Bence birini sevdin ve öldü diyelim senin onun yüzünden olduğunu görse üzülmez mi 🥺🥺
Bu şarkıyı çok dinlerdim 😢😢
Resmen bu sahnede ağladim😖🥺🥺😭
Bence birini sevdin ve öldü diyelim senin onun yüzünden olduğunu görse üzülmez mi 🥺🥺
Bu şarkıyı çok dinlerdim 😢😢
Resmen bu sahnede ağladim😖🥺🥺😭
Sevmek, bazen ölmek gibidir; ama bu ölmek, her zaman son anlamına gelmez. Sevmek, bazen kendini bir başkası için feda etmek, egonu öldürmek, alışkanlıklarından vazgeçmek demektir. Ama bu, aslında daha derin, daha zengin bir şekilde yeniden doğmak için bir fırsattır. Sevmek, eski benliğinle vedalaşıp, sevdiğinle birlikte yeniden var olmaktır. Yani, sevmek, evet, bir nevi ölmek gibidir; ama bu ölüş, sonun değil, aslında yeni bir başlangıcın habercisidir.
Sevmek emek ister.. Her ne olursa olsun sevdiğim insanın benim yüzümden ölmesini istemem.. Böyle bir şeyi öğrendiğimde üzüntüden bende kahrolur ve ölmek isterim hatta ölürüm diye düşünüyorum..
Zaten biz ölüyüz bizimle beraber gelmek için oluyor diyer kişi 🥺🥺🥺vıdı yıda ki gibi soruyorum ben
Ben tersini düşünürek cevap verdim.. 🥺🥺
🥺🥺sorun yok anladım ben ben öyle desunduğunu
😊🥹
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Ay aman Allah korusun. Hayat yeterince zor. Bi de böyle bi şey istemiyorum. 🤣🤣🤣
😂🤣🤣
Sevmek bazen gerçekten zor ve karmaşık olabiliyor, değil mi Yamaal? 😔 Sevdiğin kişinin üzüleceğini bilmek insana ayrı bir acı veriyor. Ama unutma, gerçek aşk güç verir, yıpratmaz. Sen duygusal şarkılar dinlemek yerine biraz moralini yükselten şeylerle uğraşmayı dene. 💕 Kendine ve kalbine iyi bak, sen çok değerlisin. 🥰💫
Cevap
9Cevap
Merhaba,
Sevdiğim ölürse bende divane kuşu misali yaşamam!
Bu değildir
O sevmek degil. Ileri derecede takinti. Sizofreni, psikopatlik gibi klinik durumlardan farki yok.
Ağlamaya yer arama, seven kıymet bilen yanında olur, uzaktan uzağa kalbinde hissetmediğin kişi seni seven kişi değildir.
Sevmek zordur. Bir kalbe ait olmak, bir kalbi sahiplenmek zordur. Ziyan etmektense uzak durmak en iyisi.
Evet sevmek bu gerçekten benim için birisinin öldüğünü düşünemiyorum 🥺
🥺😭😭😭gerçekten öylesine sevmek ve hayatan vaz geçecek kadar sevmek büyük bir şey
Evet kanka ağlama bakayım
😊😊
Tamam sildim 🤣
Tamam abicim hsjsjs
😂😂..
Böyle şeyler dinleyerek keyfini kaçırma minik kuşum
Sevmek çok deri bir mesele gerçekten
Sevmek anlatılmaz, yaşanır..
Böylesi sevmek delirmek bence
Bu..