Merhaba uzun süre sonra tekrar siteye üye oldum.
6.5 yıldır yurtdışında yaşayan daha sonrasında 1 senelik bir dönem için geri döndüğüm bir hayata sahibim 26 yaşındayım.
Ocak ayında tekrar Yurtdışına geri döneceğim eğitim ve iş için.
Ailem esnaflık yaptığından dolayı geldiğimde kendilerine yardım etmek için genelde işyerinde ben duruyorum. Yan taraftaki dükkana bir kız başladı yaklaşık 2 hafta önce ve biz birbirimizle güzel sohbetler edip işyerleri önünde bütün günümüzü geçirir olduk. Kendisi 20 yaşında.
Kendisi Eskişehir'e 2 senelik üniversite için gidecek bende ocak ayında yurtdısına döneceğim.
Bu zamana kadar asker bir baba tarafından yetiştirilmemden dolayı çok disiplinli baskıcı ve fazla detaycı biriyim.
Bu yaşıma kadar çok uzun süreli ilişkilerim olmadı fakat kıskançlık güvensizlik ve aptal aşık gibi bir kalbim var çok çabuk ve kolay bağlanıyorum.
Bu bahsetmiş olduğum kız açıkçası benden bir çıkma teklifi beklemekte fakat ben kıskançlık güvensizlik problemini karakter ve psikolojik problem olarak gördüğüm için fazla takıntı haline getiriyorum 2 taraf için. Ek olarak yaklaşık 2-3 hafta içerisinde Eskişehir'e eğitim için gidip taşınacağından dolayı işler dahada benim adıma işkenceye dönmüş bir durumda. Kendisi biraz ergenlikten çıkamamış ve fazla hayalperest normal herhangi bir kişiye bu problemlerimi yansıtırım fakat bu kıza çok daha ileri seviye bir yansıtma mevcut kafamda. Instagram vs gibi mesajlaşmalarımız güzel ve keyifli gidiyor fakat...
Uzak ilişki olacağından eğer teklif edersem her zaman benim beynimi kemirecek konular genel olarak acaba yurttayım diyip yurttamı arkadaşım Ayşe Fatma ileyim ama gerçekten onlarlamı gibi ileri seviye problemler beni yiyip bitiriyor ve düşündürüyor çok fazla derin duygu yaşıyorum ve çabuk bağlanıyorum herkese.
Bu tarz bir kişiyle sizce bu ilişki yürür mü?
veya benim gibi normal arkadaşı Ahmet Mehmeti veya Ayşe Fatma ile bile dışarı çıksa huzursuz olup mental olarak duygu düşüşü yaşayacak çok ileri seviye kıskançlık ve her zaman güvensizlik problemini düşünecek bir kişi 2 taraf içinde bu hatadan vaz mı geçmeli.
Yardımlarınıza ihtiyacım var çok net keskin ve ani karar verip bu tarz problemleri olan biriyim bu mantık ile gidersem sanırım hayatımın sonuna kadar hep böyle devam edip mental olarak düzgün bir uzun süreli ilişki yaşayamayan bir tip haline geleceğim karşımdaki hiçbir insana güven duymuyorum ve çok çabuk şıpsevdi gibi aşık oluyorum belkide duygu eksikliğindendir karşımdaki kişi hem yaş olarak genç olduğundan ve hala ergenlik düşüncelerinden çok çıkamamış biri olduğu için dahada bu duygularım derinleşti. Her zaman sanki şimdi güzel ama gittiğinde 2 miz farklı ülkelerde olduğumuz için bir problem olacak ve belkide hiç kişilik olarak beğenmeyeceği birinden etkilenecek ve bana yalanlar söyleyip kandırmaya calısacak veya direk ilişkiyi bitirecek gibi düşüncelerde hakim.
Teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer