Kocam polis. Beni aldattı ve peşini bırakmam boşanamazsın diyor. Böyle insanla nasıl başa çıkıcam (detayı rica ediyorum okyn)?

Kocam tarafından aldatildiğimi öğrendim. Kendisi polis özel harekatçı. Kendisinden 4 çocuğum var. 3 tanesi üçüz 5 yaşında oğlan. Ana okula gönderiyorum. 1 tanesi de daha 4 aylık kız çocuğu.
Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm. Memurluk hakkımı kullandım ama hemşire olmak istedim okudum atandım. Çok küçük yaşta 17 yaşlarında eşim olacak adamla tanıştım. Sıcak yuva hasretiyle büyüdüm hep bir yuvam olsun çocuklarım olsun mutlu olayım istedim. 18 yaşında onunla evlendim.
2 gün oldu hayatın da uzun zamandır kim bilir belki ikimizi beraber idare ediyordu bilemiyorum bir kadın var. Yazışmalarını gördüm. Beraber bile olmuşlar. Ses görsel mesajlar hala gözümün önünde kulaklarımda ondan soğudum. Sığınacak bir ailem olmadığı için ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum. Ailesi bir şey olmaz çocukların için sus diyor babası olacak herif erkek adam ne yapayım dedi kulağını çekip iki laf edeceği yerde.
Çok yorgunum çok sinirliyim. Ne kendimi çocuklarıma ne işime ne kendime verebiliyorum. Evin içinde onu kovuyorum istemiyorum surat asıyorum utanmadan neden böyle yapıyorsun diyor.
Bu iki gündür çok kötüyüm. Kendimi ve çocuklarımı gözüm görmüyor aklıma kötü şeyler geldi yemin ederim.
Tek suçum sevmek miydi? Bende bilmiyor muyum başka adamlarla yatıp kalkmayı gönlüm kayamaz mıydı iş yerinde orada burada birine. Ben sadece bir yuvam olsun istedim gözüm çocuklarımı ve kocamı gördü. Ben bunları haketmedim. Boşanmak istiyorum ayrı eve çocuklarımı da alip gitmek ben sizi bulurum gidemezsin yok bilmem ne bana parmak sallıyor yalandan özür diliyor çok çirkinleşti gözümde.
Ben ne yapacam
Güncellemeler
1 yıl
Ya kimse detayda yazdıklarımı okumamış hemen ayrıl bilmem ne demiş ben meraklı mıyım kalmaya sanki 😥
Kocam polis. Beni aldattı ve peşini bırakmam boşanamazsın diyor. Böyle insanla nasıl başa çıkıcam (detayı rica ediyorum okyn)?