Feministler itaat edeceklerse gelsinler soruma, yoksa fena yaparım 🤣

Feministler itaat edeceklerse gelsinler soruma, yoksa fena yaparım 🤣

Kadın gibi kadın olan.. İtaatkâr olacağı yeri de.. zamanı da.. bilir.. en güzel cümleleriyle.. zerafetiyle nerde ne yapacağını bilir.. itaatkarliktan asiliğe öyle bir yumuşak geçiş yapar ki yeri geldiğinde.. hani bir laf vardır.. adamı becerirken becerildiğini anlamaz..
Yeri geldiğinde ikisi de...
Teşekkürler ✌️
Erkek itaat etsin niye kadın itaat ediyor? Birde kadınlara egoist derler hiç anlamıyorum erkeklerdeki üstünlük kurma çabalarını, bu kadar özgüvensiz olmayın.
adamsin
@mesafeler123 Teşekkür ederim
Asilik inat yaratır, mutsuzluk iksiri.
Cevap
12Cevap
Yerine göre olmalı hep hep itaatkar veya hep hep asi olunmaz.
Ben kadının baskın olmasını isterdim daha çok
Seni ezberledim zaten feminist Barış ☮️ 😉
İtaatte ferahlık vardır , ferahlıkta isabet, isabette mutluluk.🙂
Erkeğin daha dominant olduğu ilişkiler her zaman daha uzun suruyor ama asla dominantlığı erkepğe bırakamıyorum erkeğimi yönetmeyi seviyorum evet nadiren onunda dominant baskın ve saha on planda olmasını ıstıyorum ama bı turlu ayarını tutturamıyorum..
gerçekten erkeği yönetebiliyor musun yani yönlendirmek gibi mi yoksa dominant olup baskınlık kurmak emir vermek gibi mi? @Karaşimşek846
kadınlar erkeklere itaatkar olmak arzusundalar, buna değecek erkek olduktan sonra seve seve olurlar :)
Bence erkek biraz daha dominant olmalı yani ben öyle seviyorum ve şuanda öyle bir ilişkim var 1 yıldır hiç kavga etmedik
kadınlar ihtiyaçlara cevap verecek birer makine değil , olduğu gibi olmalı.
Bu yerine göre değişir bence ikiside gerekli ilişki de
Bence ilişkide her iki tarafta aynı statüde olmalı biri karar alıcı diğeri uygulayıcı olmamalı
kadın dom olmalı
Bunun erkeği ya da kadını yok, aklı başında olan baskın olmalı
Dominant mısınız
İtaatkâr olcaz bis. 😌🤣
Doğanın kanunu var kimse inkar edemez. Erkek güç kazanırsa mutlu olur kadın güce sığınırsa mutlu olur. Feministler biliyo bu gerçeği ama işlerine gelmiyo. İsyankar kadın kendini de erkeğini de mutsuz eder. İyi kadınlar itaatkardir
İtaatkar olmalı.. asilik bir şey katmaz.. l
Kesinlikle asi
Feminist
Ben itat etmem isteyen etsin
Baskın erkek olmalı
Hayır, erkekler itaatkar olmalı.
Feminist asimile erkek
Erkek sözünü geçirebilmeli.
İstedikleri gibi davransınlar amaan
nerede itaatkar nerede asi olacağını bilen
Yeri geldi mi ikisi de
Köle miyiz biz.
Sen de köle çocuğu olduğuna görə köle sayılıyorsun.
Normal
Allah
Vatan
Namus
İttihat
İkiside olamam tasmam yok benim
İtaatkar
Asi.
Niye
😊
Her zaman dominant severim
Yerine göre