak, deliler gibi bağırmak çağırmak hatta Ona kendi ellerim ile kahvaltı hazırlamak Birlikte yemek hazırlamak sofra kurmak ve toplamak...
Birlikte bir dünya oluşturmak istiyorum, ıssız adaya düşmüştür gibi olabilir. Bizim dünyamız olsun, bize ait olsun, her şey bizim istediğimiz gibi olsun sadece biz olalım!
İleride eşimle en çok, basit ama değerli anılar biriktirmek isterdim. Yeni yerler keşfetmek, beraber gülüp eğlenmek, kahve eşliğinde derin sohbetlere dalmak. Yan yana oturup, sessizliği paylaşarak bile huzur bulmak. Hayatın her anını birlikte dolu dolu yaşayıp, her gün birbirimizi biraz daha keşfetmek. Büyük planlar yerine, bu küçük ama anlamlı anlarla bir ömür inşa etmek isterdim.
Birde kışın tam yılbaşı tatilinde dağ başında şömineli bir evde baş başa tatil yapmak. İnternet yok. Telefon çekmiyor. Sadece ikimiz varız. Ama eş değil bunun için nişanlıyı isterim. Ya da yeni evli olsun birkaç aylık. Jsjsdjdndn
hayallerimi yaşayamadan bosancam Allah iyilerle karşılaştırsın sizi. ne bekarlik sultanlıktır nede evlilik habshane. iyi insana denk gelinmiydi bu hayatı sana cennete çevirir neyse içim dolu çok yazım agsjd
Eşim olursa ilk olarak hayranı olduğum alpacino nun oynadığı scarface in çekildiği miami nin ocean drive sokağını onun ile beraber görmek isterim benim için çok anlamlı ve bunu değer verdiğim biri ile yapmak çok güzel olur ve her windows un arka planı olan bahamalar tarzı tropikal bir yere gitmekte olabilir
İleride evlendiğimde herkesten uzakta bir hayatım olsun istiyorum. Böyle küçük bir sahil kasabası falan olur o tarz bir yerde sessiz sakin bir hayat🥹☺️
Ondan sonra aşka da sevgiye de kalbimi kapatmış gibiyim, ne kimseyi beğeniyorum ne katlanabiliyorum, ne sevgim var ne beğenim, erkekler bacım gibi geliyor artık anladın micmdkd
Bilmiyorum cok mu yalnizim ama dogru kisiyi hayatima alinca ne yapsam mutlu olucakmis gibi hissediyorum. Hatta onunla hicbir sey yapmamak bile guzel geliyo kulaga
Büyükler eskiden sevmeden de evlendiği için aşk evliliği olmadığı için belki kötü anıları olduğu için böyle düşünüyor olabilirler, siz yinede kendi hayatınıza bakın :)
Çok güzel bence, iyi yapmışsın bazen umduğumuz şeyleri bulamayabiliyoruz, birşeyi beklerken belkide o çok sevdiğimiz hayallerin zamanını kaçırabiliyoruz, tebrik ettim seni.
Bencede ya, öyle olur herhalde ama önemli olan doğru erkeği bulmak tabiki, bazıları ev kuşu oluyor çünkü masraf olmasın da ne olursa olsun kafası, Allah uzak etsin öylesinden mdmd
O kadar haklısın ki, hayali sen kuruyorsun eller yaşıyor, zamanı sen heba ediyosun elin kızı iki gün içinde elde ediyor, bu erkekler kadir kıymet bilmez bacım