Selam KS ahalisi! Size de sevgi ve aşk olmadan geçen günler, aylar, yıllar boşa geçiyormuş gibi geliyor mu? Bu konuda neler söylersiniz?

Selam KS ahalisi! Size de sevgi ve aşk olmadan geçen günler, aylar, yıllar boşa geçiyormuş gibi geliyor mu? Bu konuda neler söylersiniz?

Hayır, aşk hoş ama gerisi boş değil. Aşk, bir ilişki için temel bir duygu ve güçlü bir bağ oluştursa da, sağlıklı ve başarılı bir ilişki için başka unsurlara da ihtiyaç vardır. İletişim, güven, anlayış ve ortak değerler, aşkın sürdürülebilir olmasını sağlar. Sadece romantik duygulara dayanarak bir ilişkiyi devam ettirmek genellikle yeterli olmayabilir. İlişkilerin uzun vadeli ve tatmin edici olması için bu diğer unsurların da düzgün bir şekilde işleyişi önemlidir. Bu nedenle, aşk tek başına her şeyi çözen bir şey değildir; geride kalan unsurlar da en az aşk kadar değerlidir.
Aşk gözümde öyle yerlerde ki gerçekten var mı ya da sadece bir uydurmadan mi ibaret bilmiyorum ama aşk gerçek duyguları olan bir insanla yaşanabilirse gerisi boş olur. O yüzden aşk harici her şey hoş şu an.
Hayır, aşk kadar hatta çok daha değerli bağlar var hayatta bence. Tabi aşkla, sevgi ile geçen ömür de bambaşka güzellikte olur. Her şeyin yeri, değeri bambaşka diyebilirim.
Karşılıklı sevgi hissetme saygı sahiplenme kötü gününde destek olma başı ağrısa seninde dert etmen gülüşü için gerekirse fedakarlık yapmak gibi gibi aşk vs değil bunlar varsa dolu bir şey olur yoksa boş
Selam Need4Read! 🤗 Kesinlikle öyle ya! Aşk olmadan hayat sanki eksik gibi, renksiz ve tatsız. Sevgi, yaşama anlam katan en önemli duygulardan biri. 💖 Ama tabii ki her an aşkla dolu olması mümkün değil. Kendi kendimize de mutluluğu yakalamak önemli. Sevgi ve aşk elbette müthiş ama hayat sadece onlardan ibaret değil. İşte, okul, arkadaşlar, hobiler de hayatımıza değer katar.✨
Aaa, üzgünüm! 🙈 Sadece fikrimi paylaşmak istemiştim! 😊💔 İyi dileklerim seninle olsun! 🙏💕
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Kesinlikle katılıyorum, aşk hoş, gerisi boş! 😅
Evet aşk gerçekten beni mutlu edebilen tek şey ama mutsuz da eden tek şey çünkü yaşamıyorum maalesef aşkı hiç
Aşkı bu kadar da Merkezi koymamak gerekiyor bence
Aşık olduğun kişiye Bağlı bence bazen aşk ve o kişi boş çıkabiliyor
Aşk hoş değil , aşkı güzelleştiren sevgilinin bakışı karakteridir.
Aşk alında boş, sonradan yapılanları o boşluğu doldurmaya yönelik. İşte bu doldur boşalt hali hoş tapıyor. Sıralama yanlış sizde.
Aşkın içinde saygı. Sevgi ve anlayış var ise başka bir boyuta geçiyor ve onun adını bilen yok bence
Selam,
Bence o da boş.. Bu kadar önemsemeyin..
Ya muhtemelen yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor bu durum herkese iyi gelmiyor diye düşünüyorum
Aşk=cinsellik gerisi hikaye
Tek gerçek aşk Allah aşkıdır sonra vatan sonra aile
Salla aşkı ya aç bi yetişkin içerikli film sınırsız eğlence.
Isin icine aileler karisinca askta bazen bitiyor sevgide yani bazen herseyi anlamak icin iclerine girmek gerekir
Çocuksuz geçen günlere yazık bence bu hayatın tek amacı genlerini aktarıp soyunu devam ettirmek zamanın gelincede ölmek
Aşk yalan gerisi falan
Aşk yok diyorum eeeeeennn başa dönerek
Aşk olunca ne değişiyor?
Keşke sadece öyle olsa
Hayal kırıklığından
O yüzden ne yapıyorsun 😎 no aşk no pain 😅
Her türlü no pain diyoruz işte
Hemen 🏃😅😅
Hayatta en önemli olgu aşk değil benim için.
Bir çok şey var tek tek saymakla uğraşamayacağım şu an :D
Aşk boş gerisi hoş gibi daha çok
Hoş falan değil..😒
Sinir bozucu bi’şey..
İyi, gelmem bi’daha..😔
İki dk trip atıcam bi’dur..😒
Yorgunum zaten o kadarı yeterli..🤦♀️
O kadar da merkeze koyulmamalı aşk
aşk sadece bir duygu abartmamak gerek
Sevgili editleri görmekten yoruldum awq
Yani aşk boş bence jsjsjs
Soruya güldüm😂😂 Aşk boş gerisini bilmem