Arkadaşlarım Sevgilimden Ayrılmam Gerektiğini Söylüyor Sizce?

Öncelikle yaşım 23 erkek arkadaşımla aynı yaştayım, neredeyse 2 senelik ilişkim var ve ilişkiye başlarken biraz kiloluydum, aşağı yukarı 80 kilo civarındaydım ve sonrasında 100 e yaklaştım, erkek arkadaşımda spora başlamam gerektiğini sürekli söylüyordu fakat kulak asmıyordum, fakat 8 ay önce eğer kilo vermez isem ayrılacağını söyledi, bende tutuştum ve hemen spor yapmaya başladım ve diyetisyene gittim, şu an 52 kilo falanım, tabi şu an geriye dönüp bakınca iyi ki de öyle bir baskı yapmış bana diyorum, zaten sarışın mavi gözlü bir insandım fakat kilo verip spor yapınca sanki bam başka bir insan oldum, manken gibiyim desem yeridir ve fiziğimde çok güzelleşti kalçalarım baya büyüdü ve belim inceldi, fakat kız arkadaşlarım bana aylardır ayrılmam gerektiğini söylüyor sırf bana kilo vermez isem ayrılcam demiş diye çocuk, bende çok saçma buluyorum bu argümanı neden ayrılayım beğenmediği bir özelliğimi dile getirdi ve gerektiği için baskı kurdu ve bütün süreçtede bana çok yardımcı oldu, bu yüzden sizin ne düşündüğünüz merak ettim.

Ayrıl
Bu sebepden ayrılınır mı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Arkadaşlarım Sevgilimden Ayrılmam Gerektiğini Söylüyor Sizce?